o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobáskový poločas - léto 2014 (7. díl)

Klobásový poločas čtvrtek, 04.09.2014 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-leto-2014-7-dil/1/6313.jpg?width=570

FC Františkovy Lázně - TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
V sobotu se vydávám na krajský přebor do lázeňského města. Na příjemný místní stadion si našlo cestu zhruba 250 fanoušků z toho cca 10 hostů, kteří se prezentovali občasným supportem a dvěma bubny. Domácí si připisují po výhře 1:0 první tři body a odlepují se tak od samotného dna tabulky. Při koupi klobásy si každý muže vzít chleba, hořčtice či kepucu co mu hrdlo ráčí. Celkem pikantní klobása patří ke klasice a proto 6,5 bodů. Více fotek ze zápasu naleznete zde.

DATUM: 30.8.2014
KLOBÁSA:6,5/10
CENA: 45 ,-
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

TJ Jiskra Aš - TJ Sokol Lipová 
Po zápase FC Františkovy Lázně - TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří se přesouvám do Aše, kde místní fotbalový celek přivítal Lipovou. Lipová se v zápase dostává již ve 20.minutě do vedení 2:0, tři body si ani přes to neodváží a podléhá Aši 4:2. Na zápase se objevují 3 "kotelnící" Jiskry (+- 12let) kteří se prezentují doma vyrobenou vlajkou a bubnem. Na fotbal si našlo cestu zhruba 120 fandů. Klobása vařená ve vodě za 50 korun, byla zatím to nejhorší co jsem na fotbale měl = 4/10. Více fotek zde.

DATUM: 30.8.2014
KLOBÁSA: 4/10
CENA: 50,- KČ
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

FK Ústí nad Labem - FK Fotbal Třinec
Páteční odpoledne vyplňuji návštěvou krajského města, kam přijel Třinec a s ním 5 výjezďáků. Škoda, ze nově zrekonstruovaný stadion stále není zkolaudován, takže nová tribuna byla stále zavřená. Samotný fotbal moc krásy nepobral, hosté vítězí 3:1 před zhruba 7-mi stovkami diváků. Stánek s klobásami měl na výběr z červené a bílé. Občas, když se zadaří, tak i špíz, tentokrát byly jenom klobásy. Volím červenou klobasu, která byla chuťově velice výrazná, lehce pikantní, rozhodně nezklamala. Škoda tvrdšího chleba a jednoho menšího krajíce který byl i na mě málo. Plus má u mě pán za grilem, který očividně má v malíčku výrobu klobás, také sličné slečny za pípou věděly, jak se má správně načepovat pivo a chutná malinovka.

DATUM: 29.8.2014
KLOBÁSA: 8,5/10
CENA: 50,-
AUTOR: KP

FC Zbrojovka Brno - FK Teplice
V pátek večer se v Brně střetávají týmy Zbrojovky a Teplic. Na tribunách se nic převratného neděje a tak tomu je i na hřišti, takže jediným pozitivem je místní klobása, za kterou zaslouží místní občerstvení pochvalu, neboť k ní dávají 2 chleby a všechny možné přísady (křen, hořčice, kečup) a navíc to má člověk s donáškou od dvou pěkných lolit. Samotná klobása je dobrá, ale nijak extra chuťově výrazná. Fotka pořízena provizorně mobilem, protože zapůsobil můj německý strejda Alzheimer a foťák jsem s sebou sice měl, ale SD kartu jsem nechal doma.

DATUM: 29.8.2014
KLOBÁSA: 6,5/10
CENA: 50 Kč
AUTOR: LB

TJ Sokol Srbice - TJ Střekov
Sobotní odpoledne si krátím ve slunečném počasí v rámci krajského přeboru, kdy nakonec skončím na zápase v Srbicích, kde domácí celý zápas tlačí, ovšem ke konci dostávají lacinou branku z ničeho a prohrávají 0:1. Na krajskou soutěž se hraje pro mne až překvapivě kvalitní fotbal. Celý zápas se bavím nadávkami místních i hostujících diváků směrem k rozhodčím a během půle zkouším místní XXL klobásu, která byla dobrá. V nabídce ještě měli klobásu trmickou, ale tu jsem bohužel nestihl, takže jsem jistě v Srbicích nebyl naposledy.

DATUM: 30.8.2014
KLOBÁSA: 7,5/10
CENA: 43 Kč
AUTOR: LB

FK Baník Most 1909 - FC Graffin Vlašim
Zápas jsem původně neměl vůbec v plánu a chtěl jsem navštívit jiný zápas v rámci okresních soutěží, který se bohužel nehrál a tak vznikl náhradní plán na poslední chvíli a vyjelo se do Mostu. Nakonec jsem toho vůbec nelitoval, protože jsem aspoň viděl po roce v akci místní ultras 1909 a jejich optickou prezentaci, navíc místní stadion mám rád a vždy ve mne zanechá ten krásný dojem nezkaženosti moderním fotbalem. Klobása v Mostě nebyla úplně špatná, ovšem velkým mínusem je to, že v jednom okénku prodávají klobásy a pak si člověk musí do místní restaurace pro pití.

DATUM: 31.8.2014
KLOBÁSA: 7/10
CENA: 50 Kč
AUTOR: LB

SK Viktorie Ledvice - TJ Baník Ohníč
Před druholigovým zápasem Mostu s Vlašimí ještě stíhám navštívit zápas v nedalekých Ledvicích u Bíliny. Zápas se hraje na totálně promáčeném terénu, kde se míč zastavuje o kaluže. I přes nepříznivé počasí ale návštěvy nelituji, protože skóre na konci utkání bylo 4:4 a tak přišly na řadu i penalty, na které s přehledem vítězí Ohníč, protože Ledvice nedali ani jednu. Místním se zde dá i závidět hospůdka, do které je vstup přímo z tribuny, kde má klub i svou síň slávy a v TV se vysílají všechna fotbalová utkání. Co se jim však zde závidět nedá je fakt, že zde nemají v nabídce klobásy a tak provizorně volím z recese se smíchem Milku a k ní přidávám ledovou kávu. Půlka Milky mi nakonec ještě padá z tribuny na hřiště a tak mi nezbývá než zahnat hlad až v Mostě.

DATUM: 31.8.2014
AUTOR: LB

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace