o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Na špionáži: HC Přerov - VHK Vsetín

středa, 19.12.2012 - přejít do komentářů
Poslední utkání těchto dvou celků zůstalo nedohráno a tak vyrážíme...
/titleImg/na-spionazi-hc-prerov-vhk-vsetin/1/4674.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V pondělní podvečer nevíme coby, a hledáme jestli se někde něco neděje a hle, v Přerově hraje Vsetín a poslední vystoupení těchto dvou týmu se nedohrálo, a tak co bychom se nepodívali, jak to bude vypadat tentokrát.

T!P - V Přerově předčasně ukončen zápas se Vsetínem

Co jsme očekávali se nakonec potvrdilo. Manévry v Přerově a doslova komická situace, kdy na skupinu fanoušků ze Vsetína, je asi dvojnásobný počet příslušníku PČR. Čekali jsme manévry i přímo na stadionu, ale tam byly převážně sekuritas a nepřišlo nám, že by byli v nějak dramatickém počtu.

Atmosféra zápasu byla slušná z obou stran, ale navrch měli domácí, kteří byli početnější a jejich support byl slušně organizovaný. K náladě přispěl i fakt, že jejich tým brzy vedl a jednu chvíli to vypadalo na jednoznačnou záležitost.

Do fandění se při odpovídačkách solidně zapojuje celý stadion a v kotli domácích jsou k vidění šály a větší množství mávacích vlajek.

Vsetín však dokázal utkání ve třetí třetině zdramatizovat a moc nechybělo a bylo z toho prodloužení Hosté se po kontaktních brankách snaží hráče dotlačit k vyrovnání v uzavřené hale to má k divadlu daleko.

Domácí měli připraveno i choreo, na kterém byl vyobrazen znak Vsetína v okně windows pod tím nápis „stačí jen kliknout“. Následně šipka kliká na křížek a znak Vsetína je rozcupován.

Nakonec domácí Přerov vítězí 6:5. Po zápase je ještě k vidění menší slovní přestřelka u hostujícího sektoru, ale oba tábory jsou rozděleny sekuritkou a po pár minutách se stadion úplně vylidňuje.

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace