o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 3. kola Fotbalové národní ligy

Nižší soutěže pátek, 22.08.2014 - přejít do komentářů
Ve 3. kole povedená choreografie Opavy či solidní výjezd Hanáků...
/titleImg/pohled-na-tribuny-3-kola-fotbalove-narodni-ligy/1/6276.jpg?width=570

Vedle Synot ligy se krátce podíváme také na Fotbalovou národní ligu, která měla na programu 3. kolo a některé tábory nám z něj poskytly pohled na své vystoupení, případně jsme sami objevili solidní fotografie.

FK Baník Sokolov – SK Sigma Olomouc 3:2 (1 350 d.)

Pohled Olomouce:

Na tento nejdelší výjezd sezony se nás vlakem vydává něco kolem 20 osob. V sektoru nás poté fandí něco přes 30, což na naše poměry, dlouhou cestu a ranní termín není vůbec špatné. Opět nás překvapily podmínky, které vládly na stadionu. Poměrně benevolentní, avšak dobře vypadající securitka. Dokonce si někteří mohli do sektoru donést vlastní pivo v plechu nebo jídlo. Stadion místního Baníku se podobá některým divizním stánkům na Moravě. Místo tribuny svah s bujným lesem a možnost chodit si po stadionu, jak se komu zachtělo, některé z nás zaskočilo. Hold druhá liga.

Co se týče našeho supportu, fandili jsme celý zápas. Nedělám si iluze o jeho kvalitě. Nejvíce nás bylo slyšet po našich vstřelených brankách. Domácí příznivci se také snažili svůj tým podporovat. Krátce před poločasem málem přišli o svoji klubovou vlajku, které se chtěl zmocnit jeden z olomouckých fanatiků. Sokolovští si však svoji flagu dokázali ubránit. Naši hráči opět, v sezoně již podruhé, padli a po třech zápasech mají pouhé 3 body!!! Na brzký návrat mezi elitu to zatím nevypadá.

Po posledním hvizdu sudího jsme si s nimi vyjasnili určité věci. Všem přítomným fans se absolutně nezamlouvá situace, v níž se Sigma nachází. K našim dalším výhradám patří bojovnost a nasazení, se kterými hráči do utkání přistoupili. Půl roku někteří prohlašují, co musí zlepšit, avšak kýžená změna ne a ne stále přijít. Těžko posoudit, kde je chyba. V trenérovi? Ve vedení? Nebo za to může zatmění Měsíce?? Zbývá stále 27 kol a ve hře je mnoho bodů. Za hráči nadále věrně stojíme, ale čekáme za to při nejmenším bojovného ducha a stoprocentní nasazení. Bez něj se ve druhé lize jistě neobejdeme. Nezbývá nic jiného než věřit, že další zápas proti Znojmu zvládnou a konečně se odrazíme k vítězné sérii.

Návrat do Olomouce probíhal klidně. Byla možnost potkat se například se Slávisty. Na nikoho jsme však během cesty nenarazili. V Olomouci na nádraží na nás údajně čekali chuligáni Baníku.

Slezský FC Opava – FK Ústí nad Labem 1:0 (2 176 d.) FotoReport

V rámci tohoto střetnutí se blýskli domácí fanoušci, a to především choreografií pro výraznou posilu týmu a oblíbence Zdeňka Pospěcha.




FC Fastav Zlín – FK Viktoria Žižkov 3:2 (1 614 d.)

Pohled Zlína:

V domácím sektoru se schází asi 30 hlav, kteří fandí po celý zápas. Hosté se v jejich sektoru sešli 4.

FK Baník Most 1909 – FK Fotbal Třinec 2:3 (1 237 d.)

Pohled Mostu:

V domácím sektoru se nás schází asi necelých 50 a fandění nestojí za řeč, nebylo připraveno ani žádné choreo. Baník opět prohrává na domácím stadionu a fanoušci jsou totálně znechuceni. Za zmínku asi stojí 3 minuty, kdy Baník dokázal na malou chvíli zápas otočit, a v kotli byla chvilková euforie. Z Třince dorazili dva fanoušci, ke kterým se přidal jeden chlapec z Mostu, který za to dostal o poločas nafackováno.

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace