o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava

Foto report pondělí, 30.10.2017 - přejít do komentářů
Sparta proti Baníku podruhé v tomto týdnu...
/titleImg/fotoreport-ac-sparta-praha-fc-banik-ostrava/1/8180.jpg?width=570

Zápasy mezi nesmiřitelnými rivaly Spartou a Baníkem patřily k tomu nejlepšímu, co česká liga uměla nabídnout a pamětníci na obou stranách jistě vzpomínají na skvělá utkání se skvělou atmosférou, chorei a pyrotechnikou. Letos tomu ale tak bohužel nebylo...

V neděli, od 18:00 se odehrál další zápas mezi Spartou a Baníkem, na Letné, v rámci 12. kola HET ligy. Po středečním souboji v poháru MOL cup se tak jednalo o druhé utkání stejných soupeřů v jednom týdnu. A zatímco v poháru si postup vybojoval ostravský Baník, v ligovém souboji zvítězila pražská Sparta. Ale popořadě.

Aktivní fanoušci Sparty z kotle i nadále pokračují v bojích s vedením a tentokrát byl kotel uzavřen. Přesto se v něm pár osob objevilo, ale jen aby roztáhli transparetny s výzvou pro ostatní k opuštění stadionu ve 30. minutě do konce poločasu. Neodešli všichni, ale velká část fanoušků se ve 30. minutě opravdu ze svého místa zvedla a do konce poločasu zůstala mimo hlediště.

Smůlu měla i velká vlaková skupina Chacharů (hovoří se o několika stovkách fanoušků), kteří uvízli na trase a vlivem nejsilnější vichřice za několik desetiletí, do hlavního města ani nedojeli. Přesto skupina Baníkovců, kteří se na utkání dostali, vytvořili svým hráčům domácí prostředí a podruhé v týdnu tak měl Baník Ostrava na Letné domácí atmosféru.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace