o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - srpen 2018 (41. díl)

Klobásový poločas pondělí, 03.09.2018 - přejít do komentářů
Kurvy, chlast, fotbal a klobásy!!!
/titleImg/klobasovy-polocas-srpen-2018-41-dil/1/8529.jpg?width=570

Nová sezóna se nám rozjela a tak je na čase se věnovat také klasickému fotbalovému obžerství - klobásám! Přejeme Vám dobrou chuť.

FK Jílové - FK Litoměřicko
V nedělní odpoledne se vydávám na předkolo MolCupu na sever Čech. Na místním stadionku v Jílové se představili domácí borci proti třetiligovým Litoměřicím, kteří potvrdili roli favorita a postoupili. Co se týká občerstvení, k dispozici dva druhy klobás - bílá a červená. Já volím červenou, protože bílá mi chutná takřka vždy. Červená klobása chuťově průměrná, dobře ogrilovaná, chleba a jiných pochutin kolik kdo chtěl.
Datum: 5.8.2018
Cena: 50 Kč
Hodnocení: 6/10
Autor: Groundhopping RM


SK Viktorie Jirny - FK Dobrovice 
Při volné neděli se rozhodujeme, že navštívíme stadionek v Jirnech, kam zavítala Dobrovice. V horkém dnu se jdeme ihned občerstvit a rychle ještě vsázíme toto utkání. Dobrovice nám je přece jen blíž, ať už díky své poloze, nebo známým, kteří oblékají právě dres Dobrovice. Za krásný kurz 3.41 vsázíme dvojku a utkání začíná. Dobrovice ihned nastoupili na domácí tým a po poločase vedli 2:0, hosté ve druhé půli srovnali, ale poslední slovo měli hosté a díky dvěma brankám v závěru si odváží tři body. Klobásu si dáváme o poločase a rozhodně jsme neprohloupili. Na grilu výborně udělaná, masitá, v nabídce hořčice, křen i kečup. Chleba kolik kdo chtěl. Takhle to má vypadat! 
Datum: 19.8.2018
Cena: 45 Kč
Hodnocení: 7,5/10 
Autor: Kostič


FC Přední Kopanina - SK Újezd Praha 4
Na 1.kolo Pražského přeboru se jedu podívat na Přední Kopaninu, kde je hezký areál, dobré občerstvení, nechybí tombola, zápasový magazín a nebo třeba vstupenka dělaná přímo k utkání. Točí se dobré Únětické pivo a na plynovém grilu se na požádání dělají celkem chutné klobásy. Příloha, co kdo chce (chleba, hořčice, kečup, křen). Utkání sleduje asi 150 diváků.
Datum: 11.8.2018
Cena: 49 Kč
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Jan Zelenka (ULTRA WEEK)


TJ Sokol Houstouň - FK Slavoj Vyšehrad
15.8. jsem se vypravil do Hostouně na 1.kolo MOL Cupu, kam zavítal Vyšehrad. Areál je velice udržovaný,vypadá hodně fotbalově, od trávníku až po zázemí, od fotbalistů po diváky. Pár fotek a šlo se dlabat. V nabídce domácí grilovaná klobása, sice na elektrickém grilu, ale chuťově moc dobrá, celkem dost pikantní, akorát papriky, takže žádná hořká a vyváženě masa a pojiva. Ke klobáse byla nabídnuta pouze obyčejná hořčice a chleba, co si kdo chtěl nabrat. S 11° Mušketýr ideální středeční odpoledne.
Datum: 15.8.2018
Cena: 45 Kč
Hodnocení: 8/10
Autor: Bobík (ULTRA WEEK)


FC MAS Táborsko - FC Hradec Králové
Na první utkání v nové sezóně jsme zavítali do Tábora, kde jsem měl možnost ochutnání klobásy vůbec poprvé. Na výběr byl pouze jeden druh. Klobása byla ostřejší, bylo v ní pár křupek, ale chuťově dobrá. Ke klobáse hořčice a jenom jeden krajíc chleba. Křen tentokrát chyběl. Hodnotím tedy průměrně za šest a půl bodu.
Datum: 22.7.2018
Cena: 55 Kč
Hodnocení: 6,5/10
Autor: Kuksič


MFK Chrudim - FK Ústí nad Labem 
Klobása z udírny pěkně voňavá uvnitř trochu masa a koření , docela dost pojiva. Tak za pět bodů. Chleba dostatek , kolik kdo chce plus hořčice střední úrovně a kečup který jsem si nedal. Na ranní klobásu dobré.
Datum: 28.07.2018 
Cena: 50 Kč
Hodnocení: 5/10
Autor: Starý krokodýl


1. FK Příbram - FK Teplice 
Liga začala a já se vydal v prvním kole na půdu navrátilce, do Starkystánu. Na stadioně se nic nezměnilo, krom toho, že začali chodit lidi. Jinak v sektoru hostí klasicky zavřený kiosek a tak se o poločas vydávám mezi domácí do místního občerstvení. Jsem překvapen, když k němu dojdu, ne však mile! Ve stánku s klobásami se na grilu smaží poslední klobása, která už tam nějakou dobu bude, protože i když se jednalo o bílou, tak už z fotky musí být vidět, že chytla poněkud jiný odstín. Další bonus byl, že došel chleba a křen, takže jsem za 50Kč dostal spálenou klobásu s hořčicí bez chleba. Vydávám se k druhému stánku, abych měl klobásu čím zapít, zbytečně, není ani tam už nic! Celkově tedy o poločas došly klobásy i pití, tady asi Jarda něco prosral!
Datum: 21.7.2018
Cena: 50 Kč
Hodnocení: 1/10
Autor: Švihák Lázeňský (Víkendový Stánkař)


Uruguay - Francie
V rámci svého dlouhodobého pobytu ve svazu mám výhodu návštěvy MS ve fotbale, jelikož mohu jít v klidu na stadion v Nižném Novgorodě v pohodě pěšky. Po zajištění lístků na několik zápasů jsem se následně odhodlal a zkusil na stadionu místní nabízené občerstvení - klobásky a hot dog.
Klobása z grilu podávaná s menší bagetkou měla velmi dobrou chuť, teplota přípravy dobrá. Bageta trochu gumová. Ke klobáse jeden kečup plus hořčice a to evropská nikoliv ruská extra pálivá. Celkový dojem z klobásky 5,5/10.
Hot Dog a párek velmi dobré chuti, na Rusko překvapující. Houska, ve které párek byl, byla daleko lepší než u klobásy. K hot dogu jedna hořčice a kečup. No požádání obsluha dodala hořčici navíc. Hot dog celkově 6/10.
Datum: 6.7.2018
Cena: klobása 590RUB, hotdog 300RUB
Hodnocení: klobása 5,5/10, hotdog 6/10
Autor: -SKHK1905-



FC Sellier&Bellot Vlašim - FK Pardubice 
V neděli odpoledne vyrážíme do středočeské metropole na zápas FNL mezi Vlašimí a Pardubicemi. Ve Vlašimi zrekonstruovali trochu stadion, přibylo pár sedaček, ,,tribuna“ a jakási prosklená budova. Zřejmě asi pro lepší sledování hostujícího sektoru ACABama. Jelikož jedeme přesně na čas, dávám pouze pivo a vyrážím na tribunu. Po prvním poločase docházím k okýnku a objednávám klobásku, na výběr pouze jedna z grilu. Velikostně normální, chuťově dobře okořeněná, masová, bez chrupavek. V nabídce pouze hořčice a kečup. Chleba dostatek, ale plátky, které jsem obdržel já byly zřejmě staršího data nebo oschlejší. Jinak klobáska za mě OK, nijak neurazila. K tomu velice chutné pivko, což na fotbalech nebývá úplně zvykem. 
Datum: 26.8.2018
Cena: 50 Kč 
Hodnocení: 6,5/10
Autor: Fkpce1312


FK Crvena Zvezda Beograd - FC Spartaks 
Na předkolo Ligy Mistrů mezi Zvezdou a Spartaksem si našlo cestu 23 868. Před začátkem utkání navštěvuji v doprovodu místní legendy Stanislava Karasiho klubové muzeum a stadion Partizanu. Na utkání pouze párek v rohlíku, který je bez chuti a moc masa v něm asi taky nebylo. Zvezda vítězí na domácí půdě 2:0.
Datum: 17.7.2018
Cena: 150 Din
Hodnocení: 3/10
Autor: groundhopping_vitajanda


FSV Treuen - FK Hvězda Cheb
V patek od 18h se odehrál přípravný zápas v necelou 1h jízdy vzdáleném Saském městečku Treuen. Bojovný zápas před asi 60 diváky skončil 3:3. Klobása byl Wiener Bockwurst klasické chuti, která neurazí a ani nenadchne.
Datum: 3.8.2018
Cena: 1,8 €
Hodnocení: 6/10
Autor: Conspi


TJ Baník Vamberk - TJ Baník Černíkovice
V rámci odpočinku v Orlických horách navštěvuji zápas Okresního přeboru ve Vamberku. Bohužel místní klub využívá k zápasům tréninkové hřiště stojící vedle velmi zajímavého areálu s krásnou tribunou. Do srpnového poločasu vybírám tuto klobásu, protože byla ze všech v tomto měsíci nejlepší. Křenu, hořčice, kečupu, okurky, papriček či chlebu si každý může nabrat dle svého gusta. K tomu přidávám i ochutnávku uzeného, které hodnotím stejně kladně.
Datum: 11.8.2018
Cena: 50 Kč
Hodnocení: 8,5/10
Autor: MM (Víkendový stánkař)

Děkujeme za pozornost při čtení článku a snad i Vám se sbíhaly sliny a pokud byste příště měli zájem přidat i svou klobásku z Vašich výletů, tak fotku s popiskem můžete zasílat na email klobasovypolocas@seznam.cz a my se v příštím díle rádi podělíme i o Váš úlovek.

Autor: lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace