o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog: Výjezd Valachů do Hodonína

blog fanoušků středa, 18.01.2017 - přejít do komentářů
Plný sektror, neúnavná podpora, výhra 6:5 a závěrečná pyroshow...
/titleImg/blog-vyjezd-valachu-do-hodonina/1/7832.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Na tento výjezd do Hodonína vypravují fans Vsetína autobus a také se na něho vypraví spousta lidí z hlavního města Valašska po vlastní ose auty, a tak je sektor hostí na hodonínském zimáku narvaný k prasknutí. 

V první třetině vytahují Valaši na plot nápis "Vsetín on tour", který je doplněn žluto-zelenými lesklými foliemi, které poté poslouží i jako mávátka. Jejich fandění je hlasité a neúnavné po celou dobu utkání.

Co se týká domácích, ti víceméně také fandí po celý zápas, i když trochu obohatit jejich repertoár by to asi chtělo, ale optickou prezentaci si nepřipravují žádnou. Hokej se hraje ve vysokém tempu a padá i hodně branek, což supportu určitě přidává grády.

V posledních 15 vteřinách zápasu vsetínští odpalují pyrotechniku, kterou se pokouší zcela zbytečně hasit místní hasiči a i nějaký sekuriťák z vedlejší tribuny chrstnutím vody kýblem do sektoru hostí. Vzniká tak nesmyslný konflikt, kterého si všímá i sudí, a přerušuje zápas, ten se však naštěstí po uklidnění situace dohraje. 

SHK Hodonín - VHK Vsetín 5:6

Kony S-U

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

VIDEO:

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace