o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

JE OPRAVDU NUTNÉ HANIT VŠECHNO TUZEMSKÉ?

z domova neděle, 29.06.2014 - přejít do komentářů
Glosa zaměřená na českou scénu
/titleImg/je-opravu-nutne-hanit-vsechno-tuzemske-/1/6149.jpg?width=570


K sepsání téhle netradiční glosy mě vede zhruba půlroční sledování jedné oblíbené disciplníny mezi českými internetovými diskutéry. Diskuze na internetu jsou fajn, našel jsem si tam spoustu známých z celé republiky, se kterými si občas napíšu, s některými i setkávám. Jsou však i takoví  kteří mají potřebu urážet a špinit všechno české a stříkat z těch samých věcí v zahraničí a právě těmto ovcím tuto glosu věnuji. 

Je chmurný květnový večer a jdu do své místní hospody na pár kousků a zrovna hraje Sparta v Teplicích. Po očku sleduji začátek zápasu v TV a semtam přiletí na hřiště nějaká světlice. Fajn. Jaktožto příznivec pyrotechniky v jakékoliv formě to hodnotím pozitivně. Podle mě je hra dostatečně dlouhá , a když můžou hráči proležet dlouhé minuty na trávníku, tak světlice , která nikoho netrefí ,a hodí se na hřiště bezpečně mimo dosah hráčů , nikoho nemůže poranit. Vím ,že v tomto se mnou nebude většina souhlasit, ale mi osobně se líbí pyro i lítající na hřiště. Když v noci dojdu domů, projedu si fotky ze zápasu , a je to zase tady. Primitivové, ožralci, hovada. Takto byli častování od spousty lidí fanoušci Sparty za házení pyra na hřiště. ( Nejsem Sparťan). Druhý den se internetu objeví fotky z Bělehradu a Atén, kde fanoušci rovněž zaházeli hřiště pyrotechnikou. Tady už to však žádné hovada a primitivové nebyli. Už se lajkovalo, sdílelo, a honily se u toho klacky. Takže když hodí pyro na plochu český tábor, tak je to špatně, ale když tu samou věc udělá někdo v zahraničí, tak je to super? 

Vraťme se ještě o pár měsiců zpátky na konec února, kdy vyjeli Slávisti do Olomouce, kde to v průběhu prvního poločasu jiskřilo mezi oběma tábory a taky lítalo pyro ze sektoru do sektoru. Opět byli dehonestováni od našich moralistických oveček. Když se však o den později na internetu objevilo video fanoušků v Rijece, kteří světlicemi ostřelovali kotel Hajduku, tak už bylo opět mokro v trenýrkách. Takže v Olomouci je to špatně, ale v Chorvatsku je ta samá věc skvělá? 

Naprostý lajkový a sdílecí rekord si vysloužili i chuligáni Legie, kteří vrthli do sektoru Bialystoku a spousta českých diskutérů u toho prožilo orgasmy. Když se o dva týdny později dobývali fandové Baníku do sektoru Sparty na Bazalech, už byli těmi samými diskutéry odsouzeni a přečetli si o sobě nejedno škaredé slovíčko. Takže když chuligáni Legie atakují sektor hostů , tak je to super a honíme si u toho klacky,ale když to samé udělají Baníkovci, tak už jsou to hovada, které se neumí chovat? Opět, v Polsku je to super, v Česku je ta samá věc špatně. 

A oblíbená disciplína našich oveček je i kritika domluvených fightů na počty v rámci České Republiky. Podle nich to podkopává podstatu chuligánství. Když však dojde k fightu 5/5 do 21 let, 75 kilo a 20cm penisu v Rusku, už se to jen hemží respektama. Takže domluvený fight v Česku je špatný, ale v Rusům za to posíláme respekty? 
Takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Ale ještě na závěr jedne hezký příklad. Kotel Bohemky - zkurvení levičáci, feťáci, diskutéři v plné polní řežou Klokany na netu.

Za hodinu fotka Panathinaikosu nebo Olympique Marseille, kde se oba dva týmy otevřeně hlásí k levici. Najednou už to však žádní feťáci nejsou ale lajkuje se jako o medaile. Zvláštní že? 

Spousta lidí si denodeně lže do vlastní kapsy, chtějí vypadat stylově, nadávají na všechno české, ale u zahraničních táborů si u obdobných věcí stahujou kalhoty. 
Pokud si alespoň jeden internetový hrdina, který masturbuje nad chuligány Legie nebo CSKA, plive na Baníkovce a Sparťany za pyro na hřišti, ale slintá u fotek Delije, nebo Arisu, sáhne do svědomí , a přestane hanit české tábory, budu rád , že jsem to nepsal zbytečně. 
 

Autor: TomášO

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace