o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - zima 2017 (36. díl)

Klobásový poločas pondělí, 27.03.2017 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-zima-2017-36-dil/1/7927.jpg?width=570

HC Kopřivnice- HC Bobři Valašské Meziříčí 6:3
V sobotu 14.1.2017 jsem zavítal do Kopřivnice na druhou hokejovou ligu, kde domácí manšaft přivítal Valašské Meziřící, pod vedením Romana Čechmánka, který však podlehl domácím 6:3. Klobása dělaná na grilu za 50, byla masitá, bez chrupavek, na výběr kečup či hořčice, dva kusy čerstvého chleba. 

Datum: 14.1.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 50 ,-
Autor: Groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

HC Olomouc - HC Hradec Králové
Jelikož jsem se vožral už před zápasem, tak si z pojídání klobásy moc nepamatuji. Matně si vzpomínám, že měli hodně hořčice a dostatek chlebu navíc. Klobásu jsem snědl celou a můj mlsný jazyk to vidí na osm z deseti.

Datum: 24.1.2017
Hodnocení: 8/10
Cena: 50 ,-
Autor: Milda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905
V neděli 19.2.2017 se vydávám na pražskou Letnou, kde se hraje derby ACS-Bohemka. Zápasu přihlíží víc jak 13 tisíc diváků a Sparta vítězí 1-0. Po optické stránce jsem čekal víc od obou, i když se oba tábory prezentovali choreografií. Klobásu si dávám před koncem prvního poločasu a je jako vždy výborná. Masitá, teplá, dobře ogrilovaná, dostatek hořčiče, chleba také dostatek.

Datum: 19.2.2017
Hodnocení: 9/10
Cena: 60 ,-
Autor: Groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

RB Lipsko vs. 1.FC Kolín 
Už dlouho dopředu plánujeme, že si nějakou volnou sobotu uděláme výlet na neoblíbené Lipsko. Tento plán se naplňuje teď, kdy hrají domácí s Kolínem. Lístky kupujeme za 50 euro. Domácí v zápase vítězí 3:1 a zaslouženě jsou v tabulce tam, kde jsou, hrají opravdu parádní fotbal. Domácí kotel mě také překvapil, fandil celý zápas, ale hlavou mi vrtá kde se za tak krátkou dobu vzalo tolik "srdcařů", hosté tento zápas bojkotovali, takže samozřejmě byl od nich support slabší. V Lipsku byl k zakoupení taky klasický bratwurst, který zklamat nemůže.

Datum: 25.2.2017
Cena: 3 eura 
Hodnocení: 9/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

SpVgg Bayern Hof - FC Illertissen 0:1 
Prvni kolo 4.nejvyssi nemecko soutěže vedou me kroky do Hofu, ktery se nachazi na poslednim miste tabulky. Celkove si naslo cestu na fotbal 500 divaku. Domaci aktivne podporovalo šedesát fanoušku. Bratwurst za 2.5 € mi dnes nechutnal jako obvykle a uděluji 6 z 10.

Datum: 04.03.2017
Hodnoceni: 6/10
Cena: 2.5 €
Autor: groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav
Fotbalový duel mezi Hradcem Králové a Bolkou nenabídl mnoho zajímavého. Na hřišti jedna velká nuda, votroci "ubojovali" první jarní bod za bezbrankovou plichtu. Na tribunách o ničem, domácí bojkotují kvůli vedení klubu, na druhé straně se o atmosféru staralo pár desítek fanoušků Bolky.
Jediné pozitivum bylo samozřejmě občerstvení, sice kvůli EET podražili klobásu na 55 korun, což se asi stalo na všech stadionech, ale chuťově mě bílý norimberský bratwurst zachutnal, akorát mohl být teplejší. K dispozici byl i křen a hořčice. Chlebu dostatek, ale nebyl zrovna nejčerstvější.

Datum: 4.3.2017
Hodnocení: 8,5/10
Cena: 55,-
Autor: Kuksič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

FK Baník Sokolov - FK Pardubice
Konečně začíná i druhá nejvyšší fotbalová liga, proto míříme na kukačku do Sokolova, kam přijíždí hosté z Pardubic. Na stadion přicházíme již 20 minut před utkáním a ihned míříme ke stánku s občerstvením. Jako snídani volíme bavorskou klobásu za 38,-, která byla naprosto famózní. Dobře ogrilovaná, chuťově výborná, masitá, k dostání kečup, hořčice či chleba kolik kdo chce. Co se týče zápasu, tak tomu přihlíží asi pětistovka diváků, o support se stará cca 15 hostů za vlajkami Ultras Pardubice a Cremator Commando. Během zápasu odpalují jeden dým a jeden oheň. Hosté vítězí 1:0. 

Datum: 11.3.2017
Hodnocení: 9,5/10
Cena: 38,-
Autor: Groundhopping RM & groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

SK Horní Bříza - FK Nepomuk
Po zápase v Sokolově se vydávám do Horní Břízi na 1.B, kde domácí přivítali Nepomuk. Klobása za 45 kč, vařená nejspíše ve friťáku, byla velice mastná, spousty chrupavek, bezmasá, ke klobáse hořčice a křen. V létě jsou k dostání klobásy z udírny...tak se zde budu muset ukázat ještě jednou.

Datum: 11.3.2017
Hodnocení: 3/10 
Cena: 45 ,-
Autor: Groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

1. FK Příbram - FC Hradec Králové
Od mé poslední návštěvy v Příbrami došlo k mírnému zlepšení, naposledy zde měli pouze spišské párky, tentokrát už v nabídce nechyběla ani příbramská klobása. Stála 50 korun, ale chuťově mi připomínala spíš něco mezi buřtem a silným párkem, takže jsem moc nadšený nebyl. Bohužel byla jen vlažnější, a tak jsem ji ani nedojedl. Chlebu a hořčice dostatek. Celkově hodnotím slabší čtyřkou.

Datum: 11.3.2017
Hodnocení: 4/10 
Cena: 50 ,-
Autor: Kuksič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň
Ve středu v pět hodin odpoledne mířím na dohrávku 16. kola do Vršovic, co Ďolíčku. Klobásu si dávám 10 minut před zápasem, volím klasickou. K ní dostávám jak hořčici, tak kečup a pouze jeden krajíc chleba. Každopádně klobása chuťově dobrá, masitá, celkem dobře ogrilovaná. V zápase střílí jediný gól Marek Bakoš a FCVP se vrací se třemi body do Plzně. 

Datum: 15.3.2017
Hodnocení: 8/10 
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

SK Slavia Praha - FC Viktoria Plzeň
Před zápasem kupuju klobásu za 55kč. Velikostně hodně malá, menší už asi neměli. Ale chuťově celkem dobrá, hořčice, kečupu, chleba dostatek. Domácí vítězí 1:0, na tribunách k vidění několik choreografíí i pyrotechnika.

Datum: 5.3.2017
Hodnocení: 6,5/10 
Cena: 55,-
Autor: Groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

Bohemians Praha 1905 vs. Viktoria Plzeň
V dohrávaném kole přijela do ďolíčku Plzeň, která před skoro vyprodaným stadionem vyhrála 1:0. O poločase si dávám pikantní klobásu, která pálila tak akorát a byla bez chrupavek, chleba čerstvý a kolik kdo si chtěl vzít. 

Datum: 15.3.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

HC Oceláři Třinec - Piráti Chomutov
Po delší době jsem se ocitl doma, ve Slezsku, a zrovna v době, kdy nedaleký Třinec vstupoval do play-off Extraligy ledního hokeje. Vůle vítězit, play-off motto místního celku a chuť očíhnout novou arénu, ve které jsem ještě nebyl, mne přitáhly k druhému čtvrtfinálovému utkání na třinecké domácí půdě. Hodnocení hokeje a fanoušků patří jindy, nyní k jídlu.
Občerstvení takřka po celém prstenci haly, žádné fronty a příjemné ceny potěšily. V nabídce samozřejmě byla klasická klobása, ale když jsem viděl langoša, nemohl jsem zvolit jinak. Když jsem s paní obsluhující ještě prohodil pár fórků, dostal jsem krásný langoš úplně se vším (tatarka, kečup a spoustu sýru). Lagnoš se servíroval na plastovém tácku, do kterého se přesně vešel, k tomu plastový příbor a konzumace u kulatého stolku opodál. Takřka gurmánský zážitek.

Datum: 16. 3. 2017
Hodnocení: 9/10
Cena: 40 ,-
Autor: dalibor.durcak
Fotka uživatele Dalibor Durcak - photographer.

Autor: DD & VíťaJ & RadekM

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace