o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Hodonín x Vsetín - ve stádě je síla...

blog fanoušků pondělí, 11.11.2013 - přejít do komentářů
Blog fanoušků: Reportáž ze zápasu pohledem fanouška Vsetína
/titleImg/hodonin-x-vsetin-ve-stade-je-sila/1/5472.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Rok se s rokem sešel a opět ……. je tu výjezd do udavačova. Nějaký ten pátek jsme se tam nepodívali, tak jsme už delší dobu natěšení na návrat do míst, kde jsme vždy zanechali dobrý dojem.. Náladu nám kalí zprávy o tom, jak se na jihu zachovali k fanouškovským táborům, jenž tam byli před námi, ale v podstatě to už nikoho nepřekvapuje stejně jako fakt, že z Hodonína nevycestuje na venkovní zápas ani noha.

Jelikož zápas připadá na sobotu, očekáváme z našich řad solidní účast což se potvrzuje, výjezdníci organizují dva busy, které jsou zaplněny a vyrážíme z Lapače na dalekou cestu. Již zde je nám dopřán doprovod PČR, což nás netěší, ale náladu si nenecháváme zkazit. Jeden bus volí jinou trasu (nabíráme ještě jednoho zbloudilého syna) policejních vozidel je ovšem dostatek , tudíž na naše močení na louce příslušníci dohlížejí svědomitě u obou busů.

Součástí výjezdu je i zpestření v podobě zakoupení jednotných triček žluté barvy, jenž obdrží každý z účastníků zájezdu. V těchto trikách se u jedné z benzinek i společně fotíme z čehož mají někteří obrovskou radost, my opilejší nevíme proč, ale je nám to jedno. Do udavačova přijíždíme na čas, v celkem solidní kondici na to jaká je to dálka. Kosmonautů všude dost a opět zbytečně. U vchodu nás prohmatává sekuritka, nic zvláštního se neděje a tak v poklidu míříme do svého sektoru. Přijelo i dost lidí auty, takže náš výsledný počet je odhadem asi 140ks.

Zápas začíná, nestíhám se ani napít “piva“ když mě vyděsí jakýsi nepříjemný zvuk – k mému překvapení jsou to bubny domácích drtičů, znělo to fakt odpudivě a mohu rovnou prozradit, že na víc se tito ničitelé atmosféry nezmohli v podstatě po celý zápas. My rozjíždíme chorály a již od začátku máme v hledišti výraznou převahu, asi po deseti minutách prohráváme 0:3 ale na náš support to nemá vliv. Hokej je to dle těch co tomu rozumí velmi pěkný a bojovný, bohužel celý zápas dotahujeme , ale nedaří se nám ani vyrovnat což by našemu fandění pomohlo. Přesto je atmosféra z naší strany výborná, ze strany domácích nikoliv. V průběhu zápasu vytahujeme postupně dva transparenty (viz foto) a máme také připraveno choreo se zelenými balonky což v kombinaci se žlutými triky dává pěkný efekt, i když se vloudila malá chybička v načasování. Zápas prohráváme, ale s předvedeným výkonem panuje spokojenost. Po zápase ještě proběhne menší škádlení domácích, ale ti se opět na nic nezmohli a nějak s nimi přestává být sranda..

Párkrát si ještě zaskandujeme, že buřič je prase a odcházíme ke svým busům. Odjíždíme za asistence několika jednotek fízlů, které nám nakonec razí cestu až k samotnému lapači. Po cestě přesedám do druhého busu, abych okusil i tamní atmosféru. Začátek této mise je krutý, jelikož došel alkohol. Zde vidím pro příště jisté rezervy... Naštěstí stavíme na benzince, dotankujeme a hned to má úroveň. V podstatě celou cestu zpíváme chorály a bavíme se jak se sluší a patří, snaží se i mladí což je v pořádku a jen tak dál. Kdo byl, nemůže litovat. Potvrdilo se, že vycestovat takto společně má své kouzlo, protože VE STÁDĚ JE SÍLA !!!

Autor: normál (fanoušek Vsetína)

 

Autor: Blog & Normál

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace