o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Souhrn podzimu: FK Teplice

středa, 19.02.2014 - přejít do komentářů
Další velmi solidní půlrok teplických + pohled z tábora...
/titleImg/souhrn-podzimu-fk-teplice/1/5708.jpg?width=570

Těsně před startem jarní části Gambrinus ligy přicházíme s dalšími souhrny podzimu. Nejprve dostávají slovo fanoušci Teplic. Omluvte prosím prodlevu, jež z jistých důvodů nastala mezi vydáními. Zároveň žádáme tábory, které ještě nebyly prezentovány a chtějí poskytnout vlastní hodnocení podzimu, aby tak ve velmi brzké době učinily.

Fanoušci Teplic (SEKTOR 15) mají za sebou další velmi solidní půlrok. Počtem přes sto lidí se ustálil kotel, který si připravoval i produkce (zejména nápisy) a četně používal pyro. Pokroky pomalu nastávají i výjezdech, vypíchnout lze hlavně představení v Praze na Spartě a Slavii, a pak v Mladé Boleslavi. Skvěle se potom zvedla návštěvnost teplického stadionu Na Stínadlech. Fanoušci Teplic mají dále velmi dobře našlápnuto k ještě vyšším metám. Teď již dostane prostor rozsáhlý pohled z tábora Teplic.

POHLED TEPLIC:

NÁVŠTĚVNOST

Na teplické tribuny si našlo v průměru cestu 7169 diváků, což je oproti statistikám z minulého roku, kdy průměrná návštěvnost byla 3536 diváků, jasný vzestup, který je způsoben předvedenou hrou a pozicí v ligové tabulce. Průměr zkazil akorát poslední domácí zápas se Znojmem, kdy návštěvnost ovlivnily nepřesvědčivé výsledky ke konci podzimu a také počasí, přeci jen jsme stále v ČR, jinak by průměr byl ještě o pár stovek větší. V kotli to bylo s návštěvností, ale také především ustálením daleko lepší a počty se pohybovaly okolo 120-150 lidí. Výjimkou byl pouze zápas s Plzní, kde byl počet daleko vyšší i z důvodu, že stadion byl skoro vyprodán a tak několik lidí zavítalo i do S15, protože si neměli, kam sednout. Počet v kotli není úplně ideální, ale vzhledem k tomu, že Teplice jsou padesátitisícové město, kde nefunguje propojenost s okolními městy krom výjimky, kdy je pár lidí z Krupky, tak je nízký počet pochopitelný. Důvodů proč lidi nechodí do kotle je samozřejmě více, ale i tak se snažíme nové členy neustále rekrutovat.

CHOREOGRAFIE

V tomto roce jsme si stanovili, že s choreografiemi budeme šetřit a budeme je dělat pouze na zajímavější soupeře, takže k vidění byly větší prezentace pouze dvě. První v zápase s Jabloncem, kde byla silueta fízla s nápisem „A.C.A.B.“, která reagovala na událost z Mladé Boleslavi a postarala se o ní naše juniorka (13-15 let), pro niž to byl první počin. Další větší choreo bylo při zápase s Plzní, kdy se roztahoval fanoušek oblečený v klubových barvách a s bengály, v rukou doplněný o nápis „PYRO NENÍ ZLOČIN!“ a pyrotechniku. Jinak jsme se prezentovali především vlaječkami, balónky a nápisy k aktuálním tématům.

PYROTECHNIKA

Vzhledem k tomu, že v této půlce ligy nebylo zrovna nejtepleji, bylo třeba přitápět pod kotlem, abychom neumrzli. Mezi největší pyroshow patří asi zápasy se Slováckem, Jabloncem, Plzní a Znojmem.

VÝJEZDY

I když došlo k drobnému zlepšení v počtech na výjezdech, tak stále máme co dohánět. Početně zajímavý byl výjezd na Spartu, ovšem zde fandila pouze dolní část sektoru, v té horní se nacházelo několik stovek fanoušků úspěchu, kteří přijeli na výlet po památkách spojený s fotbalem. Dobrý výjezd byl také na Slavii, kde navíc supportu dodal dost i nejvíc potupný výsledek v historii Slavie (0:7) a také výjezd do Boleslavi, z kterého zkazily skvělý zážitek pouze policejní složky. Jinak byly i výjezdy na Moravu a do Slezska, které jsou zatím pro S15 a Teplice celkově velká neznámá. Nicméně i tak tam vždy několik jednotlivců vycestuje podpořit mužstvo. Ve výjezdech nám ovšem na podzim vůbec nepomohly časté pondělní termíny.

VZTAHY S KLUBEM

S klubem nijak nespolupracujeme na ničem, a ani s tím nehodláme začínat. Podpora a jednání s klubem není cesta, kterou bychom chtěli jít. Nepodporujeme tým proto, abychom dostávali nějaké slevy, výjezdy zadarmo apod., ale protože pro Teplice žijeme!

NEJLEPŠÍ DOMÁCÍ ZÁPAS

Mezi nejlepší domácí zápas bych zařadil zápas s Plzní, který měl vše, co šlágr kola má mít. Na tento zápas byl stadion Na Stínadlech bohužel jen skoro vyprodán, na obou stranách se objevila choreografie, pyrotechnika a kvalitní support.

NEJLEPŠÍ VÝJEZD

Nejlepší výjezd byl na podzim nejspíš pro skupinu na Slavii, protože kdy jindy se člověku poštěstí vidět Slavii prohrát takovým potupným výsledkem?

SECURITY A A.C.A.B.

Větší problém se security krom jednoho menšího incidentu nebyl na podzim zaznamenán. S ACAB se největší problém projevil již na zmíněné zpáteční cestě z Boleslavi a v Teplicích jistý monitoring ze strany teplické kriminálky Miami opět také probíhá.

POHLED DO BUDOUCNA

V plánech do budoucna je vytvořit konečně nějaký street art v Teplicích, zlepšit počty na domácích zápasech, ale i výjezdech, zkvalitnit support, pracovat víc s juniorkou, navázat na akci s čepicemi na Spartě podobnou akcí a v neposlední řadě POCHC** PELTOVI A ŘEDITELŮM TELEVIZÍ HLAVY ZA JEJICH NEVÍKENDOVÝ TERMÍNY!!!

DOMÁCÍ PREZENTACE


















VÝJEZDY










Pár produkcí si připravil také FANKLUB TEPLIC.





Bonus: Skupinka příznivců z Újezdečka :-)

 

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace