o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Souhrn čtvrtfinálových sérií play-off WSM ligy (2)

Hokejoví Ultras úterý, 13.03.2018 - přejít do komentářů
Kladno vs. Prostějov + Karlovy Vary vs. Vsetín
/titleImg/souhrn-ctvrtfinalovych-serii-play-off-wsm-ligy-2/1/8313.jpg?width=570

Po prvním souhrnu čtvrtfinálových sérií přichází na řadu ten druhý, ve kterém se zaměříme na sérii prvních Karlových Varů s osmým Vsetínem a třetího Kladna s šestým Prostějovem.


Karlovy Vary - Vsetín (4:0 na zápasy)
Vsetín se do play-off probojoval na poslední chvíli a na Valašsku tak zavládla velká euforie z postupu mezi nejlepší osmičku soutěže. To Karlovy Vary by se rády navrátily do nejvyšší soutěže a první ligu vyhrály. Souboj prvního s posledním tedy mohl začít.
Zápasy v Karlových Varech sledovalo 2.786 + 2.842 diváků, na vsetínský Lapač si cestu našlo 4.650 + 3.720 diváků, celkem tedy série sledovalo celkem 13.998 diváků!

Zajímavý report z dvoudenního výjezdu na Vsetín si můžete přečíst na stránkách skupiny Carlsbadultras.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.


Rytíři Kladno - Jestřábi Prostějov (4:2 na zápasy)
Nejdelší čtvrtfinálovou sérií byl souboj Kladna s Prostějovem. Série, do které na pár sekund zasahoval i Jaromír Jágr přinesla kvalitní produkce na prostějovských tribunách.
Divácky to vypadalo následovně: Na Kladně dorazilo 2.749 + 3.146, v Prostějově pak 3.786 + 3.386, znovu na Kladně 2.752 a naposledy v Prostějově 3.116. Celkem tedy dorazilo 18.935 diváků.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Autor: DD & LukášJ

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace