o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (22. díl)

Klobásový poločas neděle, 14.06.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-22-dil/1/6966.jpg?width=570

SV Poppenreuth - VfB Kulmbach 6:1
V neděli se vydávám za hranice do vesničky jménem Poppenreuth. Poppenreuthu, za který nastupuje většina hráčů z Čech stačí v dnešním utkání pouhý bod k postupu do Landesligy, dnes však vysokovou výhrou 6:1 získává všechny tři a po zápase tak mohou proběhnout oslavy postupu. Dva bratwursty v křupavé housce za 2 eura chutnaly na německé poměry lehce nadprůměrně a proto uděluji sedm bodů.

Datum: 17.5.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: 2 eura
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Slovan Liberec - FC Hradec Králové
V záchranářském boji zajíždím po vlastní ose do Liberce. Již po prvních pětadvaceti minutách je prakticky o výsledku rozhodnuto a já můžu navštívit již známý, samolepkami různých klubů polepený stánek. Za klobásku si řekli 45 korun. Na první pohled vypadala pěkně, ale šlo mi hlavně o to se nasytit a to jde s ostrou klobásou a chlebem z minulého zápasu velice špatně. Snažím se přemoct a sníst ji celou. Bohužel, nedaří se a zbytek končí v koši.

Cena: 45,-
Hodnocení: 5/10
Datum: 17.5.15
Autor: Kuksič

Česko – Kanada, MS v hokeji 2015 (Praha)
Necelé dva měsíce před tímto duelem jsem si zasoutěžil o vstupenky na MS v hokeji 2015. Nepočítal jsem s tím, že vyhraji, ale vyhrál jsem. Na poště jsem zjistil, na jaký zápas pojedu, jednalo se o match Česko - Kanada. 4. května jsem s kámošem v dopoledních hodinách vyrazil směr Praha. Zatímco kamarád jel do Holešovic pro šálu, já jsem si v klidu prošel Fanzonu u O2 Arény. Navštívil jsem stánek s klobásami, jelikož vypadaly pěkně. Cenu jsem čekal vyšší, ale i 80 Kč je slušná „pálka“. Dal jsem si „červenou“ klobásu. Nenadchla mě, byla studenější a myslel jsem si, že bude alespoň trochu pálivější, když už „červená“. Chleba byl tvrdší. Co mě potěšilo, bylo to, že jsem si mohl dát zeleniny tolik, kolik jsem chtěl, takže jsem si ještě byl dvakrát přidat (zeleninu). Mé celkové hodnocení se blíží k průměru. Dávám 45%.

Cena: 80,-
Hodnocení: 4,5/10
Datum: 4.5.2015
Autor: L92

FK Teplice - FC Hradec Králové
Na poslední ligový výjezd této sezóny se vydáváme autem do Teplic. V sektoru se nás schází devět a přihlížíme výhře 3:1. O poločasové přestávce jsem zavítal do místního stánku. Dvě ochotné tetičky nabízely dva druhy klobás (bílá, čertovská). Zvolil jsem bílou a byl jsem velice spokojený. Tetky byly hrozně ochotné, nabídli mně kremžskou nebo plnotučnou hořčici, křen i kečup. K zakousnutí dva čerstvé chleby, určitě by nebyl problém dostat i třetí, ale nebyl potřeba. Chuťově vynikající klobása, vyjma Litvínova jsem nejedl lepší, skvěle zasytila a byla bravurně udělaná. Osobně jsem šel tetky po klobáse pochválit, říct jim, že byla skvělá, a proto hodnotím známkou nejvyšší!
PS: Kolega měl čertovskou a také si ji moc pochvaloval.

Cena: 45,-
Hodnocení: 10/10
Datum: 30.5.15
Autor: Kuksič

FK Hvězda Cheb "B" - FC Vojtanov
V nedělním odpoledni se vydávám na zápas okresního přeboru mezi béčkem Hvězdy Cheb a Vojtanovem. Na zápas si našlo cestu kolem 30 diváků, kteří vidí výhru domácích 6:0. O poločase ochutnávám klobásu, která je veliká a chutná velmi dobře. Hořčice, kečupu a chleba co hrdlo ráčí. 

Cena: 60,-
Hodnocení: 8/10
Datum: 07.06.2015
Autor: Groundhopping RM

FK Varnsdorf - Sigma Olomouc
Týden jsem začal na fotbale v Polsku, kde však nebylo občerstvení, tak jsem o víkendu vyrazil do Jablonce na Baník, klobásy z Jablonce tu však už byly hodněkrát, takže sem dávám klobásku až ze zápasu ve Varnsdorfu. V tomto zápase si domácí vybojovali možnost postupu do ligy, kterou však nejspíš nebudou moct využít. Diváků bylo všude plno, parkování však na nic a občerstvení taky špatně zařízené. Bylo pod stanem nad tribunou, kde sice jely grily na plno, ale nedalo se tam skoro ani dýchat. Předběhl jsem asi 70 lidí ve frontě, možná i víc, takže jsem ani moc dlouho nečekal (asi 5 minut). Co se týče klobásky, tak byla celkém dobrá a Konrád k tomu ušel. Každopádně se na takovém stadionu hrát liga nedá.

Datum: 24.5. 2015
Cena: 45 kč
Hodnocení: 7/10
Autor: pm

FK Jablonec - Slovan Liberec
Nový týden jsem začal i zakončil v Edenu. V pondělí se odehrál zápas legend, ale díky frontám jsem se k občerstvení nedostal, radši jsem koukal na Pavla Nedvěda v akci, než abych stál frontu :) Ve středu jsem navštívil finále poháru v Boleslavi, klobáska ušla, horší bylo, když o poločase došlo pivo. V sobotu jsem zajel do Edenu, kde hrálo Slovácko, původně jsem si chtěl dát klobásku, ale zvítězil gulášek, který dostal 10/10 a točená Plzeň to jen podtrhla.

Datum: 27.5. 2015
Cena: netuším
Hodnocení: 5/10
Autor: pm

Karkonosze Jelenia Góra - MKS Oława
U nás fotbal skončil, v Polsku ještě ne, tak jsem se šel podívat na poslední zápas KSK. Hostí přijel jeden autobus a jako doprovod několik desítek policistů, navedli je do sektoru pro hosty, který byl na přímím slunci bez možnosti se schovat, bylo opravdu k nevydržení. Domácí tedy vyslali delegaci, která jim nabídla místo na hlavní tribuně, na které sluníčko nesvítilo. Atmosféra byla skvělá a nechybělo ani spousta pyrotechniky. O poločase se fans sebrali, vedle tribuny přijela dodávka, vytáhli gril a začala grilovačka :)

Datum: 6.6. 2015
Hodnocení: 7,5/10
Autor: pm

USA - SLOVENSKO
V sobotu jsem shodou náhod jel vlakem se Slováky cestujícími na zápas proti Finsku. Výjezd jak se patří - pivo teklo proudem, atmosféra úžasná, fízlové nikde a průvodčí, respektive stewardi RegioJetu platili rundy piva. Doufal jsem v něco podobného i ve fanzóně při posledním zápase Slovenska na MS. No, nakonec snad z hlediska atmosféry stojí za zmínku Romové žebrající po zahraničních fanoušcích „euros" a Fini, kteří Slováky hecovali, ať aspoň trošku zpívají. Klobáska za nesympatických 75kč, která byla vytáhnuta nikoli z grilu, ale z hromady dalších ze začátku překvapila - krásná velikost, údajná ostrost a pečivo, křen, kečup a hořčice dle chuti. Vše se změnilo po prvním kousnutí - chleba starý, klobáska absolutně nepropečená, vůbec nezasytila a celkově působila dost uměle. Poprvé po mnoha ochutnávkách jsem nechal kus klobásy na pospas osudu. 

Datum: 12.5.2015 
Cena: 75kč
Hodnocení: 2/10

FK Jablonec - Mladá Boleslav
Ve středu odpoledne zajíždíme na odvetné utkání do Jablonce. Po prvním zápase na našem hřišti už bylo tak na 90% hotovo, že postoupí Jablonec, my však stále věříme že jsme schopni tento souboj otočit na naši stranu. Remízový zápas s pár šancemi na obou stranách končí 1:0 pro Jablonec golem z 90. minuty zápasu. Před zápasem dáváme klobásu, která není extra špatná, ale něco mi v ní chybělo. Chleba jeden a nejspíš starší.

Datum: 13.5.2015
Cena: 40 Kč 
Hodnocení: 6/10 
Autor: Kostič

Benátky - Dvůr Králové
Liga nám skončila, tak po včerejší návštěvě středočeského krajského přeboru navštěvuji dnes Divizi C. Konkrétně zajíždím do Benátek, kteří v posledním domácím zápase hostí Dvůr Králové a vítězí 4:0. Tentokrát neposílám klobásu, ale speciálně prase v housce, které jsme dostali od domácích zdarma. V housce byla také cibule a česneková nálepka, celé to skvěle chutnalo a kdyby to stálo peníze, rád bych si to i koupil.

Datum: 7.6.2015
Cena: Zdarma 
Hodnocení: 8/10 
Autor: Kostič

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace