o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: FbŠ Bohemians – Chodov

Foto report středa, 21.09.2016 - přejít do komentářů
Zelenobílý florbalový fotoreport ze Štvanice
/titleImg/fotoreport-fbs-bohemians-chodov/1/7684.jpg?width=570

V sobotu 17. 9. 2016 došlo k termínové kolizi utkání fotbalové Bohemky (hrálo se na Julisce) a florbalové Bohemky, která si připravila open air show na legendární Štvanici. Část Klokanů zamířila právě na Štvanici a my Vám přinášíme fotoreport právě z tohoto zápasu.

Úryvek z reportu Sektoru 1905:
"Sobotní den, ač sychravý a deštivý, začíná jistě u každého fanatika myšlenkou na to, jak to bude po poledni vypadat s počasím na Štvanici a co nám osud přichystá. Nakonec se počasí přeci jen alespoň trochu umoudřilo a přišla nám zpráva od FbŠ, že akce na Štvanici se neruší. Na srazu se nás nakonec schází 52, drtivá většina v černém, obzvlášť nás pak potěšila účast tří velmi mladých fanatiků! Jen tak dál kluci! Občerstvujeme se a krátce na to míří banda směr Štvanice. Po cestě o sobě dáváme vědět několika pokřiky a o pár minut později jsme již na stadionu, kde okamžitě míříme ke stánkům a kupujeme pivka do foroty. Zbytek míří do našeho sektoru, kde mezitím věší na horní ochoz banner (Sektor 1905) a vlajky (Hulk, Voznice, FbŠ). Hráči se již aktivně rozcvičují na palubovce pod námi, takže pomalu ladíme hlasivky a připravujeme se na zápas. Po pár minutách se však spouští menší přeháňka a hráči míří do kabin, což nás uvádí trochu do rozpaků. Navíc místo natažení plachty přes hrací plochu volí organizátoři aktivní zapojení dětí s všemožným náčiním na odstranění vody z palubovky. Čekání na začátek nám zpestřuje DJ Aleš, který překvapivě dobře reaguje na naše popěvky a občas se trefí do námi zpívané melodie zvoleným trackem. Po očku sledujeme také dění na Julisce, které se zpočátku jeví příznivě. Po euforii z vedení si zakřičíme gól a vyřváváme i Dominika Maška. Spontánně hecujeme přítomného Reye Korantenga, kterého během jeho moderátorských vstupů upozorňujeme, že mu jaksi chybí kolegyně Lucka Borhyová a ať nám ji ukáže. Rey reaguje také překvapivě dobře a po pár minutách vytáčí Lucku, která je tou dobou údajně v zahraničí. Nakonec se musíme smířit pouze s Reyovým ujištěním, že nám Lucka děkuje a zdraví nás. Po ustání deště se nakonec daří plochu vysušit a zápas tedy může začít."
Pokračování zde.

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace