o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: HC Tábor - HC Zubr Přerov

Foto report pátek, 10.04.2015 - přejít do komentářů
Pyro, bitka a kvalitní support ve 2.hokejové lize
/titleImg/fotoreport-hc-tabor-hc-zubr-prerov/1/6850.jpg?width=570

Pyro, bitky, ukradená šála! V Táboře bylo k vidění vše

Návštěva baráže o první ligu mezi Táborem a Přerovem jednoznačně stála za to. Výborný hokej, ale hlavně výborní fans na obou stranách. Celý večer odstartovala hymna České republiky a více než zpěvák byli slyšet fanoušci z Přerova, kteří hymnu zazpívali ve velkém stylu.

Teď něco k jednotlivým táborům. Fans z Přerova mohlo přijet něco kolem stovky, těch aktivních bylo něco mezi 60 – 70. Support byl po celý zápas velmi kvalitní, ale pravý fanatismus se projevil až poté, co Přerov otočil vývoj zápasu z 0:2. V sektoru byla roztažena jedna flaga s nápisem MEO – PRIDE OF PŘEROV.

Kotel Tábora mohl čítat také něco kolem 70 aktivních fanoušků. Jejich kotel zdobily flagy dvě. Jedna umístěna pod kotlem, druhá nad. Zřejmě náhrada za vlajku, která jim chytla při zápase s Pelhřimovem. Táborští si také připravili jedno tribunové choreo. Ve 3. minutě roztáhli plachtu s erbem města a ve dvou sousedních sektorech vše doplnily balonky v modré a bílé barvě. Bohužel plachtu roztáhli opačně.

Fandění bylo stále na vysoké úrovni z obou stran. Jakmile ale na ledě začali vládnout hokejisté z Moravy, na tribuně to začalo vypadat podobně. Navíc ve třetí třetině jeden z přerovských ukradl šálu jednomu domácímu fanouškovi a strhla se první potyčka. Zejména s místními pořadateli. Na konci utkání odpálil Přerov značnou porci pyra a zimák se zahalil do dýmu. Hasiči šli vše hasit, ale to se hostujícím fanouškům nelíbilo a napadli již zmíněné hasiče. Jedním z důvodů bylo i to, že jeden z hasičů si krátil cestu právě přes jejich flagu.

Po konci utkání pokračovalo zejména slovní urážení z jedné i druhé strany. Vše vyvrcholilo hozenou světlicí mezi domácí fanoušky! Ti se pak snažili dostat mezi fanoušky Přerova, ale policisté dalším potyčkám zabránili.

 

 

choreo domácích fans:

Autor: dn & LukášJ

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace