o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobáskový poločas - podzim 2014 (12. díl)

Klobásový poločas sobota, 11.10.2014 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-podzim-2014-12-dil/1/6441.jpg?width=570

FC Viktoria Plzeň - FK Teplice
V neděli se vydávám na zápas Synot ligy do Plzně. Teplických dorazilo do města piva zhruba 30. Domácí kotel čítající +- 600 hlav se prezentuje kvalitním supportem a menší pyrotechnickou vložkou. Klobása o poločase nesmí chybět.V Plzni se od mé poslední návštěvy nic nezměnilo a klobáse uděluji 6,5 bodů. Fotografie ze zápasu zde.

DATUM: 5.10.2014
HODNOCENÍ: 6,5/10
CENA: 50,-
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

TJ Sokol Malý Bor - SK Bolešiny 
Okresní přebor je v plném proudu, a tak se 5.10. vydávám na zápas předposledního Malého Boru se čtvrtými Bolešinami. Od začátku mne nepřekvapuje nakopávaná a hra plná nepřesností. Bolešiny jsou lepším týmem, vyložená šance však nepřichází, a proto se již ve 35.minutě vydávám na klobásku, na kterou se těším celý den. Podle vůně se mi na uděnou klobásku pořádně sbíhají sliny. Bohužel žádná chuťová bomba nepřichází. Klobáska je chuťově nevýrazná, gumová a nepikantní. Plus za dva čerstvé krajíce chleba a velké množství hořčice. Zápas končí vítězstvím domácích na PK a to i přes velkou převahu hostů.

DATUM: 5.10.2014
HODNOCENÍ: 4,5/10
CENA: 40,-
AUTOR: Kylda13

FC Viktoria Plzeň - FK Teplice
V sektoru hostů se nás schází zhruba 50 odvážlivců, kteří předvádí podprůměrný support, který doplňuje bubeník, který mlátí do prasklého kýble jako hluchý do vrat, na což je několikrát během zápasu upozorňován. Do zápasu nám zbývá ještě několik minut a tak vyrážím k občerstvení a volím za 50 korun pikantní klobásu, kde jsem tu pikantnost jaksi postrádal a celkově mne klobása svou chutí neoslovila.

DATUM: 5.10.2014
HODNOCENÍ: 5/10
CENA: 50,-
AUTOR: Slády-S15

SpVgg Bayreuth - Bayern München II
Rezerva slavného velkoklubu zavítala v rámci Bayernligy do centra regionu Oberfranken. Vyrážím vlakem a na každé zastávce nastupuje několik fans FCB. Bayreuth jako nováček má průměrnou návštěvnost kolem tisícovky tentokrát dorazilo 5122 diváků. V sektoru hostí bylo asi 500 lidí kteří výborně fandili, další příznivci Mnichova byli po celém stadionu. Hosté si odvezli výhru 1:2 ale vyhráli gólem ze sporné penalty a za pomoci tendenčně pískajícího sudího. Fotky zde. Na chutný brathwurst jsem musel vystát 20timinutovou frontu ze které však šlo koukat na hřiště i sektor hostů.

Datum: 03.10.2014
Klobása: 8/10
Cena: 2 Eura
Autor: Conspi

1. FK Příbram - FC Hradec Králové
Občerstvení? V Příbrami? Ale kdeže….oproti tomu co bylo prezentováno jako občerstvení byla i blamáž v Brně degustací na rautu ministerstva zahraničí. Objekt ve stylu něco mezi vybydlenou trafikou a bufetem z filmu Kamarád do deště nabízel opravdu netušená tajemství. Chcete klobásu? No nemáme, počkejte si do poločasu…chcete klobásu v poločase? No už nejsou, bylo jich málo….zato hnusných ohřívaných párečků za třipade z Makra měli celkem dost. Chcete pivo? Ano dáme….z útrob trafiky se ozve charakteristický zvuk otvírané láhve, no ano máme lahvové, přelejeme do elegantního kelímku když už jste přijeli v tom saku. Údajná desítka, ovšem originál obal nikdo neviděl, takže si ani netroufám odhadovat co se to vlastně podávalo. Je potřeba si uvědomit, že při tomhle stravovacím režimu je vcelku normální, že na konci zápasu všichni vypadají jak po otravě botulotoxinem a vůbec není vtipné takto postižené fanoušky častovat nějakými rádobyvtipnými hláškami o opilcích.

DATUM: 4.10.2014
CENA: 30,-
AUTOR: Icewind

Dynamo Krajková - Sokol Lázně Kynžvart
Nováček 1.B třídy z Kynžvartu jehož kádr připomínal spíše starou gardu neměl v Krajkové šanci a po jednoznačném průběhu si odvezl debakl 5:0. Domácí se tím vyhoupli na 1.místo. Utkání sledovalo asi 45 diváků. Fotky zde. Na klobásu jsem musel opět čekat asi 20 minut než ji v hospodě rozmrazí a ohřejou. Středně malá ale chuťově byla kvalitní, mínusem byl obsah velkých chrupavek.

Datum: 05.10.2014
Klobása: 6,5/10
Cena: 35 Kč
Autor: Conspi

FK Mladá Boleslav – FC Zbrojovka Brno
V minulém díle jsem si přečetl, jak nechvalně dopadlo hodnocení klobásky v MB a naprosto s ním souhlasím. Avšak v areálu fotbalového stadionu, při příchodu na stadion se nachází hospoda Gól, kde jsem před nějakou dobou klobásu měl a byla dobrá, proto se před zápasem jdu přesvědčit, jestli tomu je tak i nadále, abych ji případně mohl doporučit. Klobása byla větších rozměrů, masitá, chutná, jemně pálivá, k dispozici hořčice kolik chceš, ubrousky, ale pouze jeden chleba.

Cena: 45 kč
Hodnocení: 8/10
Autor: Lešus

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace