o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Jahn Regensburg - Dynamo Dresden

Foto report pondělí, 02.03.2015 - přejít do komentářů
3000 hostujících fans na výjezdu ve 3.německé lize
/titleImg/fotoreport-jahn-regensburg-dynamo-dresden/1/6762.jpg?width=570

V sobotu sehrálo Dynamo Dresden zápas v Regensburgu. Sektor hostů byl vyprodán do posledního místa, hostující fans kupovali lístky i na domácí tribunu. Zápas byl vyhodnocen jako rizikový (který venkovní zápas SGD není vyhodnocen jako rizikový?), ikdyž se v Regensburgu v předchozích letech nic nestalo. Dynamo šlo během chvíle do vedení, v 8. minutě se trefil Eilers. V 26.minutě už to bylo 2:0 pro hosty a ve 30.minutě dokončil Eilers z pokutového kopu hattrick.

Zdálo by se, že Dynamo čeká pohodové vítězství nad posledním týmem 3.ligy. Ovšem nekoncentrovaností a chybama si SGD přidělalo samo problémy a ve druhém poločase 2x inkasovalo. Zápas skončil 2:3, Dynamo si připsalo po 4 prohrách první letošní vítězství. Na stadion si našlo cestu 8742 diváků, z toho 2500-3000 hostů.

Prezentace obou táborů byly spíše ve formě nápisů – domácí Regensburg se prezentoval nápisy: „Schikane, Provokation, Machtgehabe und willkürliche Verbote. Ordnungsdienst in Cottbus auswechselnn! Jetzt!!! (Šikana, provokace, touha po moci a svévolné zákazy. Vyměnit pořadatelskou službu. Teď!) Dále byl v sektoru domácích viděn nápis Freiheit für Ultras (svobodu ultras) a Beteiligt oder unbeteiligt dem 1.FC Köln egal eure Sippenhaft ist widerliche Scheinmoral. Durchhalten BOYZ! Hosté se prezentovali pozvánkou na domácí víkendové utkání proti Grossaspachu – Grossaspach macht die Hütte voll! 7.3.2015 – očekává se vyprodaný stadion, i sektor hostů se má vyprodat, případně být zaplněný domácími fanoušky. Dále byly v sektoru ještě balonky a plachty v barvách SGD.

 

Během utkání nedošlo k žádným incidentům, menší slovní přestřelka probíhala jen mezi kraji kotle domácích a hostů, kdy došlo k provokacím ze strany SSV. Větší problémy nastaly při zpáteční cestě. Zhruba 300 fans, kteří přijeli do Regensburgu vlakem, poničili jeho vybavení. Chyběly části sedaček, záclonky byly všude možně, utrhla se ruční brzda, rozbila se nějaká skla, pivní flašky byly všude kolem. V Hofu, kde fans Dynama přestupovali na vlak do Drážďan, na ně čekala policie.

Autor: dn

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace