o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Derby v 1.B třídě v Moravskoslezském kraji

blog fanoušků středa, 07.06.2017 - přejít do komentářů
Fans Spartaku Chuchelná se prezentovali mimo jiné choreem a pyrem...
/titleImg/derby-v-1b-tride-v-moravskoslezskem-kraji/1/8020.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V neděli 4.6. 2017 se uskutečnilo dlouho očekávané derby mezi domácí TJ Spartak Chuchelná a SK Meteor Strahovice, celků, kteří hrají I.B. třídu v Moravskoslezském kraji. Toto utkání přilákalo i přes nepřízeň počasí velké množství diváků z širokého okolí , včetně z nedalekého Polska (400-500). Důvodem bylo i to, že v Chuchelné existuje více než 2 roky skupina aktivních fanoušků, kteří se scházejí na tribuně a  kteří jezdí v hojném počtu i na venkovní zápasy, při fandění používají často pyrotechniku, atd. Za dobu své existence skupina vytvořila 2 velké vlajky, šály a několik sad nálepek.

Mobilizace na derby probíhala asi měsíc před zápasem na sociálních sítích i pomocí plakátů, byla vyhlášena akce „Na derby všichni v červeném“, která byla úspěšně splněna a setkala se s pozitivním ohlasem i u tzv . normálů .

U příležitosti derby fanoušci Spartaku nechali vyrobit choreo o velikosti 4,5 x 4,5 m, které bylo vytaženo ve 23.minutě, což je číslovka, která odkazuje na rok založení klubu (1923). Choreo se skládalo z nápisu „Velká slezská Chuchelná“ a ze tří znaků (obce Chuchelná, Slezska a znaku klubu). Při vytažení chorea bylo použito 10 světlic, do konce zápasu i několik dýmovnic.

Fanoušci Strahovic utkání navštívili v hojném počtu, kromě vlastnictví klubových šál, však aktivní nebyli.  

Co se týká fotbalu, domácí bohužel utkání prohráli 1:2,  i přesto po  zápase proběhla tradiční děkovačka hráčů s aktivními fanoušky.

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

Harry79

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace