o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

BLOG:Družební zápas WKS a SFC

blog fanoušků středa, 11.07.2018 - přejít do komentářů
Na legendární svatostánek Oporowská přišlo 3000 fanoušků z toho 300 z Opavy
/titleImg/blogdruzebni-zapas-wks-a-sfc/1/8452.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V sobotu 7.7.2018 jsme sehráli přátelské utkání s našimi bratry z Wroclawi. Tento zápas se konal po dlouhých šesti letech a poprvé (doufáme, že ne naposled) ve Wroclawi na legendárním svatostánku Oporowská.  Datumově to vyšlo také na výročí 20 let od založení družby SFC&WKS.

Hlavnímu zápasu předcházel sparing mezi fanoušky obou klubů, které vyzněl lépe pro domácí Slask. Na hlavní zápas byla zaplněná celá krytá tribuna, kde se vměstnalo něco přes 3 000 fanoušků, kteří mohli sledovat výhru Opavy. Ale výsledek v tento den nebyl vůbec důležitý. Přes 300 fanoušků přicestovalo z Opavy.

Po celý den panovala ve Wroclawi skvělá nálada a oba tábory si tento svátek užívaly. V průběhu zápasu bylo také odpáleno několik rací. „Večírek“ pokračoval po zápase v různých místních hospůdkách. Domácí připravili také jednu velkou venkovní akci pro všechny fans, která trvala až do pozdních nočních hodin.

V neděli dopoledne ještě pár příznivců dorazilo na závěrečnou „after-party“ posilnit se na cestu do Opavy. Musíme poděkovat všem organizátorům za toto pohoštění a věříme, že na další podobné setkání nebudeme muset čekat dalších 6 let. 

SLESZKÝ & SLASK 4EVER!!!

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

foto: www.sfc.4fan.cz a opavský a hlučínský Deník

Autor: Mara & Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace