o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (17. díl)

Klobásový poločas úterý, 10.03.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-17-dil/1/6781.jpg?width=570

HC Hradec Králové - HC Litvínov
Vůbec poprvé jsem zkusil klobásu v Hradci Králové na hokeji. Dostal jsem na výběr bílou, klasickou a nebo pikantní. Rozhodl jsem se zkusit bílou. Jako bonus jsem si mohl vzít kyselé okurky a kozí rohy kolik hrdlo ráčilo. Hned při prvním zakousnutí jsem věděl, že bude dobrá. Krásně voněla a skvěle chutnala. Hodnotil jsem ovšem číslem 7, protože i já si chci dát pro začátek nějakou rezervu.

Datum: 29.12. 2014
Hodnocení: 7/10
Cena: 50,-
Autor: Kuksič

FK Teplice - FC Baník Ostrava 
V sobotu se vydávám do Teplic. Celkem slušná návštěva vidí výhru domácích 1:0. Na obou stranách je vidět pyrotechnika, choreografie i transparenty. Co se klobásy týče, letos jsem z Teplic velice zklamán. Na výběr byla bílá a klasická klobása. Minulej rok jsem zde měl klasickou a byla vynikající. Dnes mi však klobása moc nejede. Plus bych však dal dostatečnému množství chleba. Dnes nemohu udělit jinou známku než šest. 

Datum: 21.2. 2015
Hodnocení: 6/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové
Po zimní přestávce jsem konečně zase vyjel na votroky. První poločas jsem solidně skropen hadicí od hasičských složek. Abych se zahřál, tak jdu navštívit místní stánek s klobáskami. Musím říct, že jsem byl ihned zklamán velikostí. Za 45,- to nebyla žádná hitparáda, ani chleba nebyl moc dobrý. Hodnotím tedy pěti body za snahu a rychlost obsloužení. Nakonec mě druhý poločas zahřály dvě branky votroků a odvezli jsme si bod za remízu 2:2. 

Datum: 21.2.15
Hodnocení: 5/10
Cena: 45,-
Autor: Kuksič

FC Hradec Králové - FC Viktoria Plzeň
V 18. kole Synot Ligy mířím do Hradce Králové, kam zavítala plzeňská Viktoria. V zápase je k vidění 5 branek, vítězí hosté 3:2. Na tribunách je k vidění hezké choreo ultras Hradce, na začátku zápasu pyroshow domácích a také vlajky na tyčích. V hostujícím sektoru žádná optická prezentace kromě dvou menších ohýnků v druhém poločase. Klobásu ochutnávám 20 minut před zápasem. Klobáska v hostujícím sektoru výborné chuti a velikosti, dobře propečená. K dostání hořčice + dva krajíce chleba a na požádání křen. 8/10. Více fotek zde.

Datum: 1.3.2015
Hodnocení: 8/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

SK Dynamo České Budějovice - FC Zbrojovka Brno
V boji o záchranu přijela brněnská Zbrojovka na jih Čech. V sektoru hostů byl stánek uzavřen, ale byla možnost zakoupit si klobásku, pivo, bramborák a další občerstvení u vedlejšího stánku přes plot. Klobásu jsem si po náročné cestě dal jednu v prvním a jednu v druhém poločase. Za klasickou cenu 50 Kč se podávala celkem velká, masová a tak akorát tučná. Asi nejlepší, co jsem v této sezoně mohl ochutnat. Pokud by byla ogrilovaná a ne jen ohřátá, a byl by k dispozici druhý krajíc chleba, blížila by se magické desítce. Takto 9/10. Jen pro úplnost, z vítězství 3:1 se radovala Zbrojovka Brno.

Datum: 28.2.2015
Hodnocení: 9/10
Cena: 50,-
Autor: JC

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové
V sobotu se vydávám spolu s hradeckými fanoušky na zápas mezi Slováckem a Hradcem, vzhledem k tomu že Hradec není moc atraktivní soupeř, který by táhl diváky na stadion, tak byl slušná návštěva. O poločase jsem seběhl pár schodů a objevil se u místního stánku s občerstvením. Cena 45,- moc neodpovídala velikosti, chuťově by byla dobrá, ale bohužel byla studená (nevím jestli i ostatní měli studenou), a tak jsem byl bohužel zklamán. Hodnotím tedy známkou nižší, kde srážím za teplotu a velikost. Pohotovost obsluhy byla na jedničku s hvězdičkou. 

Datum: 7.3. 2015 
Hodnocení: 4/10 
Cena: 45,- 
Autor: Ultrasstyle

Prevýšov - Union 2013 
V nedělním dopoledni jsem zavítal na derby mezi Prevýšovem a Novým Bydžovem. První jarní kolo bylo doprovázeno krásným slunečným počasím. Po dlouhé době jsem si vychutnával klobásu. Klobása byla přímo z udírny za krásných 40 kč. Mohla být trochu teplejší, ostřejší a pálivější, jelikož mi pálivé více chutnají. Dále tu mají i uzené maso za 45 kč. Ke klobáse dávají krajíc chleba, ale obsluha, když ji člověk příjemně poprosí, ráda přidá krajíc navíc. Derby přihlíží asi 600 lidí. Těším se na další návštěvu Převýšovského stánku.

Datum: 8.3.2015 
Hodnoceni: 7/10 
Cena: 40 kč 
Autor: L92

SK Slavia Praha - FK Teplice
Naposledy jsem Eden navštívil při derby pražských S, kde jsem okusil klobásku na tribuně domácích a nijak extra mne neoslovila. Tentokrát jsem měl možnost okusit i v sektoru hostů, kde nikdy nebyla také nic extra, ale to se změnilo v tento zápas, kdy jsem se o poločase vydal k hladovému okýnku okusit. Klobáska byla velká a k ní 2 krajíce chleba a hořčice. Chuť byla nepopsatelná, dlouho mne tak žádná neoslovila a důkazem toho, že byla fakt kvalitní je i jeden výjezďák, který se vydal ochutnat hned 4x. Možná se v Edenu blýská v kiosku na lepší časy!

Datum: 28.2.2015
Hodnocení: 9/10
Cena: 50 Kč
Autor: LB

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace