o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 11. kola Synot ligy

Souhrn kola čtvrtek, 23.10.2014 - přejít do komentářů
Šlágr v Brně, nefandění Hradce, sešívaní mimo sektor, nevpuštěný nápis Jablonce...
/titleImg/pohled-na-tribuny-11-kola-synot-ligy/1/6473.jpg?width=570

11. kolo Synot ligy je už také historií, nabídlo nám řadu produkcí, byť spíše menších. Šlágr se odehrál v Brně, kde byla úměrně tomu zaznamenána nejvyšší návštěva kola – 8 262 d. Nutno podotknout, že kompletní historií vlastně uplynulá várka zápasů není, na Dukle se nedohrálo pro výpadek světel. Sedm zápasů tak navštívilo 33 714 diváků, průměrná návštěva má hodnotu 4 816 d.

FK DUKLA PRAHA – 1. FK PŘÍBRAM nedohráno

Pohled Příbrami:

Na stadion Juliska nás nakonec dorazilo 23. Po většinu toho nakonec přerušeného zápasu jsme fandili nadprůměrně a vytvořili jsme si domácí atmosféru. Domácích kotelníků bylo zhruba 17. Jinak není moc co dodat, zápas byl přerušen z důvodu častého výpadku světel a celková návštěvnost jen stěží mohla přesáhnout 500 lidí.


FC BANÍK OSTRAVA – FC VYSOČINA JIHLAVA 0:0 (5 003 d.) FotoReport

V tomto utkání domácí Chachaři předvedli kvalitní support. Hlasitou podporu doplnili i o tři nápisy. Více informací ze zápasu je možné získat z reportu Ostravských, na který je přiložen odkaz níže. Jihlavu reprezentovalo 15 fanoušků, vybavených sektorovkou i mávačkami.

Report Ostravy (Chachaři)




FC SLOVAN LIBEREC – 1. FC SLOVÁCKO 2:2 (3 802 d.) FotoReport

Výborný zápas v Liberci doprovodila velmi solidní atmosféra. 200 domácích kotelníků si připravilo varovný nápis pro svůj tým a pyroshow. Na straně hostů bylo 17 lidí. Reporty obou táborů jsou níže.

Report Liberce (Supras-Unisono)

Report Slovácka (Fanaticos)



FK TEPLICE – BOHEMIANS PRAHA 1905 4:1 (5 496 d.) FotoReport

Pohled Teplic:

Opět se ukázalo, že včasný příchod na stadion není naše silná stránka, a tudíž pro nás prakticky zápas začíná až ve 20.minutě, kdy je sektor zasypán papírky. Do poločasu byly vytaženy ještě mávačky. Na druhý poločas bylo připraveno choreo ke stále aktuální situaci v Teplicích. Nejvíce negativní věcí tento zápas se dá opět považovat počet lidí v S15. Když je termín sobota od 17h, pěkné počasí, a zároveň máme před zápasem na domácí půdě bilanci 3 výhry a 2 remízy, je náš počet cca 60 lidí zkrátka opět ostudný…

Pohled Bohemians:

Do Teplic si všemi možnými prostředky našlo cestu zhruba 200 klokanů. Kéž by se takový počet ustálil a i třeba na Moravu by nás jely aspoň ty dvě stovky. V Teplicích jsme však i bez bubnů fandili velmi slušně a aktivně po celý zápas. Tepličtí byli slyšet jen místy a Sektor 15 si připravil mj. velmi aktuálně zaměřené choreo. Na hřišti však dominovali domácí borci a připsali si vysokou výhru 4:1. Celkově z naší strany poměrně vyvedený výjezd, i tak ale doufáme v lepší zítřky, jak na hřišti, tak v hledišti.




SK SLAVIA PRAHA – FK BAUMIT JABLONEC 1:1 (3 943 d.) FotoReport

Zápas na Slavii měl netradiční charakter z hlediska fanoušků – sešívaní měli uzavřenou svou severní tribunu a své fandění zkoncentrovali na část podélné tribuny. Na utkání přijela i jablonecká výprava, jíž nebyl vpuštěn nápis.

Pohled Jablonce:

Slavie nám předem zamítá vlajky na tyčích, takže si připravujeme transparenty "pro Srby Kosovo" a "pro Albánce olovo", který však není vpuštěn, navíc jsme buzerování za trička s tématikou Srbska. V sektoru se nás schází 80, z toho však jen polovina aktivních. Skoro bych bral zpátky výjezd, kdy se nás sešlo 20, a nebyli žádní čumilové. Každopádně se snažíme dát do fandění všechno a chvilkama to není špatné. Samozřejmě i díky bubnu. Vyvěšeno je několik vlajek včetně 2 srbských a Baník Most supporters, kteří přijeli v osmi kusech, včetně jednoho ani ne náctiletého člena. Díky!


FC HRADEC KRÁLOVÉ – SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE 2:3 (2 555 d.)

Pohled Hradce Králové:

V tomto zápase jsme se rozhodli po urážkách na naši adresu od již bývalého trenéra, nefandit. V sektoru se sice objevila asi padesátka příznivců, ale do fandění se nikdo nezapojil. V desáté minutě zvedáme nápisy, kde je psáno po čem nejen kotel, ale i ostatní diváci touží. Ke konci zápasu v oblouku odpalujeme deset červených světlic. Z Budějovic nikdo nedorazil.

Trenér Prokopec po dalším neúspěchu konečně rezignoval, a tak bude v příštím zápase kotel již na svém místě podporovat svůj klub.



FC ZBROJOVKA BRNO – AC SPARTA PRAHA 1:3 (8 262 d.) FotoReport

Šlágr kola přinesl zaplněný stadion, s početnými kotli na obou stranách. Choreografie byly na straně Zbrojovky, nejprve byla k vidění velká kartoniáda na podélné tribuně, později i choreografie v kotli zaměřená na dva hráče Sparty, kteří se do světa fotbalu vydali v Brně.







FK MLADÁ BOLESLAV – FC VIKTORIA PLZEŇ 0:3 (4 653 d.)

Pohled Mladé Boleslavi:

Na začátku zápasu vytahujeme choreo. Na modré plachtě je vyobrazen párek na tácku a k tomu nápis "Dědo,dej si párek. Na Megyho nám nesahej". Byla to reakce na nadávky důchodců v pohárovém utkání s Žižkovem na Lukáše Mageru. Náš sektor je téměř zaplněn, ale z toho půlka sedí a z té půlky co stojí, fandí tak půlka. Snažíme se fandit celý zápas, i když postupem času ohodnocujeme hlavně skvělý výkon rozhodčího. Bravo. Za zmínku stojí ještě odpovídačka s Plzenskými na Pelta-ven.



Autor: lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace