o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Sektory Hostí - Sigma Olomouc

Výjezdové info CZ/SK sobota, 01.03.2014 - přejít do komentářů
Výjezdové informace pro hostující fanoušky, ceny vstupenek, doprava atd.
/titleImg/sektory-hosti-sigma-olomouc/1/5755.jpg?width=570

SK SIGMA OLOMOUC - Andrův Stadion
Adresa:
Legionářská 12
711 00 Olomouc

Kapacita stadionu je 12 541 míst (všechna k sezení). Sektor hostí se náchází na východní tribuně v sektoru „O“ a byl nedávno rozšířen. Jeho kapacita je 651 míst.

Cena vstupenek je stejná jako pro domácí a je daná podle toho, zda máte vstupenku na horní část, nebo dolní část. V horní části je to 120,- Korun, v dolní části 90,- korun.

Součástí sektoru je WC a bufet. Do sektoru vede brána a pokud jste členy početnějšího a „obávanějšího“ táboru, počítejte s kontrolami.

CESTA AUTEM: Pokud cestuje autem, můžete zaparkovat přímo u stadionu, kde je ovšem málokdy místo. Hned naproti je další parkoviště (U sportovní haly) .Auto můžete též nechat u Penny marketu (Dolní hejčínská) .Při odjezdu počítejte s menšími zácpami a zdržením při odjezdu z parkoviště. Cesta od Penny Marketu k sektoru trvá necelé 2-3 minuty, stadion je dobře viditelný.

CESTA VLAKEM: Pokud se chystáte přijet vlakem, vystupte na hlavním nádraží. Máte 2 možnosti, a to jít buďto pěšky, nebo využít MHD. V případě první možnosti je trasa dlouhá asi 3 km. Projděte centrum města a stadion uvidíte.

V případě druhé možnosti nasedněte ihned u nádraží na tramvaj 4,6 a vystoupíte na zastávce „Náměstí Hrdinů“ Cesta z nádraží na Náměstí trvá asi 7 minut tramvají, poté se pěšky vydejte na stadion to je vzhruba dalších necelých 10 minut. Alternativní varianta je také jet tramvají č. 2 a vystoupit na „Palackého“, vzdálenost je stejná. Cesta MHD-Náměstí hrdinů

OBČERSTVENÍ: Přímo u stadionu je bar „Gól“, popřípadě je po celé Olomouci spoustu hospod, barů a restaurací.

POŘADATELÉ: Osobní zkušenost samozřejmě nemám, protože navštěvuji domácí sektory, ale údajně žádná sláva. Security dělají problémy, případů již byla spousta. Při rizikových zápasech se provádí kontroly. Opilé osoby nejsou vpouštěny.

TIP: V Olomouci najdete téměř vše, od plaveckých bazénů a sportovních podniků, který je hned u stadionu, přes spoustu památek a muzeí až po největší nákupní centrum v ČR „Galerii Šantovka“ . Pokud jedou rodiny s dětmi, za zmínku stojí také aquapark a moderní ZOO.
 


POD ČAROU: Děkujeme do Olomouce za poskytnuté informace. Pokud si myslíte, že můžete informace o něco zajímavého doplnit, tak prosím využijte diskuzi níže.

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace