o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 7. kolo FORTUNA:LIGY

pátek, 31.08.2018 - přejít do komentářů
Víkend je tu a s ním další kolo ligového fotbalu
/titleImg/preview-7-kolo-fortunaligy/1/8523.jpg?width=570

Týden za týdnem běží a čeká nás poslední ligové kolo před reprezentační pauzou, na řadu přichází již 7. ligové kolo a v něm jeden velký šlágr o první místo v tabulce. Mimoto se ale odehrají i všechny další zápasy, tak jak je připravil předsezónní los. Pojďme se tady podívat, co nás v následujících třech dnech (v pondělí se nehraje) čeká!


Pátek 31. 8. 2018
Jedno jediné utkání je na programu v pátek. Je to zápas na Letné, pražské derby mezi Spartou a Duklou. Začíná se v 18:30 a bude to poslední utkání v srpnu 2018. :-)


Sobota 1. 8. 2018
V sobotu nás čeká již zmíněný šlágr kola. Do pražského Edenu dorazil Plzeň, souboj prvního s druhým, velký souboj se dá očekávat na hřišti i na tribunách. Plzeňáci se na sociálních sítích hecují k velkému výjezdu, vyráží všichni  v černém a vlakem. To Tribuna Sever má předepsaný červený dress code. V Edenu bude otevřena fan zóny již dlouho před zápasem, samotné utkání začíná v 19:00. (na konci článku si můžete prohlédnout fotografie z minulých soubojů Slavie s Plzní.)

Ale to není ze sobotního programu vše. Tak třeba Chachaři vyrážejí do Liberce (výkop v 15:00), na zlínské Letné se představí Příbram (17:00), v Mladé Boleslavi budou hrát Teplice (17:00), a Opava v azylu v Brně přivítá Jablonec, rovněž od 17:00.


Neděle 2. 8. 2018
Na neděli jsou naplánovány dva zápasy.
Nejprve vyzve domácí Karviná hosty ze Slovácka (15:00), a sedmé kolo pak završí večerní utkání v Olomouci, kam dorazí Bohemians Praha 1905.


Není dostupný žádný alternativní text.

Fotografie z minulých zápasů Slavie proti Plzni v Edenu:
Na obrázku může být: stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: 17 lidí, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: stadión a venku


 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace