o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Spartak Trnava - Legia Varšava

Foto report středa, 01.08.2018 - přejít do komentářů
Trnavčania sa prezentujú kartoniádou a Legia choreografiou a pyrom
/titleImg/fotoreport-spartak-trnava-legia-varsava/1/8480.jpg?width=570

V utorok bola na pláne odveta medzi Spartakom Trnava a Legiou Varšava. Spartak hlásil už niekoľko dní pred zápasom vypredané. Neočakával nás súboj len na ihrisku, ale hlavne na tribúnach medzi dvoma silnými ultras tábormi.

Trnavčania sa na začiatku zápasu prezentujú kartoniádou a celý zápas hlasným supportom, ku ktorému sa niekoľko krát pridáva aj celý štadión.

Sektor hostí šľape tiež na 100% a v druhom polčase sa Legia prezentuje prepracovanou choreografiou, ktorá je doplnená o niekoľko ohňov. Zatiaľ čo v sektore hostí prebieha doslova peklo, z trnavského kotla môžme počuť potlesk za odpálené pyro. Spoločný nepriateľ je jasný = UEFA.

V zápase, ktorý sleduje 17 204 divákov sa viac darí Legii, ktorá víťazí 0:1. To im však na postup nestačí a tak už o týždeň si trnavský Spartak zmeria sily pravdepodobne s Crvenou Zvezdou.

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

VIDEO ►

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace