o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 24. kola GL a nižších soutěží

Souhrn kola pátek, 18.04.2014 - přejít do komentářů
Stadiony ovládly nápisy pro ti FAČR, ale byly k vidění i zajímavé choreografie...
/titleImg/pohled-na-tribuny-24-kola-gl-a-nizsich-soutezi/1/5930.jpg?width=570

Téměř 50 tisíc diváků si našlo cestu na stadiony ve 24. kole Gambrinus ligy. Suverénně nejvyšší návštěva byla v Praze na Letné při derby pražských „S“ (19.089 diváků). Hranici deseti tisíc fanoušků překonala i Plzeň, kam na utkání s Jihlavou dorazilo 10.846 diváků.

Naopak nejhorší návštěva byla v Jablonci, kam na zápas s Duklou zavítalo jen 2.058 diváků. O moc lépe na tom nebyla ani pondělní dohrávka v Brně, kam zavítala olomoucká Sigma. Moravskou bitvu sledovalo 2.413 diváků.

AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 3:0 (19.089 diváků)

Pohledem Ultras Sparta:
Ač v posledních letech sparťanský fotbalový fanoušek pokukuje spíše po výsledcích soupeřů jako jsou Plzeň, Boleslav, Liberec  tak pro opravdového Sparťana vždy byl a bude hlavní událostí sezóny zápas s vršovickou slávií.
V našem sektoru se po několikaletém útlumu událo několik zásadních změn. Organizace v kotli se chopili schopní lidé, komunikace s vedením funguje, do repertoáru přibylo několik nových a dobrých chorálů. V oblasti choreografií (jak návrhů, tak realizace) je také několik nových tváří. Člověk, který dění okolo tribun sleduje, musel tuto vzestupnou tendenci zaznamenat.
Kvůli chybějícímu vodovodnímu výstupu na protilehlé tribuně, nám byl bezpečnostními složkami (PČR, Hasiči) vystaven zákaz kartoniád, kvůli riziku založení požáru. Nemá tento zákaz co dočinění s choreografií ACAB a podobiznou velitele pražské kriminálky p. Jandou, kterého naše plachta z prvního jarního kola proti Brnu příliš nepotěšila, když doposud kartoniády na Letné žádným problémem nebyly? :)
Nakonec jsme postupně během dvou víkendů vytvořili choreografii složenou ze 2 plachet 20x10metrů a jednoho banneru s nápisem V Praze jenom Sparta je. Na plachtách pak motiv Prahy doplněn žluto-červenými paprsky a na druhé plachtě červeno-modré paprsky, logo fotbalového klubu a siluety postav. Choreo bylo odprezentováno ve 35. minutě, doplněno několika světlicemi.
Přesto, že celá Republika očekávala několikanásobné přerušení a případně předčasné ukončení  zápasu, kvůli Peltovi a celkově současným komunistickým praktikám fotbalového svazu, tak k ničemu takovému nedošlo, protože během zápasu se ani z jednoho tábora neozvalo nic víc, než „Pelta ven!“
V 60.minutě se připadala i velká část protilehlé tribuny ke zpívanému „Dej Sparta góóól!“ při nemž musela nejednomu fanouškovi naskočit husí kůže, takhle kdyby se fandilo celou dobu...
Slávistický tábor se prezentoval slušnou pyroshow v prvním poločase, kde v jednu chvíli odpálili něco kolem 20 světlic. Dále co se týče hostujícího tábora, tak stojí za zmínku už jen solidní počet sešívaných, vzhledem k situaci jejich klubu. O jejich kočkování na Čechově mostě snad jen to, že při podzimním pochodu do edenu jsme podobné praktiky těžkooděnců pocítili také.
Pokud se totiž zmíním i o fotbalové stránce, tak slávisté předvádějí z týmů, které bojují o záchranu naprosto otřesné výkony. Ani proti nám nepředvedli vůbec nic a mohou být rádi, že z derby odešli jen s třígólovým přídělem. I baník, bohemka nebo znojmo mají při současných výkonech větší naději se  v lize udržet.


Pohledem Tribuny Sever:
Derby na slávistické straně začalo již v ranních hodinách. V Edenu bylo připraveno čepované pivo a speciální šály k derby se prodávaly po desítkách. Ve skvělé náladě se pak průvod cca. 600 slavistů vydal na trasu směrem k Letné. V metru ve stanici Muzeum pak přišly první konflikty s všudypřítomnou policií. Na Staroměstském náměstí náš průvod čítal 1300 hlav. I zde probíhalo nesmyslné zatýkání. O incidentu na Čechově mostě pak četl asi každý. Policie porušila domluvu a zaútočila. 83 zadržených slávistů. Moc u policie, jak je vidět, přebírá nová garnitura a očividně se máme na co těšit... Na stadionu se sešlo na 2000 do dresů odděných a 1000 šálami vybavených slávistů. Fandění bylo někdy dobré, někdy horší, ale za výsledku 3:0 nám nezbývalo nic jiného,  než se bavit zpíváním a fanděním. Derby tentokrát postrádalo tradiční emoce v hledišti, všichni očekávali jasný výsledek, což se také potvrdilo. Naopak se oba tábory několikrát shodly na pokřicích proti Peltovi. Sparťané měli dvě hezky namalované plachty bez větší myšlenky. Bylo také odpáleno velké množství pyra. Ny si připravili choreo ze šál,  kdy jedna strana šál byla červená, druhá bílá a různě jsme tak barvy kombinovali. Svaz s policií po nás teď hodně půjdou (po Slavii hlavně, fanoušků se zastal i klub, což FAČR nemůže zkousnout), proto musíme vytrvat. Pelta ven, A.C.A.B.



Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 3:1 (3.912 diváků)

Pohledem fanouška Bohemky:
S nástupem hráčů vytahují ultras choreo proti médiím s nápisem „STOP LŽÍM“. Od začátku je náš support na dobré úrovni, zapojuje se většina kotle, který, ač to ze začátku zápasu nevypadalo, je opravdu velmi slušně zaplněn. Mezi již tradičními chorály vynikají pokřiky proti Peltovi, ke kterým se ochotně přidává i hlavní tribuna. Ve 20. minutě se objevuje v kotli transparent „PELTA JE TRUMBERA“. Hosté jdou sice do vedení, ale do poločasu se daří vyrovnat a ve druhém poločase vývoj utkání otáčíme. Celý stadion je v ten moment na nohou. Support graduje a troufám si tvrdit, že dosáhnul nejlepší úrovně v této sezoně, co se domácích utkání týče. Na konci utkání ještě odpalujeme několik ohňů.

Pohledem fanouška Teplic:
V sektoru hostů se schází 91 hlav. Vyvěšují se vlajky SEKTOR 15, WHISKEY COMMANDO, ULTRAS FTK a svojí vlajku věší i Oficiální fanklub. Sektor hostů se opět bohužel rozděluje na dvě části, na S15 a fanklub, což má za následek, že support je na podprůměrné úrovni, i když se fandí celý zápas. Fandění dost nepomohl ani nástup Fenina na hřiště, který dal vzápětí i jediný gól Teplic, který nikdo z S15 neslavil a naopak na něj reagoval zvedlými prostředníčky směrem k Feninovi.
Oba tábory se sjednotili v pokřicích proti Peltovi několikrát za zápas a na toto téma si připravili i optické prezentace, kdy při nástupu klokani roztahují plachtu na téma stop mediálním lžím. V 15. minutě oba sektory vytahují transparenty, kdy u S15 zní "PELTA NEMÁ ORGÁN, PELTA ORGÁN JE!" a u klokanů "PELTA JE TRUMBERA!". Klokani pak mají ještě 3. choreo na téma boje o záchranu.
Domácí svůj skoro zaplněný sektor ověsili do posledního místa vlajkami a jejich support byl celý zápas na výborné úrovni.

1. FK Příbram - Slovan Liberec 3:1 (2.812 diváků)

Pohledem Uran Ultras:
V kotli se nás schází zhruba 30. bohužel z toho aktivně fandí něco kolem poloviny, atmosféra v první polovině zápasu byla špatná, když fans hostů začali skandovat Pelta ven tak jsme se přidali .V druhém poločasu to už bylo o něčem jiném,n áš support se výrazně zvedl,což bylo zapříčiněno i tím že se zápas začal obracet v náš prospěch, ke konci utkání jsme začaly skandovat nejprve fandíme slušně a pak jsme na to hned navázaly skandováním Pelta je čur.k. Zápas jsme nakonec vyhráli, což bylo s ohledem na sestupové příčky velice důležité.

Pohledem Chaotix:
Do Příbrami ve dvou autech. Na žádost vedení Slovanu sektor rozdělen na fanklub a na bandu idiotských výtržníků, jak nám bylo podáno u vstupu. Údajně hrozilo riziko napadení fanklubu. Po téhle komedii se rozhodneme, že roztáhneme nápis z minulého zápasu. Občas jsme něco zafandili, vzhledem k znechucení z celé situace okolo fotbalu a Slovanu, spíš nic.

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:1 (5.491 diváků)

Pohledem Chacharů:
Mediální hysterie si vybrala svou daň a první zápas od výtržností na Bazalech byl přímo opleten různými báchorkami o rizikovosti zápasu či nesmyslnými bezpečnostními opatřeními. Perličkou je jistě fakt o zákazu choreografií pro oba tábory ještě ve čtvrteční odpoledne. Nakonec se daly události díky intervenci ze strany fanoušků do pohybu. Zpětně jde říci, že nejzajímavější věci se v sobotu odehrály právě na tribunách... Ostravský kotel s úvodním hvizdem vhodil zhruba pětistovku konfet, vytáhl nápis oslavující čtrnácté narozeniny jablečné ekipy a jako hlavní bod dne přišla na řadu další oslava. Ta byla věnována slezskému svatostánku, na jehož půdě rozehrává Baník přes půl století své domácí zápasy. Plachtu s náčrtkem Bazalů a textem "55 let" doplnil slogan na plotě "Na stejné adrese." s poštovním razítkem. Zbývající prostor vyplnily dvě obří, dvanáctka klasických a dvoustovka malých vlaječek na tyčích.

Pohledem Fanaticos:
V sektoru se nás mohlo sejít mezi 60 – 70 kusy, což je velice slabé číslo s ohledem na blízkost výjezdu, sobotní den, hezké počasí či současné postavení Slovácka v tabulce. Zápas byl plný produkcí z obou stran. Baníkovci se na začátku prezentovali konfetami, v průběhu zápasu několikrát použili bílé vlaječky, vytáhli také nápis s přáním všeho nejlepšího Apple Commandu. Největší prezentací byla plachta s nákresem Bazalů a nápisy 55let, Bukovanského 4, Na stejné adrese. Slovácko si přivezlo černou plachtu s nápisem CENZUROVÁNO  a razítkem FAČR, odkazující na události posledních dnů. Dále byla vytažena „vylepšená“ sektorovka a v průběhu druhého poločasu byl utvořen z triček nápis PELTA VEN. Fo se týče fandění, tak jsme spíše působili dojmem, že jsme přijeli na výlet než na výjezd. Nejčastěji jsme křičeli jednoduché pokřiky typu Hoši bojovat, My chceme gól nebo Slovácko do toho, delší zpěvné chorály jsme si střihli jednou za pár minut. Když se zapojili všichni, mělo to zvuk, ale umíme mnohem více. Několikrát přišly na řadu pokřiky Pelta ven, Pelta je čurák nebo Český fotbal pro fanoušky.

Viktoria Plzeň – Jihlava 1:1 (10.846 diváků)

Pohledem fanouška Plzně:
Na stadionu se sešlo 10 700 diváků, což je na zápas s neatraktivní Jihlavou výborná návštěva. Kotel je taky pěkně nacpaný. V kotli bylo vidět plno nových obouruček, které si vytvořil doma každý sám podle svého nápadu.

Naše fandění je opět na dobré úrovni. Zazněly také hlasité pokřiky proti Peltovi "Pelta Ven", "Pelta je Čůmák" nebo "Mafie za mříže". Hlasatel několikrát upozorňoval na přerušení zápasu, nakonec prý byl i zápas přerušen, ale nikdo to nezaregistroval. V prvním poločase vběhl k bráně fanoušek ukazující na dvoustovku, který byl po pár sekundách sebrán sekuritkou.

Během prvního poločasu vytahujeme choreo. První byl vytažen nápis "Cenzura nezmění naše myšlení, ale prozradí mnohé o tom vašem". Poté byla vytažena kartoniáda, která znázorňovala finskou vlajku. Hned na to byl vytažen dres "Pelta ven", který doplňoval nápis "Vítáme novou finskou posilu", vše bylo doplněno kartony s nápisem "Pelta ven".

Pohledem fanouška Jihlavy:
V Plzni se nás schází v sektoru 20 z Jihlavy + 9 fanoušků německého Stuttgartu. Jsme vybaveni vlajkami na plot a klasickou sektorovkou. Na zápas jsme měli připravený papírový nápis, bohužel ochranka naznala, že s takhle „brutálně“ nebezpečnou věcí nás nepustí. Celkově z nás v Plzni měli velký strach a tak jsme dostali u občerstvení pouze nealko pivo  Z naší strany byl support na hodně podprůměrné úrovni, určitě nejhorší za celé jaro. Domácí zaplnili stadion velice pěkně, kotel fandil velice slušně, měl několik povedených prezentací. Co nás však zklamalo, bylo komorní prostředí na ostatních tribunách, zatleskat při střídání a při gólu je docela málo.

FK Mladá Boleslav - 1. SC Znojmo 5:1 (3.159 diváků)

Baumit Jablonec - Dukla Praha 1:4 (2.058 diváků)

Pohledem fanouška Jablonce:
Na zápas s Duklou se nás schází 60,vlaje 5 vlajek na tyči a i přes dění na hřišti fandíme lépe a lépe s góly v naší síti.Ve 35.minutě vyklízíme kompletně sektor a na tribuně JIH roztahujeme nápis na adresu Pelty "My odcházíme! Míro,večeři máš v troubě", celý kotel před roztažením nápisu a odchodu několikrát zaskandoval "Český fotbal pro fanoušky! a  v kotli zůstal další nápis pro Peltu "Včera dobří, dnes nežádoucí?" a vedle narychlo nasprejovaná  vlajka "FUCK FAČR".Tím jsme ukázali světu svůj pohled na věc.

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:0 (2.4013 diváků)

Pohledem fanouška Sigmy:
Zápas v Brně je pro nás velkou neznámou. Situace Sigmy je kritická, navíc se hraje v pondělí v 5, i tak nakonec vyjíždí z Olomouce alespoň bus. První zádrhel nastává, když trčíme v brněnské špičce a na stadion dorážíme těsně před poločasem. U brány nás už čeká nastoupená sekurita, posílená ještě o sekuritu z Olomouce. Příjemným překvapením bylo procento společensky oděných olomouckých fandů, kteří se řídili heslem „fandíme slušně.“ Lehce nekorektní byly pouze posměšné narážky směrem k cikánovi v domácí sekuritě.  Celkově nás mohlo být v sektoru kolem šedesátky. Krátce po půlce nastává druhý hřeb podvečera, a sice náhlá průtrž mračen  - prudký vítr, hromy, blesky, kroupy. Zápas je přerušen a většina z našeho sektoru se utíká schovat na toalety, jiní otrlí zůstávají a fandí. Po přerušení se nakonec pokračuje v zápase. Fandění je obstojné, párkrát společně s domácími vyvoláme Míru. Během zápasu vytahujeme nápis „Mira je tatrman“ a druhý, skromnější „Za fotbal o víkendu.“  Po průtrži už nemají domácí snad ani kotel, fandí hlavně skupinka na boční tribuně. Celkově je tento zápas jedno velké zklamání, bez pořádné atmosféry s poloprázdnými tribunami. Takhle by bitva o Moravu vypadat neměla. Hlasité jsou pouze nadávky na Peltu. Na druhou stranu se ukazuje, že kdo seje vítr, sklízí bouři…
Fotbal z naší strany opět špičkové úrovni, takže zase prohráváme. Venku jsme nevyhráli už od září, hráče jezdíme podporovat všude a oni pak nejsou schopní přijít poděkovat ani k sektoru? Zatleskání z půlky hřiště si strčte za trenky!

FC Střížkov – SK Dynamo České Budějovice 0:3 (456 diváků)

Pohledem fanouška Budějovic:
Třetí výjezd na jaře, třetí zápas od 10:15. Tak by se také dal charakterizovat výjezd Dynama na Střížkov. Na stadionku v Proseku se schází 12 fanoušků Dynama + dva Němci, kteří na Dynamo zavítali loni a letos se k nám znovu přidávají. Náš support není tak špatný, když se vezme v potaz, že pro hosty na Proseku není žádná tribuna a je to hodně rozlehlý areál. Párkrát byla slyšet i ozvěna od tribuny, která je naproti nám. Co je však průserem, to jsou trumpetisti, kteří si během zápasu dokola brousí svých pět melodií a kazí šanci dobrému supportu. Domácí fanklub tvořilo asi deset sedících, kteří vesměs točili asi čtyři pokřiky, měli jednu sektorovku + tři další vlajky. Hlasatel oznámil, že na utkání bylo přítomno 462 lidí. Pravdivých je zhruba 299 + Nadčlověk Ivánek Horník, který během přestávky na svou osobu slyší několik klasických hlášek, bez kterých by se to ani neobešlo.

FC Hradec Králové – FK Viktoria Žižkov 0:0 (2.180 diváků)

Pohledem fanouška Hradce:
Na stadion si našlo cestu přes dva tisíce diváků a ti ze stadionu asi moc spokojeni neodcházeli, jelikož neviděli to hlavní, branky!

Hostující sektor se plnil postupně, nakonec v něm byla zhruba třicítka žižkovských, kteří vyvěsili jednu vlajku. Během zápasu fandili spíše chvílemi, ale všichni. Přesto slyšet na rozlehlém stadionu nebyli. Za zmínku stojí jejich mašinka po sektoru hostí a jedna dýmovnička, na kterou hned reagovala místní security, vlétla do sektoru a vytáhla si viníky, na což ihned zareagoval hradecký kotel pokřiky: Security ven a nechte fanoušky, vy kurvy nechte fanoušky!

Hradecký kotel se sešel v počtu téměř sto šedesáti hlav. Tentokrát fandíme bez megafonu, jelikož se před utkáním rozbil, a tak je fandění lehce pod naším standardem. Fandí spíše bližší řady ke speakerovi, vršek nefandí skoro vůbec. Ve druhém poločase vytahujeme plachtu s nápisem PATRIOTI a siluety Bílé věže. Během zápasu jsou k mání pokřiky: Pelta je čurák, Pelta ven a jiné. Dokonce se daří i odpovídačka se žižkovskými, když hradečtí řvou “PELTA” a hosté “VEN”. Jedno máme společné!

Pohledem fanouška Žižkova:
V sektoru hostí královehradeckého stadionu se nás nakonec schází na naše poměry nakonec solidních zhruba 33 "kusů" (z toho asi 4 lidi ze Sparty). Hned na začátku (zřejmě ještě, než začne utkání) máme - z mého pohledu pouze symbolické - pyro (něco na způsob malého stroboskopu). V průběhu utkání je náš support na střídavé úrovni, občas se zapojují téměř všichni a support zní poměrně dobře, ale v některých chvílích se do chorálů nezapojí ani polovina členů kotle. Celkově se z toho počtu dalo dostat určitě více (důkazem budiž představení Mostečáků minulé kolo u nás). V průběhu utkání je odpálena ještě červená dýmovnice, která se ale "nastartovává" k pořádnému dýmu dlouze a dříve, než se dostane k vrcholu, je místními hasiči utlumena a výsledkem je jen malý červený dým. Securitka poté cca 5 lidí vyvede ze stadionu. Domácí na to sympaticky reagují pokřikem - "nechte fanoušky - vy kurvy nechte fanoušky". Co se týče domácích celkově, opět nejsem reálně schopný objektivně posuzovat kvalitu supportu (navíc když v Hradci jsou vzdálenosti tribun od sebe opravdu veliké), ale ve chvílích kdy se u nás nefandí mi přijde, že oni fandí docela dobře a potvrzují svůj standard. Důležitou věcí, kterou chci určitě zmínit jsou i oboustrané "pozdravy" adresované předsedovi FAČR ("Pelta ven" a "Pelta je čůrák"), které se velice hojně opakují jak od domácích, tak od hostů a jednou se povede i krásná Votroky odstartovaná odpovídačka kotlů - Pelta! - ven! V zhruba 70.minutě se Hradečáci ještě prezentují pěkným choreem s nápisem "Patrioti" doplněné pokud se nepletu barvami města (červenou, žlutou a černou) a určitou siluetou něčeho, kterou si teď přesně bohužel nevybavím. Celková atmosféra utkání byla na 2.ligu samozřejmě i přes výsledek 0:0 určitě kvalitní. Oficiální návštěva lehce přes 2 000 diváku tentokrát podle mě naprosto odpovídá reálnému počtu lidí.

FK Pardubice - FC Táborsko 1:0 (1.016 diváků)

Pohledem fanouška Pardubic:
Na zápas s vedoucím celkem druhé ligy se nás v kotli schází o trochu méně než v předchozích kolech, zbytek stadionu je zaplněn velmi slušně. Support velmi dobrý, na jaře standardní dlouhé chorály po celý zápas, náš menší počet se negativně neprojevil a atmosféře určitě napomáhá i vyrovnaná a do posledních minut napínavá hra. Pyro tentokrát neodpalujeme. Hostů je v sektoru zhruba 10 – 15, vyvěšují dvě vlajky, pyrem se neprezentují. Jejich support tvoří spíše pokřiky, přiznávám, že je z druhé strany příliš neslyším, ale i snaha se nakonec cení.

FK Baník Most – Fotbal Třinec 0:2 (676 diváků)

Pohledem fanouška Mostu:
Velmi špatné utkání jak na tribuně, tak na hřišti. V kotli se nás schází jen něco kolem 50 a fandění na začátku zápasu vypadá celkem dobře. Ovšem jen do určité doby kdy support pomalu slábl. Ve druhém poločase se stěhujeme na montovanou tribunu, jelikož nás o to poprosili hráči, že by jim to pomohlo, ovšem tak se nestalo. Na montovačce je support celkem slušný, ale opět jen do doby než dostaneme druhý gól a v tu dobu se zcela přestává fandit. Tuto porážku snad nikdo nečekal a podle toho to tak i vypadalo. Takže z naší strany to byl dost podprůměrný výkon na domácím stadionu. Z Třince dorazilo 6 věrných a fandili celý zápas, palec nahoru. Ani na jedné straně nebylo použito pyro, ani choreo.

SK Kroměříž – SFC Opava 3:1 (450 diváků)

Pohledem fanouška Opavy:
Na další zápas MSFL zajíždíme na půdu Kroměříže. Na tento výjezd rychle zaplňujeme autobus a další se vydávají auty po vlastní ose. Před Kroměříží na autobus čekají 2 policejní auta, která vedou autobus už přímo ke stadionu. Kvůli nám je dokonce zastavena i ulice u vstupu pro fanoušky hostů a teprve až všichni z autobusu jsou v sektoru, tak dopravu pouští dál.
V prvním poločase se ve fandění střídají lepší chvilky s těmi horšími. Přesto je naše fandění na dobré úrovni. Ještě v průběhu první půle do sektoru přicházejí další fanoušci, kteří se vydali po vlastní ose a vzhledem k bezpečnostním opatřením museli zaparkovat dále od stadionu.
Začíná druhý poločas a fandění na začátku je velmi slabé. Většina ještě neobdržela svou dávku zlatavého moku. Postupem času se úroveň pomalu zvedá, ale i tak je support z naší strany a na naše možnosti dost podprůměrný. V sektoru se nás schází 105 fanoušků z Opavy, což je 2x více, oproti naši poslední návštěvě Kroměříže, která se datuje do sezony 2010 /2011. Během druhého poločasu do fandění ještě zapojujeme žluté a modré vlajky na tyčích. Je konec zápasů a Opava prohrává 3:1. Hráči nám děkuji za podporu, my jim nic nevyčítáme a dáváme jim najevo, že za nimi budeme stát i v dalších zápasech. Jen probíhá menší hecování, aby si hráči uvědomili, že sezona ještě není u konce a ještě zdaleka nejsme ve druhé lize! Po zápase nás opět policisté vyprovází z města. Na jedné zastávce na benzínce nastává problém s místní obsluhou, které se nelíbí nálepky v okolí benzínky a zřejmě na nás volají policajty, jelikož po cestě dál na nás čeká policejní auto, které za námi jede až do Opavy.
Na to, jak velká byla chuť na tento výjezd, po prvních třech velmi vydařených vystoupeních, tak tento zápas se nejen po fanouškovské stránce mohl zvládnout lépe. Snad to byla pouze výjimka, a už v dalším domácím zápase proti HFK si napravíme reputaci.

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace