o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: HC Motor ČB - LHK Prostějov

Hokejoví Ultras pondělí, 29.12.2014 - přejít do komentářů
Na Motoru 5561 diváků, velké choreo, část nevpuštěných hostů a strkanice...
/titleImg/fotoreport-hc-motor-cb-lhk-prostejov/1/6622.jpg?width=570

Další sobotní zápas v Budějovicích a opět velký zájem o hokej. Druhý Motor hostí předposlední Prostějov. Tentokrát se návštěvnost zastavila na něco málo přes pět a půl tisíce diváků.

První třetina probíhá v průměrné atmosféře, v sektoru hostů se nachází pouze 6 fanoušků, kteří se zřejmě na zápas vydali po vlastní ose. Další hostující dorazili až během druhé třetiny kvůli poruše autobusu. O první přestávce jsou už ale slyšet kolem haly první dělobuchy a všem je jasné, že hostující fanoušci jsou na místě (přijely jich dva autobusy). Několik Prostějovských je během druhé třetiny vpuštěno na svá místa a část fanoušků nebyla na stadion vpuštěna z důvodu odmítnutí sundat si své “masky nebo kukly“. Jejich příchod na tribuny se tak prodlužuje. Během příchodu Prostějovských domácí vytahují sou prezentaci, při které sektory zakrývají malované papírové pásy, které diagonálně dávají vzniknout nápisu MOTOR. Hala ocení Choreo velkým a dlouhým aplausem. Při uvelebení prostějovských v sektoru si domácí levá strana kotle zařve společně s Prostějovem “Český Hokej Pro fanoušky“ pak už se každý soustředí na svojí podporu svého týmu a atmosféra v krásně zaplněné Budvar Aréně dostává nový náboj.

Do třetí třetiny se jde za bouřlivé atmosféry z obou stran a hosté si vytáhnou choreo které vypadá velmi dobře. Pak se ještě prezentují s velkým množstvím vlajek což také vypadá více než dobře. Zápas se hraje opravdu v nadprůměrné atmosféře. Nechyběla ani mexická vlna, která je v posledních zápasech v Budějovicích efektivní.

Tři minuty před koncem zápasu do haly pronikla asi třicítka prostějovských, která nebyla vpuštěna na stadion. Tato skupina se prý dostala na stadion velice zajímavým způsobem. Konkrétně tak, že jeden z pořadatelů zapomněl kámen ve dveřích, kterými se chodilo během pauzy kouřit. Po zápase probíhají opět klasické děkovačky na každé straně. Hostující odpalují několik Stroboskopů. Asi třicítka fans se snaží dostat k domácím, což se jim přes ochranku nepovede, a tak to skončí jen u přehazování stroboskopů,nějakého pyra a několik půllitrů piva.

Utkání druhé nejvyšší hokejové soutěž se odehrálo ve výborné atmosféře, která je u některých extraligových týmů nemyslitelná.

Autor: LukášJ

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace