o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - březen 2019 (42. díl)

Klobásový poločas úterý, 05.03.2019 - přejít do komentářů
Kurvy, chlast, fotbal a klobásy!!!
/titleImg/klobasovy-polocas-brezen-2019-42-dil/1/8733.jpg?width=570

Jarní část se rozjela, nižší soutěže už také klepou na dveře a tak je na čase se také opět věnovat klasickému fotbalovému obžerství - klobásám! Přejeme Vám dobrou chuť.

TJ Podřipan Rovné - TJ Baník Osek
Na víkend hlásí předpověď slunné počasí a tak přemýšlím, kam vyrazit. Po chvíli je jasno! S Osekem do Rovné! Kontaktuji známé z Oseka, zda-li plánují vyrazit a odpověď je kladná a tak už není cesty zpět a scházíme se v sobotu v ranních hodinách před svatostánkem v Oseku. Někteří ještě značně pod vlivem, jiní teprve s alkoholem začínají na lačno a vyrážíme pod Říp v koloně. Jednou už jsem navštěvu místního areálu plánoval, ale nakonec jí po 30 minutovém bloudění po vesničce Krabčice odpískal a jel směr Mělník, tentokrát jedu s lidmi, kteří už na místě byli, tak se poštěstilo a areál se našel, i když navigátor posilněn rumem nepatřil k těm lepším. V areálu se nenachází žádná tribunka, takže panuje mírné sklamání, ale okýnko s jídlem je, takže o hlad nebude nouze! Na výběr z bílé a červené klobásy z grilu, dělané na dřeveném uhlím. Volím červenou klobásu a odebírám se stranou, abych si mohl pochutnat, bylo na čem. Klobása byla chuťově výborná, akorát propečená, hořčice, kečupu a chleba kolik kdo chtěl a žádné flaksy a přebytečný tuk, po dlouhé době zase pozitivní zážitek. Obcházím si dokola místní areálek a v tom se objevuje první pyrotechnika, která končí na hřišti, po chvíli další a další, celkem za zápas snad 5x, což na 1.B třídu je něco nevídaného a lask pro mé oči a čočku ve foťáku. Domácím už se to tolik nelíbilo, ale to už byl jejich boj :D Odkaz na celý ground zde

Datum: 8.9.2018
Cena: 45Kč
Hodnocení: 8/10
Autor: Švihák Lázeňský (Víkendový Stánkař)

FK Dobříč 1940 - TJ Sokol Měchenice
Na okresní přebor se tentokrát vydávám do vesnice kousek za Prahu a hned po příchodu ke hřišti mě jako první zaujme vůně z místního grilu. Na uhlíkách se zde grilují dva druhy klobás (papriková a bílá) , karbanátky a hermelín. Já ochutnám klobásu bílou, kterou už jsem dlouho neměl. Chuťově výborná, dobře propečená a jako přílohu si můžu sám nandat kolik chci chleba a to samé hořčice nebo kečupu. Za 40 kč super. Je vidět že lidem zde chutná a prakticky všechny věci co jsou v nabídce jdou celkem na odbyt. Ke klobáse si pak v místní klubovně dám jedenáctku Kozla a užívám si fotbal.
Datum: 8.9.2018 
Cena: 40Kč 
Hodnocení: 9/10
Autor: Jan Zelenka (Ultra Week)

Bohemian FC - Cork City FC
Během výletu do Irska navštěvuji i zápas irské ligy mezi dublinskými Bohemian FC a hosty z Cork City. Vstup 10€, jedna tribuna pro domácí a druhá menší za bránou pro hosty, kde se schází tak 50 aktivních s pár vlajkami. Domácí obsazují celou tribunu, kraj tribuny pak tvoří ta aktivnější část fans s mávačkami. Odhadem může být na stadionu 3 000 lidí. O poločase jdeme na pivko do baru přímo v tribuně, protože pivo si můžete koupit a pít jen tam. Ve druhém poločase vedou mé kroky ke stánku s občerstvením, kde si můžete zakoupit burger, hot dog, hranolky či klobásu s hranolky, čehož využívám já. Dostávám hranolky a na nich dvě menší klobásky, které jsou chuťově dobré. K dispozici kečup a různé omáčky. Domácí vítězí 4-2 a musím říct, že bylo super vidět fotbal opět někde jinde, než v ČR. 
Datum: 14.9.2018
Cena: 5€
Hodnocení: 8/10
Autor: Groundhopping RM

FC Slavoj Trstenice “B” - FC Cheb “B”
Nedělní odpoledne trávim v Trstěnicích, kam v rámci okresního přeboru dorazilo “B” mužstvo FC Cheb. V Trstěnicích si našlo cestu na fotbal 30 diváků. V areálu dvě travnatá hřiště, hlavní hřiště mělo také menší tribunkou. Klobása dělaná na pánvi za 55 korun, dva krajíce chleba a na výběr pouze hořčice. Klobása byla vysušená, nedostatečně libová a proto půlku nechávám. 
Datum: 16.9.2018
Cena: 55Kč
Hodnocení: 1,5/10
Autor: groundhopping_vitajanda

FK Kavalier Sázava - FC Bílé Podolí
Sobotní odpoledne patří fotbalu tak se jedu podívat do Sázavy. Fotbalový areál vítá velkou vstupní bránou v barvách klubu,za jednou z branek ční velký gotický klášter z 11.století a celkových 150 diváků dělá dobrou kulisu špatnému fotbalu. O poločase jdu baštit,na grilu se připravují kuřata,hermelíny,v hrnci bublá gulášek a klobásky visí v udírně. Chuťově jsou luxusní...šťavnatá,pikantní,bez žádných flaks,velkých kusů špeku. Na tácek jí dostávám rovnou s hořčicí a chleba si můžu nabrat sám,ten jedinej se ale nepovedl-je krájený na kousky cca 5×3 cm a rychle mizí v puse...Ale co,chleba beztak jen dusí 😀
Datum: 11.9.2018
Cena: 55Kč 
Hodnocení: 10/10
Autor: Bobík (Ultra Week)

Jiskra Lampertice - Jiskra Kuks
Na sv. Václava jsem vyrazil do Lampertic na zápas s Kuksem. V nepříjemném větrném počasí nakonec skončilo utkání přestřelkou 4:4, po penaltách se radovali hosté.
Po zápase navštěvuji místní občerstvení, kde sekrom klobás, párků v rohlíku dělalo také prase na ohni. Nicméně si ipřesto dávám klobásu. Paní nabízí hořčici, kečup a také křen, já volím hořčici s křenem. Chleba v pořádku, klobása měla pár křupiček a mohla být teplejší. Za 38 korun ovšem žádná ostuda, hodnotím tedy průměrně.
Datum: 28.9.2018
Cena: 38Kč
Hodnocení: 5/10
Autor: Kuksič

Děkujeme za pozornost při čtení článku a snad i Vám se sbíhaly sliny a pokud byste příště měli zájem přidat i svou klobásku z Vašich výletů, tak fotku s popiskem můžete zasílat na email klobasovypolocas@seznam.cz a my se v příštím díle rádi podělíme i o Váš úlovek.

 

Autor: lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace