o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 15. kolo HET ligy

pátek, 24.11.2017 - přejít do komentářů
Čeká nás poslední podzimní kolo
/titleImg/preview-15-kolo-het-ligy/1/8210.jpg?width=570

V přesné polovině bude ligová soutěž po nadcházejícím kole. Odehraje se kolo patnácté, poslední podzimní. Ačkoliv nás v tomto roce čeká ještě jedno další kolo, půjde už o jarní předehrávku. Patnácté kolo HET ligy je rozděleno do čtyř dnů. Slavia a Zlín (účastníci Evropské ligy, kteří hráli čtvrteční zápasy venku) své zápasy odehrají až v pondělí. V pátek tři předehrávky, v sobotu jediný zápas a v neděli jen dva. Zvláštní kolo je před námi...


Pátek 24. 11. 2017
Jak již bylo řečeno, v pátek nás čekají tři fotbalové zápasy. V 17:30 začíná utkání na pražské Julisce, kde se Dukla střetne s Mladou Boleslaví.
O půl hodinky později má naplánovaný výkop utkání v Jihlavě, kam přijede brněnská Zbrojovka. No a večerní utkání se také hraje v Praze. Je to v Ďolíčku a jedná se o utkání domácí Bohemky s Libercem (20:15
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.


Sobota 25. 11. 2017
Jediné, až zajímavé utkání je na plánu v sobotu. Utkání dvou slezských klubů se odehraje v Ostravě. Souboj mezi Baníkem a Karvinou začne v 18:30.
Fotka uživatele Chachaři.cz.


Neděle 26. 11. 2017
Lídra tabulky, Viktorku Plzeň, můžeme v neděli vidět na teplických Stínadlech. S domácími Skláři změří síly od 15:00.
V druhém utkání se pražská Sparta představí na Andrově stadionu proti domácí Sigmě. Půjde o důležitý souboj o čelní pozice v tabulce. Hrát se začne v 18:00.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.


Pondělí 27. 11. 2017
Další zajímavé utkání tohoto kola bohužel připradlo na všední den. Derby mezi Zlínem a Slováckem má čas výkopu stanoveno na 17:30, ve stejný čas se začně hrát i v Jablonci, kde se ukáže mistrovská Slavia.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.


Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Co říkáte na rozdělení kola do čtyř dní? Máte pro to pochopení? A kam vlastně vyrážíte?

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace