o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Návštěva hanáckého derby Přerova s Prostějovem

navštívili jsme neděle, 30.12.2012 - přejít do komentářů
Dramatický zápas s pyrem na obou stranách a dobrou atmosférou...
/titleImg/navsteva-hanackeho-derby-prerova-s-prostejovem/1/4699.jpg?width=570

Sobotní podvečer před koncem roku jsme si vyplnili návštěvou Přerova, kam v derby 2. ligy skupiny východ zavítal Prostějov a poslední návštěva roku 2012 stál za to.

Vypadalo to, že to bude poklidné utkání bez nějakého drama, vždyť ve 28. minutě vedli domácí 4:0 a diváci fandící domácím Zubrům se dobře bavili. Nic nenasvědčovalo tomu, že zažijeme jedno z nejzajímavějších závěrů hokejového utkání, které jsme doposud mohli navštívit...

Utkání v MEO aréně sledovalo 2430 diváků. Atmosféra utkání byla velmi slušná a kromě obou kotlů se do podpory zapojovalo hodně fanoušků na ostatních tribunách.

První dvě třetiny měli mnohem více důvodů k radosti domácí fanoušci, kteří si užívali poklidného vedení, ale vše se změnilo ve třetí třetině. Před jejím začátkem se bavíme, že by to chtělo branku, ať je to o něco dramatičtější.

Čekání na začátek poslední třetiny vyplnila tahanice v hostujícím sektoru. Ve druhé třetině fans Přerova trhají ukořistěnou vlajku, a tak nám blesklo hlavou, že možná se někdo vydal na další úlovek, ale důvodem tahanice je příznivec se symboly třetího klubu, což vyvolalo vlnu emocí, ale vše se uklidňuje a může začít poslední třetina, která byla velmi slušnou tečkou za rokem 2012.

Fanoušci Prostějova si v ní připravují kartoniádu, a když v 50. minutě snižují hosté na 4:3, tak zavládne v hostujícím sektoru velmi solidní fanatizmus, který je podtržen vyrovnávací brankou 65 vteřin před koncem a první větší pyrotechnická vložka v hostujícím sektoru mohla vypuknout.

Nakonec se z výhry radují domácí, díky trefě v prodloužení, ale oba tábory si to užívají a vše dokresluje pyrotechnika, která se objevila v obou sektorech. Hosté mizí v dýmu z dýmovnice a domácí odpalují červené ohně a nějaké stroboskopy.

Fotky a vide níže.



Autor: Mara & RadekN

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace