o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Česká Rep. - Černá Hora + VIDEO

navštívili jsme sobota, 12.11.2011 - přejít do komentářů
/titleImg/ceska-rep-cerna-hora-video/1/3662.jpg?width=570

Česká reprezentace je blízko postupu na evropský šampionát, který bude v létě 2012 hostit sousední Polsko a Ukrajina. Svěřenci trenéra Michala Bílka si druhým místem ve skupině zajistili účast v baráži, ve které se Česká republika utká ve dvojzápase s Černou Horou. Včera se na letenském stadionu odehrálo první utkání, po kterém mají Češi nakročeno na Euro 2012. Na utkání jsme byli přítomni a kromě našich poznatků jsme pro vás připravili i fotografie a vieoreportáž.

I přesto, že našim soupeřem nebyl reprezentační výběr zvučného jména, tak v zápase šlo o hodně. Vždyť ve hře je postup na evropský šampionát. To, že fotbalová nálada široké veřejnosti je na bodu mrazu je známá věc, ale že při barážové utkání najde cestu na Letnou jen něco málo přes 14000 diváků z čehož 3 až 4 tisíce tvořili fanoušci Černohorců, je velmi smutné číslo, které jenom potvrdilo, že národní stadion pro reprezentační účely, je v naší zemi zbytečný.

Na začátku je k vidění choreo v podobě bílých, modrých a červených papírů, ale tato kartoniáda přílišný efekt nepřinesla, a ani nemohla, vždyť tribuny stadionu nebyly ani zdaleka zaplněny.

Atmosféra zápasu není na české poměry nejhorší, protože na stereotypní skandování jsme si tak nějak zvykli. Černohorci mají repertoár rozmanitější a hlavně na začátku utkání se ve svém sektoru baví a je je hodně slyšet. Po inkasované brance však odpadli a naopak čeští příznivci ožili. Jestli je však atmosféra taková, jaká by měla na zápase reprezentace být, si musí každý zhodnotit sám.

Česká reprezentace utkání zvládá a vítězí 2:0, což je výborný výsledek do odvety. Jak to tak vypadá, tak příští rok v Polsku a na Ukrajině budou zase deseti-tisíce českých fanoušků hrdě skandovat – Kdo neskáče není Čech a budou se bít o vstupenky na jednotlivé zápasy. Je škoda, že se o ně nebili už včera...

VIDEO FANOUŠKŮ PŘI ZÁPASE ČR - ČERNÁ HORA

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: ČR - Černá Hora - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace