o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Slovan Liberec - Baník Ostrava

Foto report středa, 05.09.2018 - přejít do komentářů
Remízové utkání u Nisy.
/titleImg/fotoreport-slovan-liberec-banik-ostrava/1/8530.jpg?width=570

Na utkání domácího Slovanu Liberec proti Baníku Ostrava bylo zvědavo 4.695 diváků. Fanoušků hostujícího celku se v sektoru sešlo 563 kousků.

Během utkání jsme svědky kvalitního dopingu, oslavného chorea domácí skupiny a zažehne i nějaká ta pyrotechnika.
 
Pohled Chacharů:
Na jeden z nejdelších výjezdů se čekala hojná účast fanoušků Baníku, kteří se vydali pod Ještěd všemi možnými způsoby. Dvě hodiny před hlavním spojem vyjela početná partička bez policejního doprovodu. Dobrá třicítka z nich se po příjezdu do Liberce vydala na Ještěd lanovkou, ale našlo se i pár odvážlivců, kteří vyrazili pěšky. Dalši raději zůstali na pivku pod horou a zbytek osádky trávil čas ve městě. Umělecký kroužek vytáhl barvy ve spreji a zanechal po sobě stopu v podobě znaku FCB, načež byla celá skupinka sepsána policií... Poté dorazil opožděný hlavní vlak, automobily a mohlo se jít na fotbal.
Liberec patří mezi nejvyzpytatelnější týmy v lize a tak bylo dopředu jasné, že rozjetý Baník nečeká nic jednoduchého a to se také potvrdilo. Baník v prvním poločase hlavně pozorně bránil a Liberec byl více na míči. Druhý poločas už občas útočil i Baník, každopádně utkání moc fotbalové krásy nepobralo a nakonec diváci na stadionu neviděli ani jednu branku a zápas skončil 0:0, takže vezeme do Ostravy dobrý bod.  (pokračování zde.)


Na obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a textNa obrázku může být: text a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, sportující lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, sportující, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: venkuNení dostupný žádný alternativní text.Není dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: venkuNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, lidé na pódiu a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: stadión, dav a venkuNa obrázku může být: stadión, tráva a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 2 lidé, dav

Fotografie: Lupo/Supporters + LOSMISENAS

Autor: DD & lupo

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace