o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Sezóna 2017/2018 byla rozlosována!

z domova čtvrtek, 22.06.2017 - přejít do komentářů
A liga našla titulárního sponzora...
/titleImg/sezona-20172018-byla-rozlosovana!/1/8028.jpg?width=570

Ve středu 21. 6. 2017 se v českém fotbale udály tři zajímavé věci:
1. Lvíčata na ME v Polsku porazila celek Itálie (fotoreport najdete zde)
2. Nejvyšší fotbalová soutěž našla svého titulárního partnera
3. Ročník 2017/2018 byl rozlosován.

O Lvíčatech se na našem webu dočtete na jiném místě. Zde si dovolíme oznámit, že česká nejvyšší fotbalová soutěž v nadcházejícím ročníku ponese název "HET liga". Firma HET je českou firmou zabývající se výrobou nátěrových hmot. Titulárním sponzorem bude pouhý rok, neboť od další sezóny je již podepsána smlouva s Fortunou.
Dušan Svoboda, předseda LFA (Ligové fotbalové asociace) k podepsání dohody s firmou HET dodal: „Jsem nesmírně rád, že se podařilo v nelehké době sehnat k české nejvyšší soutěži generálního partnera s takovým časovým předstihem, ještě před začátkem nové sezóny. Kvitujeme fakt, že se s českou fotbalovou ligou spojuje tradiční česká společnost. Chtěl bych poděkovat společnosti HET za její rozhodnutí podpořit ligový fotbal a zároveň se těším na spolupráci, u které věřím, že neskončí jen nadcházející sezónou,“ 


A třetí důležitá událost se týká rozlosování nového ročníhu HET ligy. Už známe jízdní řád ligy. Kdo se kdy s kým utká? A kdy nás čekají šlágry?

Hned v prvním kole se jeví zajímavě souboj Baníku v Brně a Bohemky na Spartě. Hned v kole druhém pak míří Slavia do Ostravy. Ve čtvrtém kole nás čeká Vršovické derby (V Ďolíčku), utkání Plzně s Baníkem příjde na řadu v 5. kole, v 7. kole (polovina září) se odehraje další derby pražských "S" (tentokrát zase v Edenu), v kole 10. pojede Baník do Ďolíčku a Plzeň na Letnou (tentokrát se toto utkání hraje na podzim na Letné, zatím tomu bývalo naopak), ve 12. kole nás čeká souboj Jablonce s Libercem a po roce pauzy se Chachaři opět podívají na Letnou, Plzeň vs. Slavia je na programu v kole třináctém  a v kole patnáctém se odehraje regionální derby Baník Ostrava - MFK Karviná a také vyhecovaný souboj Slovácka se Zlínem (na zlínské Letné). V první části prosince dojde k posledním zápasům roku a v posledním kole roku 2017 se v Edenu představí Chachaři. A to bude jistě zajímavé.

Kompletní rozpis si můžete prostudovat a prolistovat zde.
 

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace