o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - léto 2017 (39. díl)

Klobásový poločas čtvrtek, 21.09.2017 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-leto-2017-39-dil/1/8137.jpg?width=570

FK Loko Vltavín - FK Králův Dvůr
V poslední květnový den, ve středu, mířím na vltavínskou Lokomotivu, kde se předehrává 34.kolo ČFL. Do hezkého areálu si najde cestu kolem 130 diváků, kteří můžou vidět na domácí střídačce jako trenéra Martina Frýdka a na hřišti dalšího bývalého sparťana Martina Abenu, který na konci utkání zahazuje protihráče do křoví a dostává ČK:). Domácí vítězí 2-0, ale fotbal nuda. Co se týče klobás, to je jiná! Klasik klobása výborná, masitá, ogrilovaná dostatečně, teplá, dostatek hořčice, možnost i kečupu a křenu. K tomu půllitr výborné malinovky za 25 KČ. Škoda okoralého chlebu, jinak by byla známka vyšší. Pikant klobása taktéž výborná a slečna u klobás jakbysmet!
Datum: 31.5.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Groundhopping RM

FK Ostrov - Buldoci Karlovy Vary 
Klobása chuťově velice dobrá, bez většího množství chrupavek, masitá, dělaná na grilu, dobře kořeněná. Dva krajíce chleba, výborný křen - to vše za 50 kč. Derby přihlíželo 581 platicích diváků. Domácí kotlík cca 10 členů, hostů dorazilo cca 25. V průběhu prvního poločasu menší hádka mezi domácími a hosty, vše bez většího problému.
Datum: 27.05.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 50 ,-
Autor: groundhopping_vitajanda

Dánsko U21 - Itálie U21
V neděli 18.6 jsem navštívil zápas české skupiny v Krakově, a to zápas Dánsko - Itálie. Na stadion Cracovie si našlo cestu více jak 8 tisíc fanoušků, ale atmosféra za moc nestála. Před zápasem kupuji místní klobásu za 12 zlotých, chuťově mi připomínala šunkovou klobásu, byla výborná, opečená dobře, bez chrupavek, k dispozici kečup či hořčice. 
Datum: 18.6.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 12 PLN
Autor: Groundhopping RM

Sokol Švábenice - FK Drnovice
Po skončeni ligové sezóny vyrážím na fotbal do Švábenic, které hostí kdysi ligové Drnovice. O poločase jdu k udírně kde je na výbĕr mezi cigárem a klobáskou. Volím klobásku, která je sice menší ale výborná. Chuťově velmi masitá, hořtice i chleba dle vlastního uvážení. Klobáska u zápas nezklamal. Švábenice po divoké přestřelce vítězí nad FKD 5:4. 
Datum: 3.6.2017
Hodnocení: 9/10
Cena: 40,-
Autor: Zdena_UPB

Audi Cup 2017
Ve středu 3.srpna jsem zamířil do mnichovské Allianz Areny na každoroční přípravný turnaj Audi Cup, kde tento rok byly mužstva Liverpoolu, Neapole, Atletica Madrid a samozřejmě domácího Bayernu. Fotbal hroznej, atmosféra žádná, největší aplaus byl, když papírová vlaštovka doletěla až na hrací plochu. Jednou zažít a stačí:). Bratwurst si kupuju o poločase zápasu o 3.místo za 4,10€. Klasicky výborný.
Datum: 3.8.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 4,10€
Autor: Groundhopping RM

FK Jablonec - FC Viktoria Plzeň
První srpnovou neděli jsem zamířil na sever Čech, konkrétně do Jablonce, kde Viktorka nakonec vyhrála 1-0. Domácí se prezentují choreografií, hosté pouze hlasivkami. Klobásu si dávám před zápasem a je dobrá. Masitá, dobře ogrilovaná, bez chrupavek, akorát chleba staršího data. 
Datum: 6.8.2017
Hodnocení: 7,5/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

FK Admira Praha - FK Zbuzany
V neděli dopoledne vedou mé kroky do pražských Kobylis na zápas Admiry proti nováčkům divize C, Zbuzanům. Za Zbuzany nastupuje v základní sestavě Marek Kincl, Radek Dosoudil nebo Mario Lička, avšak domácí borci potvrzují formu a jednoznačně vítězí. Velkým plusem jsou hezké vstupenky a program! V prvním poločase si dávám bílou klobásku, která byla vynikající a neprohloupil jsem. Červená klobása vypadala také dobře, ale prý chuťově nic moc.
Datum: 13.8.2017
Hodnocení: 9/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

Spartak Čelákovice - AFK Nehvizdy
Po zápase Admiry míříme do Čelákovic, kde odehraje přípravný zápas znovuobnovený klub Spartak Čelákovice. Bohužel se zápas nehraje na hlavním hřišti pod krásnou, avšak trošku zpustošenou, tribunou, ale na hřišti vedle. Na první zápas po x letech dorazila celkem slušná návštěva okolo 150 lidí a nechybí ani občerstvení. Klobása připravená na elektrickém grilu, šťavnatá, chuťově celkem dobrá, neurazila, ani nenadchne. Lepší průměr.
Datum: 13.8.2017
Hodnocení: 6,5/10
Cena: 55,-
Autor: Groundhopping RM & Víkendový Stánkař

FK Baník Sokolov - FK Fotbal Třinec 
Ve středu mířím do Sokolova, kde se hraje vložené kolo naší druhé ligy. Na západ Čech přijíždí Třinec, se kterým přicestoval jeden fanoušek s bubnem a sektorovkou a celý zápas fandí, respekt! Na výběr jsou opět dva druhy klobás - bílá a červená. Volím bílou, kterou zdražili o 7 kaček:) a stojí tak 45,-. Jako vždy ale výborná chuťově, ogrilovaná, k dispozici hořčice i kečup. Domácí borci vítězí gólem ze závěru utkání 1-0, a slaví tak první výhru v sezóně.
Datum: 23.8.2017
Hodnocení: 9/10
Cena: 45,-
Autor: Groundhopping RM

FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha 
Ve Vítkovicích vedou mé první kroky do místního občerstvení. Klobása chutově neurazí, ale že by to bylo náké gastronomické porno ...to se také říct opravdu nedá. Na prvoligové scéně však klobásový průměr a proto uděluji - 5/10.
Datum: 6.8.2017
Hodnocení: 5/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Admira Praha - FK Zbuzany
Na Admiře se nás díky prvnímu srazu groundhopperů u nás sešelo více a tak přidávám také své hodnocení. Kolega volí klobásu bavorskou, já jsem věrný klasice - také za 50 ,-. Klobásu dělanou na ohni však řadím mezi lepší průměr. V nabídce čerstvý chleb a po ranní hodinách ideální snídaně.
Datum: 13.8.2017
Hodnocení: 5,5/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

Spartak Čelákovice - AFK Nehvizdy 
Na prvním zápase znovuobnoveného klubu byl div že klobásy vůbec byly. Klobásy připravené na elektrickém grilu, poměrně šťavnaté a chuťově celkem dobrá. 
Datum: 13.8.2017
Hodnocení: 5/10
Cena: 55,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Hvězda Cheb - TJ DDM Stará Role
V sobotní večer mířím na hřiště Hvězdy Cheb, které prošlo první fází rekonstrukce. Nyní hraje Hvězda domácí zápasy na umělce. Klobásu si dávám v 30.minutě, stojí padesát korun, k dispozici dva druhy hořčice, kečup. Klobása chuťově nic extra, neurazí, ale ani nenadchne, tudíž průměr. Domácí hráči vstoupili do zápasu špatně a od 10. minuty prohrávají, ale poté otáčí skóre a vítězí 5-1.
Datum: 26.8.2017
Hodnocení: 6/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

FK Slavoj Vyšehrad - FK Převýšov
Sobotní slunečné ráno lákalo na fotbal a z nabídky jsem si vybral aktuálně populárnít třetiligový Slavoj Vyšehrad. Byla to má premiéra na tomto stadionu a docela se mi tam líbilo.
Ke vstupence za padesátikorunu dokupuju i dva lístky do tomboly a o přestávce při losování zjištuji, že jsou oba výherní (tričko + nějaké sladkosti).
O pauze také koštuju místní klobásu, líbí se mi, že ji připravuje kuchtík v bílém rondonu na velkém pojízdném grilu.
Ke klobásce je chleba kolik hrdlo ráčí a hořčice. Víc na výběr není, ale to mi vůbec nevadí. Klobása patří k těm lepším, je poměrně velká a dobře připravená.
Datum: 9.9.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 45,-
Autor: dalibor.durcak

TJ Lokomotiva Česká Lípa - SK Spartak Žandov
Klobása grilovaná na dřevěných uhlíkách a v nabídce byl také libový párek. Klobása byla příliš mastná, chuť obyčejná - ani slaná ani pikantní - a konzistence spíš semletá bez větších kousků masa. V ceně 50 Kč dva celé krajíce chleba a poměrně málo hořčice. Za obyčejnou klobásu obyčejná známka 5*/10*.
Datum: 16.9.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: 5/10
Autor: Martin Stránský/Ultra Week

SC Radotín - SK Zbraslav
Jako bych jedl paprikovou pálivou paštiku ve střívku. Klobása navíc byla nepropečená, vlažná a mastná. Chléb tvrdý a navíc to byly poslední kousky v celé hospodě. Cena na tabuli 55 kč a na účtence 60 kč. K pití objednána točená žlutá, co po ochutnání byla jen nažloutlá voda bez bublin - vyměněno za kofolu, která jediná byla fajn. 2*/10*
Datum: 13.9.2017
Cena: 55,-
Hodnocení: 2/10
Autor: Martin Stránský/Ultra Week

TJ Doksy - TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou
Klobáska z udírny a potom dodělaná v remosce. Větší kousky masa, pikantní chuť, ale příliš moc kmínu. Za cenu 50 Kč až dost hořčice a chleba co kdo chtěl. 6*/10*
Datum: 16.9.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: 6/10
Autor: Martin Stránský/Ultra Week

Autor: DD & VíťaJ & lb & RadekM

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace