o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (21. díl)

Klobásový poločas pondělí, 08.06.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-21-dil/1/6965.jpg?width=570

SU Hranice - Jiskra Hazlov B
Tentokrát jsem se vypravil podívat na nejzápadnějsí klub ČR - TJ Jiskra Sklo Union Hranice u Aše hostili rezervu Hazlova. V pěkném prostředí před dobrou návštěvou a úsměvně pomalovanou tribunkou se hrál zápas okresního přeboru. Fotky zde. To co prodávali jako klobásu byl velký propadák, bezchutné vodnato-tučné cosi za 25,- bylo bezkonkurenčně tím nejhorším co jsem kdy na fotbale ochutnal.

Datum: 02.05.2015
Hodnocení: 1,5/10
Cena: 25,-Kč
Autor: Conspi

Carl Zeis Jena - 1.FC Magdeburg
Šlágr 4.ligy jsem si nemohl nechat ujít, v tabulce 1. hosté zvítězíli ve městě optiky jasně 0:4 a jejich zhruba 800 fans, kteří celý zápas výborně fandili a předvedli i choreo, mohli slavit. Domácí kotel měl též choreo, hostům se početně téměř vyrovnal ale fandilo se jen občas a zhruba polovina sektoru. Pyro na tomto zápase bohužel zcela absentovalo. Celková návštěva byla přes 5700. Fotky zde. Video zde. Bratwurst byl dost dobrý, po prohlídce města mi vyhládlo tak jsem si dal rovnou dvakrát!

Datum: 03.05.2015
Cena. 2 € 
Známka: 7,5/10
Autor: Conspi

FC Jiskra Hazlov - FK Loket 3:2 
V neděli se vydávám na fotbal do vesničky jménem Hazlov na I.B třídu. Hráči z Lokte se v sobotu nejspíše zapomněli v hospodě a přijíždí na zápas s patnáctiminutovým zpožděním. Na stadion si našlo cestu zhruba 30 místních. Klobáska zvěřinová za 45 korunek, neomezené množství chleba, hořčice, křen, paprika, okurka. Prostě co více si přát ? Klobásu jako takovou však musím zařadit mezi slabší průměr.

Datum: 3.5. 2015
Hodnocení: 4,5/10
Cena: 45 Kč
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Hradec Králové - FC Baník Ostrava 1:0
Ve 27.kole se vydávám do Hradce, který hostí Baníček. V sektoru hostí klobása za 50 korun. Chuťově to nejlepší co jsem zatím v lize měl. Křen, hořčice, dva krajíce chleba - prostě bomba. Nemůžu dát horší známku jak devět.

Datum: 9.5. 2015
Hodnocení: 9/10
Cena: 50 Kč
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Vysočina Jihlava - FK Teplice
V Jihlavě není pro hosty v sektoru kiosek otevřen a tak nám nosí občerstvení z hlavní tribuny. Na zápas dorážíme s více jak hodinovým předstihem a hladoví a proto si hned objednáváme místní klobásu. Ta je malá, s jedním kusem chleba, chuťově nijak výrazná a dost suchá.

Datum: 9.5. 2015
Hodnocení: 6/10
Cena: 45 Kč
Autor: LB

TJ SOKOL CHOMOUTOV - Nová Hradečná
Celý týden přemýšlím, zda dát přednost mému klubu který vede tabulku druhé ligy, nebo zda zůstat po svém zápase na zápas mužů, kteří hrají okresní přebor. Za normálních okolností by to byla jasná volba ve prospěch Sigmy, ovšem to by nesměl přijet klub dobře známým všem fanouškům okresní kopané na Olomoucku. Kamkoli přijede Hradečná a její podnapilí "fanoušci", tam je veselo. Každoročně jsme svědky provokací, nadávek a urážek ze strany tohoto "klubu". Nejednou skončil tento duel dokonce hromadnou potyčkou a právě proto volím tento zápas. Na tento předem zajímavý duel přišlo v krásné sobotní odpoledne cca 200 lidí a místní "skalní" vyvěsili transparent na rozloučenou klubu, který bude jistě všem na Olomoucku chybět. Nechyběli ani tolik pověstní hosté, kteří sice provokovali a uráželi jak hráče, tak rozhodčího, ale vzhledem k tomu, že seděli na druhé straně, tak k žádným konfliktům nedošlo. Samotný fotbal probíhal jasně podle předpokladů - druhý Chomoutov přejel poslední Hradenčnou 4:0 a lidi se bavili. Neodolávám klobásce, která mi po odehraném zápase dorostu přišla vhod. K ní dostávám 2 kusy chleba a hořčici. Klobása nebyla špatná, ovšem mohla být větší. Hodnotím 7/10.

Datum: 9.5.2014
Hodnocení: 7/10
Cena: 30 kč
Autor: tv

MS v hokeji
U příležitosti mistrovství světa v ledním hokeji jsme vyzkoušeli klobásu ve fanzóně u ostravského Paláce kultury a sportu. Za 75 Kč byla k dostání klobása nečekaně velký rozměrů. Chuťově výborná, masitá. Mastná tak akorát. Jedinou „vadou na kráse“ tak byl fakt, že byla ugrilovaná dopředu a pak se již jen opalovala pod teplou lampou. Hořčice, kečupu a chleba neomezené množství. 

Datum: 12. 5. 2015
Cena: 75 Kč
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Stuart

Slavoj Vyšehrad - Písek
Nedělní dopoledne ideální čas na to jít se podívat - čti vystřízlivět- na fotbal. Na Vyšehrad přijel Písek v sestavě s bývalým ligistou Mírou Slepičkou. Klobása z grillu za 45 - schválně sem si vybral trochu připečenější. Neurazila, ale žádná sláva to teda taky nebyla, hořčice jen obyč 

Cena: 45 kč
Hodnocení: 6/10
Autor: wlado

TJ Sokol Rohoznice - Lány n.D.
V neděli 3.5.2015 navštěvuji malou vesničku Rohoznice nedaleko Pardubic, která hraje III. třídu. Obsluha u stánku stíhá bez problémů "nápor" místních fanoušků a tak na klobásu nečekáme dlouho. Na výběr jsou dvě hořčice, které si můžete dát kolik chcete.Počet krajíců chleba si také můžete zvolit dle svého. Klobása už na pohled vypadá moc dobře a tak se na ní velice těším. Byla teplá, dobře ogrilovaná a mastná, jen škoda, že nebyla více ostrá.....

Datum: 3.5.2015
Cena: 40,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Špikasa

Bohemians - Mladá Boleslav
V neděli za slunečného počasí vyjíždíme na půdu pravých Bohemians. V prvním poločase se hraje docela koukatelný fotbal a stav utkání je po 45 minutách 1:1. Druhý poločas už tak pohledný fotbal nenabídl a oba týmy si rozdělí body. O poločase přichází na řadu klobása, vsázím na klasiku a dávám si bavorskou. Ta nezklamala, chutnala opravdu skvěle, byla teplá a dodělaná, k tomu dost hořčice i dva docela velké chleby, které byli čerstvé. Obsluha byla taky v pohodě a už před zápasem jsme se s pánem v kiosku bavili.

Datum: 10.5.2015
Cena: 50 Kč
Hodnocení: 8/10
Autor: Kostič

Motorlet Praha - Litol
Sobotní den trávím v Praze, kde jsem navštívil hokejový zápas Francie s Kanadou. Jelikož se tento zápas hrál v poledne, koukám co se v Praze hraje odpoledne. Nakonec navštěvuji zápas Motorletu s o záchranu hrající Litolí. Od začátku zápasu je Motorlet aktivnější a po bezbrankovém poločase nakonec vítězí 5:0. O poločase si dávám klobásu za 35,- , je sice menší, ale chuťově je výborná, chleba sice jeden ale čerstvý. Klobása byla dělaná na grilu.

Datum: 9.5.2015
Cena: 35 Kč 
Hodnocení: 7/10 
Autor: Kostič

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace