o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 4. kolo FORTUNA:LIGY

pátek, 10.08.2018 - přejít do komentářů
Po týdnu opět na ligový fotbal
/titleImg/preview-4-kolo-fortunaligy/1/8494.jpg?width=570

Týden se přehoupl do své druhé poloviny, přiblížil se víkend a spolu s ním přichází další kolo FORTUNA:LIGY, již čtvrté v pořadí. Opět nás čeká porce 8 zápasů a v tomto předzápasovém preview si povíme, co nás čeká a nemine.


Páteční předehrávka se odehraje v Mladé Boleslavi. Do města aut dorazí pražská Slavia. Ta odehrála zápas předkola LM až v úterý, přesto hraje jako první. Asi proto, že v další úterý čeká Sešívané odvetné utkání LM. Zápas v Boleslavi začíná v 18:30.


V sobotu nás čekají hned čtyři zápasy. V Příbrami, v Brně, v Jablonci a v Plzni. Příbram se doma utká s pražskou Duklou, Opava v Brně přivítá Liberec a Jablonec na Střelnici vyzve MFK Karviná. Tyto tři zápasy začínají v 17:00.
Posledním sobotním utkání bude zápas ve Štruncových sadech. Viktoria Plzeň přivítá na svém stadionu ševce ze Zlína. Hrát se bude od 19:00.


V neděli od 15:00 příjdou diváci na stadion M. Valenty, aby podpořili Slovácko v utkání se Sigmou Olomouc a od 19:00 nás čeká zápas na teplických Stínadlech mezi domácími Skláři a hosty ze Sparty.


Pondělní zápas opět vyšel na výjezd Baníku Ostrava. Od 18:00 začíná zápas v Ďolíčku mezi domácí Bohemkou a Baníkem Ostrava.


Níže se můžete podívat, jak to vypadalo na stadionu v Ďolíčku, když přijeli Chachaři naposledy. A na který stadion se chystáte vy?

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace