o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

První hokejová liga vstoupila do play-off

Foto report úterý, 25.02.2014 - přejít do komentářů
Souhrný fotoreport ze dvou úvodních zápasů čtvrtfinálových bojů
/titleImg/prvni-hokejova-liga-vstoupila-do-vyrazovacich-boju/1/5738.jpg?width=570

První hokejová liga v době zimní olympiády nestála a tak se již o tomto víkendu uskutečnila první kola vyřazovacích bojů - první dva čtvrtfinálové zápasy. Tabulka po základní části proti sobě postavila tyto celky: Vítěz základní části - Mladá Boleslav změří síly s nedalekými Benátkami nad Jizerou, druhá Olomouc vyzvala sedmé Litoměřice. Dukla Jihlava proti AZetu Havířov a v neposlední řadě se proti sobě postaví čtvrtý Havlíčkův Brod a Třebíč.

Mladá Boleslav - Benátky nad Jizerou

2970 diváků v sobotu a 3050 diváků v neděli. Dle slov domácích fanoušků se utkání odehrála v dobré hokejové atmosféře, do fandění se často zapojovaly i přilehlé tribuny.
V úvodním zápase se také objevilo v kotli domácích malované choreo na motivy filmu "SAW". Hostí z Benátek dorazilo na oba zápasy cca 50 a prezentovali se především bubnovým koncertem.

 

Rebel Havlíčkův Brod - Horácká Slávia Třebíč 

1430 diváků v sobotu, 1379 diváků v neděli. Z toho cca 200 fanoušků hostů z Třebíče. Utkání se nehrála ve špatné atmosféře, ale dle hodnocení z tábora Rebelů tomu přeci jen něco scházelo a sami by si představovali výkon lepší. V sektoru Třebíče proběhly nějaké žduchanice s ochrankou, o kterých referovala i oblíbená TV Nova. Optické prezentace jsme v tomto utkání nezaznamali.

Mora Olomouc - Litoměřice

1760 diváků v sobotu, 1787 diváků v neděli. O této sérii, přinejmenším o těchto dvou zápasech můžeme s klidem konstatovat, že se jednalo o utkání jen olomouckých fanoušků. Podpořit svůj tým z Litoměřic přijela v sobotu podpořit jedna rodinka, v neděli nikdo. Přesto se utkání odehrálo ve slušné atmosféře, o kterou se staral domácí kotel. V úvodním zápase také vytáhli pěkné malované choreo...

Dukla Jihlava - AZ Havířov

2167 diváků v sobotu, 2092 diváků v neděli. Nejzajímavější podívaná, co se tribun týče, byla k vidění na jihlavském zimním stadionu, kam zavítali fanoušci z Havířova. Dle počtu havířovských jich dorazilo v sobotu 138 a v neděli 121.
Domácí, jihlavský kotel, se hned v úvodu prezentuje choreem a transparentem. To doplňují odpálením několika kusů pyrotechniky.
Havířovští se prezentují trasparentem, doplněným o štříbrné a modré lesklé fólie.
Ve druhém utkání použijí domácí nastříhané papírky, které letí do vzduchu s úvodním hvizdem a konfety, které vyhazují se závěrečných hvizdem. V sektoru hostí vidíme bílo-modrou balonkiádu a po skončení utkání i pyroshow. Bylo toho k vidění dost...

 

Odvetné zápasy jsou na programu ve středu 26. 2. a ve čtvrtek 27. 2. 2014.

Uteklo nám něco? Doplňte nás, buď v diskusi, na facebooku, či na mailu. Děkujeme!

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace