o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme: Sparta Praha – Dukla Praha

navštívili jsme neděle, 02.06.2013 - přejít do komentářů
Bouřlivá atmosféra na Letné, chorea, pyro a pozápasová děkovačka na ploše...
/titleImg/navstivili-jsme-sparta-praha-dukla-praha/1/4993.jpg?width=570

V posledním kole letošního napínavého ročníku fotbalové ligy se střetly pražské celky Sparty a Dukly. Ten sparťanský stále živil naději na titul a podle toho také dění na tribunách vypadalo.

Celé utkání se neslo ve velmi dobré atmosféře, ke které přispěly oba tábory. V sektoru hostí se sešlo několik příznivců Dukly, kteří vyzbrojeni vlajkami a bubínkem, o sobě dávali vědět po celou dobu utkání. Opticky velmi dobře zaplněný kotel sparťanů však vytvořil pro svůj tým bouřlivou atmosféru a hnal sparťany za vítězstvím. Celkem si na stadion našlo cestu více než 12. tisíc diváků, kteří měli možnost vidět několik povedených prezentací na tribunách.

Tou první byl červený Hulk, který byl vytažen na protilehlé tribuně hned s úvodním hvizdem utkání. Tato malovaný plachta byla doplněná nápisem „Vždy jde zvítězit“.
Po chvíli se prezentoval domácí kotel modro-žluto-červenými vlaječkami, ke kterým byly také vytaženy obouruče s klubovými legendami.

A na závěr prvního poločasu se na rodinné tribuně objevilo mnoho červených svící, pod kterými se skvěl transparent „Tradice, věrnost, čest, chceme zase titul zpět!“  Zároveň se v kotli objevila velká plachta s logem Sparty a číslovkou 35. Pod kotlem vytažený nápis „Nedostižitelní“ poukazoval na počet mistrovských titulů, které Sparta získala.

Přesto, že se první poločas odehrával v hustém dešti, častokrát byla v ochozech k vidění zažehnutá pyrotechnika. Ke konci prvního poločasu bylo té pyrotechniky tolik, že se dohrával v docela husté mlze. Po desáté výzvě domácího hlasatele k nepoužívání pyrotechniky jsme přestali počítat :-)

Ve druhém poločase ustal déšť, trošku se snížila úroveň supportu, zřejmě kvůli výsledku z Hradce, ale i přesto byla na letenském stadionu atmosféra nadstandardní až do konce utkání.

Sparta zvítězila 3:0, ale k titulu jí tento výsledek nepomohl a ten se předával v Hradci týmu z Plzně. Sparťanští fanoušci po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího vtrhli na hrací plochu a bouřlivě se loučili se svými hráči, kteří se dočkali poděkovaná za celou sezónu, stejně tak jako hlavní trenér Vítězslav Lavička. I na hrací ploše bylo odpáleno velké množství pyrotechniky a závěrečnou rozlučku si můžeme prohlédnout na přiloženém  videu. Stejně jako obsáhlý fotoreport z tohoto utkání.


Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace