o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Česká stopa v Evropě: SK Slavia Praha

středa, 17.01.2018 - přejít do komentářů
V dnešním souhrnu se podíváme na evropskou cestu fanoušků Slavie Praha
/titleImg/ceska-stopa-v-evrope-sk-slavia-praha/1/8247.jpg?width=570

Fotbalová Slavia Praha si loňským ziskem mistrovského titulu a umístěním na prvním místě ligové tabulky zajistila právo bojovat o účast v Lize Mistrů. Dva dvojzápasy předkola této prestižní soutěže však bylo pro Sešívané vše. Z Ligy Mistrů vypadli. A vypadli rovnout do základní skupiny Evropské ligy. Evropská liga slavistům zajistila 6 dalších zápasů s evropskými soupeři.

Vee 3. předkole LM se sešívaní střetli s týmem BATE Borisov. Po výsledcích 1:2 a 1:0 se z postupu do play-off LM radovali Slavisté. Domácí utkání sledovalo 18. 147 diváků a do Borisova se podívalo 65 fanoušků, podporující Slavii.

V play-off určil Slavii los APOEL FC. Na Kypru Slavia utrpěla porážku 2:0 a po domácí remíze 0:0 se s LM rozčloučila. Domácí remízový zápas sledovalo 18. 884 diváků a ven vyrazilo podpořit Slavii 65 fanoušků.

Po vypadnutí z LM čekal na pražský tým los Evropské ligy. Do skupiny byly ke Slavii nalosovány celky Villarealu, Astany a Maccabi Tel Aviv.

Zápasy s Maccabi Tel Aviv dopadly pro Slavii výsledky 1:0 a 2:0, kdy domácí mač sledovalo 13. 035 a do Izraele pak vycestovalo na 400 slavistů.

Španělský Villareal byl dalším soupeřem. Na jeho hřišti Slavia remizovala 2:2 a doma prohrála 0:2 (18.403 diváků). Do Španělska se vydalo 495 aktivních fanoušků Slavie.

Další turistickou destinací pro fanoušky byl Kazachstán a místní FC Astana. Venkovní utkání (80 výjezďáků) skončilo remízou 1:1. Poslední prosincové utkání o všechno (o postup do jarní části EL, kdy stačilo neprohrát) dopadlo pro Slavii špatně. Na vlastním hřišti, před 14. 198 diváky prohrála 0:1 a svou pouť evropskými poháry pro tento ročník ukončila.


Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

 

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace