o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Dukla Jihlava

pondělí, 04.02.2013 - přejít do komentářů
Bitva o Vysočinu - chorea, pyro, ale i potyčky v hledišti + VIDEA
/titleImg/hc-rebel-havlickuv-brod-hc-dukla-jihlava/1/4746.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Utkání začíná uctěním památky havlíčkobrodské legendy, místního hlasatele , který na v Havlíčkově Brodě nepřetržitě hlásil 35 let jak na hokejových, tak fotbalových zápasech. V sektoru domácích se objevuje jeho portrét doplněný černýmy pruhy.

Zápas na ledě měl od začátku celkem jasný průběh, utkání skončilo vysokým vítězstvím Jihlavy 6:1.Utkání bylo díky některým sporným výrokům rozhodčího velmi vypjaté i v hledišti, na ledě bylo k vidění hned několik bitek, druhá třetina musel být předčasně ukončena kvůli zaházení ledu odpadky létajících z domácích sektorů, po konci utkání na ledě přistálo další množství všemožnýc věcí, dokonce i jedna vlajka, která se nakonec v pořádku vrátila zpět. Celkově  bylo na tribunách i i na ledě velmi živo.

Utkání navštívilo celkem 3120 diváků, hostů z Jihlavy přijelo 300-400. U stropu havlíčkobrodské Kotliny celý zápas visela choreografie s havlíčkobrodskými legendami (Josef Vašíček, Václav Chytráček, Jarda a Jiří Holíové, Jan Suchý), která byla před druhou třetinou doplněna choreografií o rozměrech 7x20 metrů s vyobrazením havlíčkobrodského náměstí a nápisem "Havlíčkův Brod - město hokeje" a červenobílými pruhy po stranách. V té době vytahují choreografii i hosté s nápisem "Čerevnožlutí" a obličejem v červenožlutých barvách. Ve třetí třetině dochází v domácím sektoru k potyčkám se security kvůli zapálení jihlavské šály. Následně jsou k vidění potyčky v hostujícím sektoru kvůli zapálení dvou bengálů, na čež se v domácím sektoru odpaluje několid desítek ohňů, interiérovek a strobostkopů  a za skandování pokřiku  "Nechte fanoušky" se objevuje plachta "Pyro není zločin".

Celkové Derby opravdu stálo za to a řadí se mezi jedno z nejlepších za poslední roky.



Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace