o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Legia Varšava - pyrotechnika není zločin!

pátek, 20.09.2013 - přejít do komentářů
Fanoušci Legie stále dokazují, že žádné tresty ultras nezastaví
/titleImg/legia-varsava-pyrotechnika-neni-zlocin-/1/5313.jpg?width=570

Fanoušky Legie Varšava zná snad každý, je to hlavní díky jejich kvalitě a mentalitě! Legia také používá velké množství pyra, zápasy v Evropě nejsou vyjímkou. Pojďme se podívat na jejich pouť Evropou.

Vše začalo, když Legia nastoupila do 2. předkola LM proti The New Saints FC z Walesu. Tam podle komise UEFA proběhly od fans Legie rasistické pokřiky na adresu soupeře. Legia postoupila a ve 3. předkole nazazila na norské Molde FK - na tomto zápase (na výjezdu) se fans prezentovali pyrotechnikou. Tohle všechno UEFA sečetla a klubu udělila pokutu 30 tisíc EUR (asi 774 tisíc korun) a zavřela jim sektor na další domácí zápas pod hlavičkou UEFA, na zápas 4. předkola proti Steaua Bukurešť z Rumunska. 

Fanoušci se dozvěděli o zavřeném sektoru pouhé 4 dny před zápasem s Bukureští. Při zápase byla přes prázdný domácí sektor roztáhnuta vlajka a celý kotel se přesunul na protilehlou tribunu. Už při nástupu byla katroniáda - srdce na zeleném podkladu s nápisem UEFA, po chvíli to doplnil transparent "Ultra extreme fanatical atmosphere". Po chvíli se rozjela parádní pyroshow. Celý fotoreport naleznete zde.


Tohle parádní dílo, co se líbílo snad i miliónům fanoušků po světě ocenila UEFA zavřením stadionu na další domácí zápas pod hlavičkou UEFA, což je zápas ve skupině EL proti Apollonu Limassol z Kypru. Dále je stadion v podmínce na 5 let a k tomu pokuta 150 tisíc EUR (přibližně 3,9 mil korun). Více o trestu zde.

O tomto trestu se dozvěděli fanoušci na ceste do Říma, na zápas ve skupině EL proti SS Laziu. Fanoušci však neustoupili ze své myšlenky, svého přesvědčení a doplili choreo množstvím pyra. Fotky ze základních skupin EL naleznete zde.


Co dodat na závěr? Pyro není zločin pánové z UEFY, náš svět nikdy nezničíte!!!

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace