o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - podzim 2016 (32. díl)

Klobásový poločas pondělí, 05.09.2016 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-podzim-2016-32-dil/1/7663.jpg?width=570

FC Viktoria Mariánské Lázně - FC Rokycany 
Nová sezóna začala a já se vydal na předkolo MolCupu do lázeňského městečka, kam přijeli hráči Rokycan. Oba divizní manšafty předvádějí hezký fotbal, ale mariánskolázeňští hrají lépe a zaslouženě vítězí a postupují do prvního kola, kde se utkají se Sokolovem. Klobásku kupuji chvilku po poločase v místní hospůdce, bohužel je jen vařená ve vodě, chuťově připomíná párek, k dispozici dva druhy hořčice, kečup, dostatek chleba. 

Datum: 24.7.2016
Cena: 40 ,-
Hodnocení: 5/10
Autor: Groundhopping RM

SK Klatovy 1898 - FK Slavoj Vyšehrad
V rámci prvního kola MolCupu přijel exdruholigový Vyšehrad do Klatov. V hezkém sobotním odpoledni se hrál výborný fotbal před slušnou návštěvou 250 diváků (i když domácího majitele klubu mrzelo, že nepřišlo více lidí), domácí fotbalisté vítězí 4-2 a při děkovačce mohou ucítit vůni pyrotechniky. Já ucítím v poločase vůni klobásky a neváhám. Klobása výborné chuti, masitá, šťavnatá, dobře propečená. Chleba kolik, kdo chce, hořčice a křenu taktéž, jen kečupový labužník z JBC by neměl radost, kečup k vidění nebyl. 

Datum: 30.7.2016
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 9/10
Autor: Groundhopping RM

SpVgg Bayern Hof - TSV 1860 Rosenheim
Hof hned s několika českými hráči postoupil tento rok do Regionalligy a hned v prvním kole se utkal v regionálním derby s Bayreuthem. Na tento zápas si našlo cestu 4500 diváků a tak jsem natěšený co mě čeká dnes. Bohužel návštěvou jsem zklamán, protože na tento zápas 4.nejvyšší soutěže v Německu je přítomno "pouhých" 900 diváků. Zápas zvládnul lépe Rosenheim, který zvítězil 1:0. Bratwurst za 2 eura byl jak už v Německu bývá zvykem chuťově dobrý, ale na klasickou klobásu to dle mého prostě nemá. 

Datum: 5.8.2016
Cena: 2 eura
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Dukla Praha- FK Teplice 0:1 
Tak nám začíná prvoligová sezona s nějakým internetovým názvem. Neměl sem co dělat, tak jsem si zašel podívat se a okusit místní gastronomickou nabídku. No, nebudu to prodlužovat, známka jasná 10/10 za 50,- Prostě kvalita za nejlepší cenu. A když připočteš tradiční pohled na matičku Prahu, který nikdy neomrzí, byl to fajn podvečer... Teda až na fanoušky Teplic. Někdo by jim měl dát návod, jak se používat buben, pač v leckterých případech do toho mlátili jak těhotná před porodem..Ale tak jejich věc, že jo.. Jinak hosté měli celozápasové povzbuzování a vyvěšené nějaké vlajky. Domácí nebyli tak špatní..Fandili, sice žádná sláva, ale když už mají třeba ten buben, umí ho použít. Diváků dorazilo cca 2.508, myslím si ale, že realita počtu je daleko nižší..Tam to počtově nezachrání ani sličné, mladé blondýnky ve vestě security.

Datum: 29.7.2016
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 10/10
Autor: Trevor

FC Baník Ostrava-Třinec 2:1 
Po bezmála deseti letech jsem pro tentokráte vynechal aktivní fandící sektor a našel útočiště na hlavní tribuně. Při té příležitosti, kdy jsem měl fakt velký hlad po absolvování cesty do Ostravy, dal další šanci místní klobásce...No, byla lepší než onehdá, ale přišla mi bez chuti. K tomu chléb, hořčice, za 50,- tudíž 4/10 . Žádná sláva. Za to ale jejich bramboráčky, to je jiná klasa. Velké, pořádné, za 50,- zde 9/10, doporučuji ostatním, až navštíví naše vyhnanství, aby si spíš dali tuto laskominu. Ohledně hry, Třinec vedl, v prvním poločase byl Baníku rovnocenným soupeřem, ale když ti dochází síly, zatáhneš se a to samé začali praktikovat hosté. Takový autobus neměla svého času ani Chelsea snad. No, Baník se nevzdal, až fanatická podpora domácích fanatiků je dovedla k zasloužené výhře 2:1. Na zápas přišlo na 4.757 fanoušků. Kotel domácích měl celozápasový support, optická prezentace byla ve znamení vlajek a pyrotechnické vložky.

Datum: 12.08.2016
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 4/10
Autor: Trevor

FK Hvězda Cheb - FC Cheb 0:2
Hvězda hraje letošní sezonu na hřišti ve Františkvých Lázních z důvodu rekonstrukce stadionu. V prvním utkání krajského přeboru nás čekalo hned chebské derby, ve kterém zvítězil ten méně známý chebský celek a to FC Cheb. Na chebské derby si našlo cestu 250 diváků. Klobása za 50 korun, pikantnější chuť, na výběr dva druhy hořčice a kečup. Dva krajíce chleba jsou zde samozřejmostí. Klobása lehce studenější a chuťově o něco málo horší, než když jsem tady byl naposledy.

Datum: 13.8.2016
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 6,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Dukla Praha - FC Hradec Králové
Výjezd na Duklu tentokrát místo pátku netradičně v neděli od 17 hodin. Na výsledek to ovšem nemělo žádný vliv, Hradec na Julisce prohrál, tak jako pokaždé. 
O poločasové pauze jsem poprvé mohl ochutnat celkem vyhlášenou klobásu. Na výběr byly tři druhy (pikantní, klasická a bílá), zvolil jsem pikantní. Chuťově dobrá, ostřejší, jak to mám rád a velikostně také neurazila. Chléb navíc nebyl problém. Cenově vyšla na 50 korun.

Datum: 14.8.16
Cena: 50,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kuksič

Ústí nad Labem - FK Baník Ostrava 
V pátek se vydávám do Ústí, kam přijel ostravský Baník, který si z Ústí odvezl 3 body za výhru 3:0. Klobása za 50 korunek byla většího rozměru a chuťově patřila k tomu TOP co jsem zatím na fotbale jedl. Na výběr byl křen a hořčice, dva krajíce chleba. Povedený výjezd se vším všudy ! 

Datum:19.8.2016
Cena: 50,-
Hodnocení: 9/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

TJ Hrozňatov - TJ Luby 7:0
V sobotu 25.8.2016 se vydávám do Hrozňatova na okresní přebor. Na fotbal si našlo cestu zhruba 40 diváků, kteří viděli vysokou výhru domácích 7:0. Klobása vařená ve vodě stála 37 korun. Dva krajíce chleba, kečup i hořčice. Klobása menšího rozměru, patřila ke klasice na českých vesnických stadionech - neurazí ani nenadchne. Po zápase se vydávám ještě do Lipové, kde hraje béčko Hvězdy s Hazlovem, zde však už klobásu neochutnávám.

Datum: 25.8.2016
Cena: 37 ,-
Hodnocení: 5,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

TJ Baník Královské Poříčí - FK Hvězda Cheb 
V dalším kole krajského přeboru nám los nadělil soupeře z Královského Poříčí, kde se scházíme pouze ve 4 lidech za vlajkou "Plauen&Hvězda". Bohužel zlaté časy Chebu už jsou asi dávno pryč...Těsně před poločasovým hvizdem sudího se vydávám pro klobásu, která zde stojí 40 korun. Chuťově pikantnější, rozměr standartní, bez většího počtu chrupavek. Zápas sleduje zhruba 40 diváků a Hvězda zvítězila na penalty 3:2.

Datum: 3.9.2016
Cena: 40 ,-
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

TJ Spartak Strašice - TJ Volduchy "B"
S kamarádem jdeme na poslední utkání našich fotbalistů v sezoně a těšíme se na další zajímavý zápas. Hostů ale dorazilo pouze sedm a tak se z fotbalové bitvy stává spíše trénink a náš Spartak vítězí 13:0. V poločase se jako vždy vydávám pro občerstvení ke stánku. Klobása je dostatečně velká, masitá a bez chrupavek, někomu by možná vadilo že je více pálivá ale my jsme spokojeni. Chleba i hořčice dostatek, obsluha přátelská.

Datum: 18.6.2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kuba 1911

FC Rokycany - FC Viktoria Plzeň
V sobotu vyrážím s kamarádem na přípravný zápas naší královny do Rokycan. Viktorka jasně vítězí 7:0 ale i Rokycany podávají hlavně v prvním poločase sympatický výkon. Před poločasem se vydávám ke stánku s grilem kde je na výběr červená nebo bílá klobása. Volím méně tradiční bílou a rozhodně nedělám chybu. Klobása je akorát velká, dobré chuti a pěkně horká rovnou z grilu, možná jen trochu více mastnější. Hořčice dostatek, chleba kolik kdo chce, obsluha v pořádku.

Datum: 25.6.2016
Cena: 45 ,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Kuba 1911

Podbeskidzie Bielsko-Biała - GKS Katowice 
Při pátečním utkání našich přátel se vydává do nedalekého města u hranic 34 chacharů. Ti vidí vítězství Gieksy 2:0. Tento výsledek trochu zlepšil náladu z absence klobásky. V místním stánku, kde jsem rychle obsloužen, si tedy z nabídky vybírám hot-dog. Studený, skoro bez kez kečupu a hořčiče, za to se špětkou ostré papričky. 

Datum: 2.9. 2016
Hodnocení: 6/10
Cena: 5 zloty
Autor: Hody

TJ Sokol Krásné Pole - TJ Sokol Hošťálkovice
Pro zpestření sobotního odpoledne vyrážíme podpořit pár přátel na zápas Krásné Pole - Hošťálkovice. Fanoušci domácích musí při absenci několika opor překousnout debakl 1:6... Náladu zlepšuje 12-ti stupňový Ostravar za 25 Kč a dle mého lehce nadprůměrná grilovaná klobása za 45 kaček, ke které se nabízí v neomezeném množství čerstvý chléb a kečup s hořčicí. Klobása chuťově dobrá, ale krapet suchá. Nicméně si zaslouží hodnocení 6/10.

Datum: 3.9.2016
Cena: 45 kč
Hodnocení: 6/10
Autor: Pelo

Autor: VíťaJ & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace