o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (20. díl)

Klobásový poločas sobota, 09.05.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-20-dil/1/6913.jpg?width=570

AC Sparta Praha - FK Teplice
Na Letné byla pro mne přichystán šok, kdy zde rozšířili nabídku o klobásu v bagetě s cibulkou, což prý majitel stánků okoukal v Německu. Pouštím se do ní o poločase plný nadšení, ale bohužel bageta byla tak tejden stará, klobása v ní naopak výborná, další problém byl, že došla hořčice a tak jsem zcela výjimečně musel zvolit kečup. Klobása sama o sobě by si vysloužila 9/10, ale hodnocení snižují její nedostatky v podobě staré bagety a došlé hořčice.

Datum: 21.3.2015 
Cena: 60 Kč 
Hodnocení: 6/10 
Autor: LB

FK Teplice U21 - FC Viktoria Plzeň U21
Klobásy v Dubí-Pozorce, kde hraje juniorka Teplic, málokdy zklamou, ale tentokrát někde soudruzi z NDR udělali chybu. Klobása byla malá, studená, bez chuti a byl k ní podáván chleba, který zřejmě zbyl z posledního zápasu. Příště se snad polepší a vrátí se ke svému standartu!

Datum: 10.4.2015 
Cena: 35 Kč 
Hodnocení: 4/10 
Autor: LB

FC Viktoria Plzeň - FK Teplice
Do Plzně jsem zavítal na pohárové utkání, v kterém nakonec na penalty postoupili hráči Teplic. V místním stánku nikdy nezklame sekaná v housce, ale o té tato rubrika není a tak jsem okusil i místní klobásu, která byla chuťově dobrá, ale úplně suchá bez špetky omastku, takže do krku klouže velmi těžko. Nechal jsem si k ní dát i křen, který měl ten správný říz a kapička slzy mi z něj ukápla. 

Datum: 15.4.2015 
Cena: 50 Kč 
Hodnocení: 6/10 
Autor: LB

FC Bohemians Praha - FK Teplice
Na Bohemce stejně jako na Spartě rozšířili v hladovém okýnku nabídku o klobásu v bagetě a tak by byl hřích jí nevyzkoušet. Kdybych ovšem vsadil na prověřenou klasiku z minulého roku, asi bych udělal líp. Bageta stará, nedoplněná ničím. Klobása suchá a nijak chuťově výrazná. Nebylo na to nic, co by natchlo pro to si jí dát i příště.

Datum: 25.4.2015 
Cena: 60 Kč 
Hodnocení: 2/10 
Autor: LB

1.FK Karlovy Vary - FK Hvězda Cheb
V sobotu se vydáváme z Chebu v počtu 12 osob do Karlových Varů a scházíme se za vlajkou "Egerland". V zápase prohrála Hvězda na stadionu ve Dvorech 3:0 a sestup z divize už je skoro jistý. Klobása za 40 korun, chuťově dobrá, lehce masná, ale mě osobně chutnala velice dobře.

Datum: 26.4.2015
Hodnocení: 8,5/10
Cena: 40,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

SK Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové
V záchranářském souboji se utkali dva týmy ze samého dna tabulky. Zápas skončil smírně 2:2 a o atmosféru se staralo převážně asi 50 votroků. Domácí vytvořili také menší kotlík a snažili se podporovat svůj tým. O poločase jsem nezapomněl okusit klobásku z místního stánku, za kterou jsem zaplatil 50 kč. Klobáska byla i na mě docela ostrá, ale i přesto chutnala výborně a mé očekávání splnila. 

Datum: 25.4.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: 50,-
Autor: Bitny

TJ Dvůr Králové n/L - FK Dobrovice
Tentokrát jsem zavítal na divizi "C" na stadion pod Hankovým domem, kde dvorští fotbalisté hostili vedoucí Dobrovice. Zápas s šancemi na obou stranách nakonec skončil výhrou favorita 1:3. O poločase jsem se stavil vmístním dřevěném stánku, z kterého už se na mě smála ugrilovaná klobáska. Jako přílohu jsem dostal klasickou hořčici s křenem + jeden krajíc chleba. Zaplatil jsem lidových 35 kč. Bohužel, raději bych si připlatil za kvalitu, chuťově nebyla nikterak výrazná a mohla být klidně ještě chvilku na grilu. Snad se to do mé příští návštěvy rapidně zlepší.

Datum: 29.4.2015
Hodnocení: 4,5/10
Cena: 35,-
Autor: Kuksič

Bukovany - Čejkovice
Vydal jsem se na utkání 3.B třídy mezi Bukovany a Čejkovicemi. Utkaní sledovala slusná divácká kulisa, hostů přijelo něco kolem 80 kusů. Hosté měli více ze hry a také zaslouženě po hektickém konci vyhravájí a vezou domu cenné 3 body. O poločase jsem si šel pro pivko. Točené moc pitelné nebylo, ale lahvovaná plzeň mi pěkně napravila chuť. Cestou zpět jsem si všiml grilu. V nabídce byly jak cigára tak i klobásy. Dal jsem si cigáro
a nelitoval jsem. Dobře propečené, chuťově nemělo chybu. Horčice je dostatečně, chléb vám na požádání obsluha dá navíc. 

Datum 12.4.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: tuším 35 kč
Autor: Roman

Karviná - Frýdek Místek
Nečekaně jsem dostal možnost zajet se svými příbuznými a přáteli z Frýdku Místku na druholigové utkání do Karviné. Neváhal jsem ani minutu a hned jsem souhlasil. O fandění se staraly oba tábory, Karviná nakonec vítězí jedinou brankou utkání 1:0. O poločasové přestávce jsem musel vyzkoušet jaké zde mají klobásky. Už na tácku vypadala parádně, mohla být ještě malinko propečenější, ale i tak jsem si pochutnal a hodnotím zaslouženými sedmi body.

Datum 3.5.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: 40,-
Autor: hošan

FC Slovan Havlíčkův Brod - TJ Slavoj Polná
Konečně jsem se přemluvil, abych taky už začal přispívat do klobásového poločasu. Pro začátek jsem zvolil, jako správný patriot, hodnocení klobásky z rodného města (Havlíčkův Brod), kde se sehrál první zápas jarní části divize D mezi domácím Slovanem a Polnou. Zápas probíhal v režii domácích, a proto se po 90 minutách mohli radovat z výhry 3:1. Během přestávky jsem zavítal ke stánku s klobásami, jako každý zápas. Je zde nabízen bohužel jenom jeden druh, a to klasická klobása, bohužel ne moc velká, ale zato chuťově dobrá (výrazná, masová, ne moc tučná). Hořčice akorát (na požádání přidají), chleba kolik kdo chce.

Datum: 22.3.2015
Hodnocení: 6,5/10
Cena: 35 Kč
Autor: Mates

FC Chomutov - Meteor Praha
Vydal jsem se do Chomutova zjistit, zda se od finále poháru něco změnilo a bohužel ano. Celý den jsem se těšil na klobásku a hned po prvním kousnutí jsem byl zklamaný. Škoda slov popisovat, fotka mluví za vše. Díky domácím fans jsem měl občerstevní zdarma, normálně stojí klobása 55 kč. Domácí mají s vedením kvůli klobáskam už delší dobu spor a po naší intervenci zástupce klubu řekl, že situaci bude řešit. Nejhorší "klobása", co jsem kdy jedl, musel jsem ji vyhodit.

Datum: 1.5. 2015
Hodnocení: 0,5/10
Cena: 55 kč
Autor: pm

FK Teplice - FK Jablonec
Po velkém zklamání v Chomutově jsem se zbytek víkendu těšil do Teplic, kde je to vždy jistota. Kvůli dobré klobásce jsem nemusel ani mimo sektor a v klidu můžu dát 8 bodů z deseti. 

Datum: 3.5. 2015
Hodnocení: 8/10
Cena: 45 kč
Autor: pm

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace