o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog Fanoušků: Jižanské derby - Břeclav x Hodonín

blog fanoušků neděle, 01.03.2015 - přejít do komentářů
Pohled na jižanské derby 2. ligy hokeje mezi Břeclaví a Hodonínem...
/titleImg/blog-fanousku-jizanske-derby-breclav-x-hodonin/1/6757.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Závěrečné utkání dlouhodobé části hokejisté hodonínského SHK zvládli a připsali si letošní čtvrté a celkově již sedmé vítězství v Jižanském derby v řadě. Drtiči vedli na začátku druhé třetiny už 4:1, ale nakonec museli o vítězství bojovat až do samotného závěru, kdy ZDENĚK KUČERA svou druhou brankou v utkání pečetil na konečných 5:3 pro Baník. 

Jak už musím říct a opakovat, tak v Hodoníně už roky nepanuje jak hokejový, tak fanouškovský duch tak jako před lety. Staří radikálové ze stran baníku většinou vyhledávají kolem zimáku fans jiných táborů pouze na domácích utkání, ale na výjezdy se spoléhá většinou na omladinu. Proto se v Hodoníně někdy v létě 2014 založila skupina Göding Commando (cca10 pravicově aktivních), jenž se snaží propagovat a vrátit Hodonín do starých fanouškovských kolejí co se týka jak Ultras, tak Hools scény. Častá podpora fans z nedaleké strážnice + fanouškovská družba mezi Hodonínem a Slovenskou Skalicí

Srázek byl v Hodoníně na vlakáču, dali jsme pivko a vyrazili rychlíkem směr Břeclav. Cesta klidná, nějaká ta domácí gořalka. V Bv asi 20 kus jdeme směr na zimní stadion. Cestou nenávistné narážky typu "cikánská Břeclav" nebo "zkur**** Břeclav", pár náběhů pro suvenýrky a dopravní doprovody čertů. Pro náš udiv jsme prošli vstupem bez větších kontrol, jenom se podívali jak vypadáš, dostals razítko a deme. 

V průběhu první třetiny oba tábory aktivní, Hodonín střelil 2. gól a v ochozech se objevuje první pyro. Zprvu na kotel naběhlo asi 10 kinder security, ale po pár nadávkách jdou zpátky k dolní části tribuny. Asi 5 minut před koncem třetiny hází jeden od nás pyro mezi securitku a slavná security jde zpět k našim, kde se nechají starší radikálové vyprovokovat až z toho je bitka 3 na 6 security (přehoz fanouška přes 3 řady sedadel apod.) a následný náběh čertů mezi nás (pepřové spreje, obušky) cca 3 klepeta. 

Po zbytek utkání se zapojují i zbytek tribun normálních fanoušků k povzbuzování SHK ke konečnému stavu 3:5 a následný odjezd auty zpět do Hodonína.

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace