o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Piráti Chomutov - Kometa Brno

Hokejoví Ultras pondělí, 29.01.2018 - přejít do komentářů
Komeťáci vyjeli do Chomutova v mexickém stylu...
/titleImg/fotoreport-pirati-chomutov-kometa-brno/1/8251.jpg?width=570

V rámci 44. kola naší nejvyšší hokejové soutěže zavítala brněnská Kometa do Chomutova, kde se ji příliš nedaří.

Z vítězství 2:1 se i tentokrát  radovali domácí, utkání sledovalo 4.562 diváků.

Fanoušci Brna se do Chomutova vydali v mexickém stylu pod názvem "La division Ciudad Juarez"

Pohled Brna:
Výjezd, který plánujeme zhruba měsíc dopředu má název Chomutov. Několik z nás pamatuje dobrý výjezd do Chomutova před 5 lety, kdy kvalitně s domácími špásujeme v hospodě i na chodbě a dáváme si ranní rozvičku na letné. Letos padají nápady na kvalitní mexickou párty. V průběhu času několik jedinců tvoří ponča, kartonové flašky, kaktusy a vlaječky. Lidí by se mělo najít daleko více na tyto věci!

A tak jednoho nedělního rána se vydává autobus modrobílých fanatiků směr Chomutov. Na hlavě sombrero, v ruce tequila nebo jiná pochutina. Cesta ubíhá celkem kvalitní zábavou různých stupidit :-) Před chomutovem ještě dáváme společnou fotku a míříme ke stadionu. Tam pronášíme veškeré propriety a chystáme choreografie. Od dalších fanoušků je slušně vyžádán dobrovolný příspěvek 50 Kč na věci, které jsou jim rozdány. Pořizovací cena ji stejně přesahuje, ale hradíme ji ze zisku z Original Fanswear. Většina s tím nemá sebemenší problém až na jednoho osla z FK.

V první třetině přichází na řadu naše optické prezentace v podobě vlajky LA DIVISION CIUDAD JUAREZ. Doplněno prvně o kartony v podobě kaktusů a tequily. Následně o mávání sombrery a poslední částí mávání vlaječky mexika v barvách Komety. Celá prezentace se nadmíru povedla a tvůrci si zaslouží poděkování!

Fandění z naší strany je docela nemastné v první části. Ani dva góly do naší sítě tomu nepřidávají. Až gól na 2:1 rozjede i vrchní část sektoru a naše fandění je pravé výjezdové. Ve třetí třetině častujeme domácí pokřikem „Co vás tak málo“, když hlasatel oznámí, kolik lidí sleduje dnešní hokej. Dobrých 150 může být z Brna (nebo původem z Brna). Na chorály si sedáme, stoupáme, jsme potichu a neřveme, pak zase řveme co to jde, předvádíme to, co bychom měli zvládnout i jinde než na 300 km vzdáleném výjezdě. Atmosféru je třeba tvořit a ne hltat!

Více se dočtete zde.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Autor: DD & AntonínV

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace