o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Běž na fotbal a tam tě zbijí a zastřelí!

středa, 21.03.2012 - přejít do komentářů
/titleImg/bez-na-fotbal-a-tam-te-zbiji-a-zastreli-/1/3956.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Pokud máte choutky někoho bezdůvodně mlátit a po někom jenom tak pro zábavu střílet, tak nejlepší co můžete v dnešní době udělat, je dát se k ACABům. Ti totiž jako jediní mají výsadní právo rozdávat rány hlava nehlava schovaní pod kuklou a téměř s nulovým rizikem.

Návštěva pátečního zápasu na Letné člověka znovu utvrdila v tom, že pořadatelé a hlavně policajti to nemají v hlavách v pořádku, a když přijde na věc, tak vás prostě řežou hlava nehlava.

První policejní demence přichází už v metru, kde mám štěstí a s žádnou tonfou jsem se tváří v tvář nesetkal, ale jsem svědkem mnohdy brutální řežby proti všemu co na sobě má barvy Baníku.

Cestou ze stadionu už takové štěstí nemám a kolem mě létají gumové kule, jak na střelnici u kolotočů. Přitom se nic neděje, nikdo na nikoho neútočí, ale fízlové si prostě střílí jen tak pro zábavu, což je ostatně vidět i na videu dole (čas 1:05).

Aby toho nebylo málo, tak jsem ve „správný čas na správném místě“ a dostávám pěknou masáž po hlavě, krku a zádech. Přitom jediné co chi, je jít ven. Nic víc, nic míň.

Možná si policajti myslí, že člověk v první řadě dokáže svým tělem zastavit několikasethlavý dav a naopak, když je potřeba, tak ho dostane zpět na tribunu jenom tím, že zatlačí. Omyl pánové, tak jednoduché to je jenom ve vašem světě...

ACAB!


autor: mr & kk

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace