o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Rebel vs. Třebíč - Report Rebelů

sobota, 29.12.2012 - přejít do komentářů
/titleImg/rebel-vs-trebic-report-rebelu/1/4697.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Koho ještě včera odpoledne mrzela prohra po derby v Jihlavě, má po včerejším utkání jistě zcela opačné pocity. Výborně zvládnuté celotribunové choreo, krásný zápas, vypjatý až do poslední vteřiny, a nakonec rozhodnutí v prodloužení a propuknutí oslav na ledě, v hledišti a u několika desítek fanoušků až do rána na Žolíku. Včerejší zápas byl oslavou jak bojem na ledě, tak bojem v hledišti, atmosféra dalece přesahovala drtivou většinu prvoligových zápasů.

Diváci: Do Kotliny na toto derby přišla návštěva necelých 1800 diváků, z toho přes dvě stovky hostujících příznivců. Podle pohledu se zdála návštěva přinejmenším o několik set lidí více,  to nic ale nemění na tom, že i  v takové návštěvě se dá vytvořit velmi, velmi slušná atmosféra. Dorazilo tradičně i 10-15 Okurkářů, díky za podporu!

Support domácí: Dobré, chvílemi vynikající, po obdržených gólech špatné. Atmosféra z naší strany nejlepší po druhou třetinu, když se několikrát podařilo zapojit alespoň s tleskáním celý stadion, po vstřelených gólech pak šla ještě nahoru. Poslední minuty druhé třetiny, dva inkasované góly ale supportu dost uškodily. Po celé utkání paradoxně nedošlo na žádný pokřik směrem k hostujícím (kromě prodloužení) – je dobře, že se fanoušci soustředili výhradně na podporu Rebelů. Po vstřeleném gólu v prodloužení propuká euforie, jsou odpáleny stroboskopy, nějaké interiérovky, bengály, hráči poděkují rybičkou a odjíždějí do kabin. V tento moment ještě kotel skanduje jméno Václava Borovičky, který údajně ohlásil svůj poslední zápas v Kotlině. Doufáme, že se tyto informace nepotvrdí, protože pan Borovička je s Kotlinou spjatý stejně jako je K. H. Borovský spjatý s naším městem.

Několik minut po tom, co oslavy na tribunách nekončí a Kotlinou zní neustále “ My chceme Rebel”, se hráči vrací na led a ještě jednou poděkují svým příznivcům za podporu. Namlsaní fanoušci ale ještě stále neměli dost, a tak jsme vyvolali i mezi fanoušky velmi oblíbeného ledaře  “Čonise”, který nám vystřihl parádní rybičku, až poté se fanoušci odebírají slavit na Žolík, kde oslavy probíhají až do ranních hodin.

Support hosté: Hostů přijelo kolem 200, slyšet byli nejvíce při klasickém pokřiku  “Třebíč do toho”, jinak podobné jako u nás, za stavu dva nula pro nás v jejich sektoru naprostý klid, po vyrovnání jejich sektor ožil o dvě stě procent. Konec zápasu někteří hostující fanoušci neunesli a pokoušeli se napadnout naše hráče, poté k nohám Jardy Suchana přiletěla kulová puma (jak můžete slyšet na videu s děkovačkou), naštěstí se nic nestalo a naše oslavy to zkazit nemohlo. Neodpustím si malou poznámku. Na to, že třebíčští vyhlašovali, jak “zboří, vypálí, zničí Kotlinu” toho zase tak  moc nepředvedli. Jak po stránce ultras, tak po stránce supportu (na počet v sektoru mohli být určitě hlasitější). Příště by možná bylo lepší soustředit se na výkon v hledišti, než vyhlašovat po všech fórech a sociálních sítích, jaký to bude “výjezd století” a jak “zboříte Kotlinu”.

Ultras domácí: Více než deset hodin práce, účast 15 fanoušků při malbě, deseti při lepení a dalších dvaceti při celé realizaci, výsledek ale stál za to. Velké díky a respekt těm, kteří při malování několik hodin mrzli na ochozech stadionu, aby vytvořili něco, čeho jsme mohli být svědky. Klobouk dolů, tuto metu bude na příštích zápasech velmi obtížné překonat!

Ultras hosté: Hosté předvedli pouze kartoniádu z červených a bílých papírů. Na své události k výjezdu vyhlašovali soutěž pro fanoušky – kdo vymyslí nejlepší návrh na choreografii, bude odměněn nějakými suvenýry. Jestli byl nejlepší návrh tato kartoniáda, pak lituji, že jsem se soutěže nezúčastnil. Mohl jsem vyhrát :-/

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace