o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Souhrn podzimu: FC Vysočina Jihlava

středa, 22.01.2014 - přejít do komentářů
Drobné produkce, standardní kotel, bez výjezdové nuly + hodnocení z tábora...
/titleImg/souhrn-podzimu-fc-vysocina-jihlava/1/5629.jpg?width=570

Pokračování souhrnu podzimu je tentokrát zasvěceno fanouškům Jihlavy. Příznivci Vysočiny krouží druhou sezónu v Gambrinus lize po opětovném návratu a drží si poměrně konstantní úroveň. Na podzimních domácích zápasech solidně povzbuzovalo 100, někdy až 180 lidí a pravidelně se objevovaly produkce, byť objektivně posouzeno jednoduché. Ani venku se skalní fanoušci neztrácí. Počty jsou sice spíše v řádu jedinců, ale výjezdová nula žlutomodrým nesvítí a v některých soubojích si vedli velmi slušně, např. v Příbrami.

Dále už dostane prostor hodnocení jihlavského tábora, za které děkujeme, a k dispozici jsou samozřejmě fotografie.

POHLED JIHLAVY:

1. CHOREOGRAFIE
Co se týče choreografií, tak si myslím, že to od postupové sezony trochu opadlo. Choreografie sice byly skoro na každý zápas, ale kolikrát byly hodně jednoduché a dělané narychlo. U nás je to hodně ovlivněno, kolik se nás zrovna sejde. Někdy nás bylo 5, někdy to bylo třeba na jednom člověku. Takže kolikrát jsme udělali jednoduchý nápis. Určitě do budoucna bychom chtěli na tom  zapracovat a dělat chorea originálnější a propracovanější. Potenciál by byl, jen ho rozvinout.

2. PYROTECHNIKA
Dalo by se říct, že věčné téma. Něco málo jsme použili až při posledním zápase se Slováckem. Byla nějaká ta dýmovnice...
Pyro určitě není zločin a na tom se v kotli všichni shodneme a určitě se ho pokusíme používat o dost častěji, než tomu bylo dosud.
Co se týče nějaké dohody s klubem? Je to všechno o domluvě...

3. VÝJEZDY
V podzimní části nám trochu došly síly. Opadlo nadšení z postupu, takže se to projevilo na všech frontách. Dobrou úroveň měl support v Olomouci, na Bohemce a poslední výjezd do Příbrami. I když tam jsme opustili na protest sektor po pátém gólu, ale do té doby byla úroveň více než dobrá a ten výjezd jsme si užili. Ještě bych chtěl říct, že od roku 2009 nemáme na ligovém utkání výjezdovou nulu. Na některých výjezdech nám ubrali lidi zápasy hokejové Dukly a rozpadla se stará parta, co jezdila na druhou. V našich počtech jde znát každý fanoušek. Na druhou stranu začali jezdit noví fanoušci a celkově věříme, že jaro bude mnohem lepší a plánujeme větší akce i na výjezdy.

4. VZTAHY S KLUBEM
Tady si myslím, že jsou naše vztahy nadstandardní.

5. NEJLEPŠÍ DOMÁCÍ ZÁPAS
Dle mě asi první kolo se Spartou.

6. NEJLEPŠÍ VÝJEZD
Zřejmě do Příbrami, kde se sice prohrálo, ovšem na výjezdu se sešla parta 60-ti lidí, kteří neúnavně fandili, bohužel v tomto zápase vyvrcholila naše nemohoucnost na venkovních hřištích a ze sektoru jsme demonstrativně odešli ještě před koncem utkání.

DOMÁCÍ PREZENTACE















DOMÁCÍ KOTEL






VÝJEZDY








clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace