o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Poslední rozloučení s Horáckým zimním stadionem. Fanoušci hokejové Jihlavy nostalgicky smutní a mizející stadion naposledy rozzářili pyrem a odpálili ohňostroj...

pátek, 04.08.2023 - přejít do komentářů
/titleImg/posledni-rozlouceni-s-horackym-zimnim-stadionem-fanousci-hokejove-jihlavy-nostalgicky-smutni-a-mizejici-stadion-naposledy-rozzarili-a-odpalili-ohnostroj/1/10162.jpg?width=570

FB Ultras HCD: Horácký zimní stadion nám již pomalu mizí před očima. Je tomu ale jen pár dní zpět, kdy se holé tribuny naposledy rozzářily do červené a žluté, pohled to byl dechberoucí.

Poslední rozloučení fanoušků včetně závěrečného ohňostroje ještě pohledem videokamery!

FB Ultras HCD: Horácký zimní stadion - domov Dukly Jihlava. Stadion, kde se psala historie československého a českého hokeje.

Je to místo, kde generace a generace fanoušků červenožlutých barev zažívaly stavy totální extáze, ale i místo kde slzy dopadaly na betonové tribuny. Emoce, které se tu během těch neuvěřitelných 67 let odehrály, se nasákly do každého koutu a vytvořily neopakovatelné genius loci našeho stadionu.

Dnes už na tribunách legendárního HZS nehřmí chorály, ani neduní bubny, ale jen tupě zní hukot hydraulických kladiv. Ještě než se tak stalo, tak jsme se vydali jednoho červencového večera naposledy poděkovat našemu domovu a provoněli jej pyrotechnikou.

Už za 2 roky se snad opět sejdeme ve Smetanových sadech a vyrazíme znovu na hokej. Na místo, kam naši dědové vodili na hokej naše rodiče. Kam naši rodiče vodili nás. Kam my vodili naše děti a na místo kam naše děti budou brát děti své. Na místo, kde se rodí fanoušci slavné Dukly Jihlava.

Příběh pokračuje. Díky domove!

Autor: redakce

z domovavideoFoto reportNižší soutěžeHokejoví Ultras

HC Dukla Jihlava

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace