o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (16. díl)

Klobásový poločas středa, 11.02.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-16-dil/1/6704.jpg?width=570

SK Kadaň - AZ Havířov
Velké zklamání mne čekalo v Kadani. Minule hodnocená klobáska dosáhla na krásných 7 bodů. Nevím, co se od mé poslední návštěvy změnilo, ale tentokrát musím o 4 body níže. Klobása mi připadala stará, uschlá, seschlá, tvrdá, chyběla kremžská hořčice. Obrovský krok dolů.

Datum: 14. 1. 2015
Hodnocení: 3/10
Cena: 45,-

TJ Krupka - BSG Chemie Leipzig
Stejně jako minulou sezónu, tak i tuto se odehrálo na stadioně v Krupce přátelské utkání mezi místní TJ a německým BSG Chemie Leipzig. Vydal jsem se tedy do Krupky v očekávání, že dorazí stejně jako minulý rok někdo z lipských Diablos, což se ovšem nestalo. Utkání přihlíželo asi 20 převážně starších Němců a zhruba 10 místních. Klobása také zklamala, bistro v místní hale asi nebylo připraveno na to, že by na utkání někdo dorazil a tak se klobásy nedostaly na všechny. Já to štěstí měl a dostalo se na mne, i když jestli to bylo štěstí, no nevím. Jediným plusem byl asi křen, jinak klobása nedodělaná, bez chuti a malá. 

Datum: 21.1.2015
Hodnocení: 3/10
Cena: 30,-

1.FC Nürnberg - SpVgg Greuther Fürth
Před Vánoci se vydávám do Německa na tamější druhou ligu. Vybírám Frankenderby - zápas Norimberku proti Fürthu. Na místní bratwurst se již těším, a proto ochutnávám už hodinu a půl před zápasem za 3 eura. Klobásky chuťově vynikající, propečené, hořčice, křenu či kečupu kolik kdo chce. Více fotek z utkání zde a blog fanoušků zde.

Datum: 21.12.2014
Hodnocení: 8,5/10
Cena: 3 EURO
Autor: Groundhopping RM

Piráti Chomutov - AZ Havířov
Od hezké a moderní haly v Chomutově jsem čekal občerstvení ve stylu mekáči či KFC. Velmi potěšen jsem byl, když jsem před halou objevil hezký tradiční stánek s dobrou nabídkou pochutin. Jako milovník bílých klobásek mám jasno a za 50,- je moje. Při placení ještě spatřím nádherný bramborák a za 25,- přikupuji. Klobáska je moc dobrá, pomalu připravená na grilu, chutná přesně tak, jak očekávám. Bramborák je snad ještě o malinko lepší, dá-li se to takto porovnat. Je pořádně hrubý a v sobě má zapečenou slaninku. Výborné občerstvení v Chomutově!

Datum: 26. 1. 2015
Hodnocení: 9/10
Cena:50,- + 25,- za bramborák

1.FC Nürnberg - FC Viktoria Plzeň
Poslední lednový den se vydávám opět do německého Norimberku na přátelský zápas mezi místním FCN a plzeňskou Viktorií, která vyhrává 3:2. Zápasu přihlíží několik set fanoušků, v tom cca 200-220 fanoušků Plzně, kteří se prezentují supportem i pyrotechnikou. Místní bratwursty v housce (drei im weckla, bratwurst) za dvě a půl eura výborné chuti, propečené, teplé.

Datum: 31.1.2015
Hodnocení: 9/10
Cena: 2,5 EURO
Autor: Groundhopping RM

Rytíři Kladno – Dukla Jihlava
13.12 se odehrál zápas 1. hokejové ligy mezi Kladnem a Jihlavou. Domácí Kladno slavilo 90. výročí od založení klubu, a tak zápas, který se nesl ve znamení slavných soubojů Poldi proti Dukle, nalákal na nově zrekonstruovaný zimní stadion 5 200 diváků (vyprodáno). Kladenští se prezentovali plachtou, nápisem, choreem z balonků a fosforeskujících tyčinek a i nějakým tím pyrem. Z Jihlavy dorazilo okolo 150 fanoušků, kteří i přes nepříznivý stav fanaticky podporovali svůj tým a mnohdy překřičeli početnější domácí. Zápas nakonec vyhrává Poldi 4:0. O přestávce ochutnávám místní klobásku dělanou na grilu. Je akorát tak propečená, šťavnatá, ani suchá, ani mastná a dosahuje kvalitních rozměrů. Klobása má jemně pikantní chuť a krásně člověka zasytí. Chleba byl čerstvý a každý si ho mohl vzít, kolik chtěl. Hořčice mohlo být na tácku o trochu více, prodávající se choval vstřícně. Vzhledem k ceně 45 Kč je kvalita klobásky velice dobrá.

DATUM: 13.12.2014
CENA: 45 Kč
HODNOCENÍ: 8,5/10
AUTOR: Bonyos

Autor: DD & Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace