o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Souhrn podzimu: 1. FC Slovácko

pátek, 07.03.2014 - přejít do komentářů
Kvalitní domácí vystoupení, slabší výjezdy + hodnocení z tábora...
/titleImg/souhrn-podzimu-1-fc-slovacko/1/5778.jpg?width=570

Vážení fotbaloví fanoušci a návštěvníci webu, ještě vám dlužíme několik táborů v podzimním obraze, což se v nejkratší možné době, v již plně rozběhnuté jarní části Gambrinus ligy pokusíme napravit. Prvně tak konáme u fanoušků Slovácka.

Modrobílí příznivci potvrdili na podzim kvalitu v domácím prostředí, kde mimo jiné předvedli několik velmi dobrých choreografií, naopak jejich venkovní vystoupení nestojí příliš za zmínku. Dále dostane prostor hodnocení z tábora a k dispozici jsou samozřejmě fotografie.

POHLED SLOVÁCKA:

Hodnocení podzimu ve slováckém táboře je vcelku nasnadě. Má dvě jednoznačné roviny – rovinu spokojenou a rovinu nespokojenou.

Spokojenost lze vyjádřit nad domácími vystoupeními. Nejvíce lze vyzdvihnout choreotvorbu. V řadách kotelníků jsou stále obětaví lidé, kteří věnují čas přípravě optické prezentace. Kladným znásobením jejich činnosti je provedení produkcí, jež bylo na podzim na velmi dobré úrovni. Přímo blýskavým dílem byla úvodní domácí prezentace „Kníže Svatopluk“. Některé další choreografie se rodily s vizí „Uděláme relativně lehkou choreografii, ale co nejefektivnější.“ A z našeho pohledu si myslíme, že to tak vyšlo. Hojně bylo tradičně používáno i pyro a k naši optické prezentaci patří, rovněž klasicky, spousta různých vlajek. Celkovou optickou prezentaci shledáváme na velmi dobré úrovni.

Stěžovat si ve finále nemůžeme ani na domácí support. Kotel sice není již tolik nabytý jako před časem, ale počet je stále slušný a členové dokáží při dobré organizaci vyprodukovat bouřlivý a pestrý support. Kotel stále těží z toho, co se vytvořilo v nejlepší dobách před přibližně pěti až třemi lety. Litovat lze jen pasivity jedinců v kotli při mnohých zápasech. Při nadšeném a vytrvalém fandění všech členů by kotel získal ještě větší kvalitu a uznání.

Z hlediska jednotlivých vystoupení bychom chtěli vyzdvihnout výkon při souboji s Plzní, kdy se kotel naprosto oprostil od vývoje na hřišti a svým vystoupením představoval hlavní zábavu večera. Hřebem byla aktivita s plážovým volejbalem.

Naopak naprostá nespokojenost panuje s výjezdy. Do Čech vyjíždí kolem 50 fanoušků, to už je déle trvající číslo, ovšem stále klesá počet výjezdníků na nejbližší souboje, a to nám způsobuje největší zklamání. Ve výjezdech se nemíníme vymlouvat na cestování, které máme podstatně delší jak většina táborů, ani nelze poukazovat na malost klubu. Zkrátka nastal stav zevšednění. Vystoupením venku tedy nepomáhají počty, a nepomáhá jim ani neorganizovanost kotle. Proběhlo alespoň několik produkcí, nicméně velmi jednoduchých.

Budeme-li hovořit o nějakém dalším vývoji, je potřeba se podívat realitě do očí. Nemůžeme čekat další překotný rozvoj. Klub je provinční, stavěný na výchově mládeže a atak čela tabulky nemá reálné obrysy. Umístění ve střední části tabulky je slušivé a bude u toho pravděpodobně i dále stávající základna fanoušků a diváků. Prioritou zůstává udržení domácího kotle na kvalitní úrovni. Kotle, který bude naplněn lidmi věrnými ke Slovácku, lidmi, kteří si váží prvoligové kopané a nemají přehnaná očekávání, lidmi, kteří budou podporovat klub v době dobré i horší. Tak to doposud běželo. Skoro nikdy jsme nehráli na vysokých místech tabulky, ale kotel byl vždy hrdý na klub a věříme, že to patřičně ukazoval i v praxi.

Reputaci chceme dále potrvrzovat. Vnímáme kladné ohlasy od ostatních táborů a pochopitelně nás těší, a stejně tak máme radost, že soupeřovi fanoušci se těšívají na náš stadion.

DOMÁCÍ PREZENTACE

















DOMÁCÍ KOTEL











VÝJEZDY










clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace