o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: FK Pardubice - FC Hradec Králové

Foto report pondělí, 26.03.2018 - přejít do komentářů
Fotoreport z derby...
/titleImg/fotoreport-fk-pardubice-fc-hradec-kralove/1/8329.jpg?width=570

Dohrávané utkání 17. kola FNL mezi Pardubicemi a Hradcem Králové se odehrálo v sobotu 24. 3. 2018 od 10:15.

Pohled Pardubic:
"Derby je z naší strany velké zklamání. Jak na tribunách, tak na hřišti. Náš počet neodpovídá důležitosti tohoto zápasu, přesto hrdě stojíme a fandíme. Stav na hřišti nás v supportu také moc nenakopává...Chystané choreo nakonec ani neprezentujeme, kvůli náběhu sekuritky .

Co náš už trochu mrzí je to, že od roku 2011 jsme vyhráli pouze 2x a to ještě v zimní přípravě. Příští rok se to už musí zlomit!

Nejvíce za zmínku stojí akce mimo stadion!"

Závěrem: SM*T hRADCI

Pohled Hradce:
"Na zápas se vydáváme každý po své vlastní ose. Naše posádka přijíždí autem dříve, protože vezeme choreo, šály, buben a další potřebné věci k fandění. Vše si v předstihu připravujeme a zhruba půl hodiny před začátkem jsme připraveni. Do sektoru pro hosty se začínají kupit fanoušci. Nakonec se nás i vzhledem k hokeji hranému ve stejný čas sešlo 133 v sektoru a dalších 72 fanoušků povzbuzovalo z montované tribuny.

Než zazněl úvodní hvizd, tak se prodalo několik šál, čapek a také náramky, výtěžek jde do choreofondu, abychom mohli opět něco pěkného malovat na následující zápasy. Dále se vybíraly peníze na fanouška, který musí uhradit do konce měsíce pokutu za použití pyrotechniky. Vybralo se přes tři a půl tisíce, díky všem!"
Více k přečtení zde.

 

Autor fotoreportu: Groundhopping & Ultra

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

 

 

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace